- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 20:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Παιδια βλεπω τις βαθμολογιες των αλλων χρηστων που εχουν αλλοι 8.000.5.000,4.000 κτλ ποντους και αν και ειμαι ενεργο μελος και προσπαθω να βρισκω συχνα εξωγηινους εχω μολις 900 ποντους περιπου,και ειμαι εκτος 50αδας,ηθελα να ξερα δηλαδη οι αλλοι χρηστες καθονται 10 ωρες για να μαζεψουν τοσους ποντους? Μου φαινεται περιεργο και ηθελα να το γραψω αυτο,αν και μπαινω καθημερα και πιστευα οτι θα ειμαι OK για να παρω μερος,μετα που ειδα την βαθμολογια καταλαβα οτι δε παιζει να καταφερω να παρω μερος σε καμια εβδομαδα απο τις 4..Ενω πχ στις κανονικες εβδομαδες(κανονικες λεω αυτες πριν τον επετειακο διαγωνισμο)μολις μαζευες ενα ορισμενο ποσο,ξερω 500,750,1000 ποντους επαιρνες σιγουρα μερος και ολοι ηταν χαρουμενοι..τεσπα αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας και να ακουσω τις γνωμες σας
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Και εγω θελω να συμμετεχω στο συγκεκριμενο διαγωνισμο αλλα μου ειναι αδυνατον να καθομαι 12 ωρες την ημερα στον υπολογιστη να ψαχνω εξωγηινους και να γραφω 200 σχολια.Γιατι 5000 ποντοι μονο ετσι μαζευονται.Δε φταιει το enternity , ουτε αυτοι που μπορουν και αφιερωνουν τοσο χρονο.Απλα οσο και να θελω να συμμετασχω μου μου φενεται αδιανοητο να χρειαζεται να καθομαι τοσες ωρες καθε μερα για να μπω στη κληρωση.
-
eZIO4ever - Δημοσιευσεις : 13
Καλά στον τομέα των διαγωνισμών ο ανταγωνισμός δεν σας βλέπει ούτε με κιάλια.Sephiroth έγραψε:Από εκεί και πέρα, δεσμευόμαστε για πολλούς περισσότερους διαγωνισμούς μέσα στη χρονιά. Άλλωστε εδώ και 3 χρόνια και κάτι μέρες, είμαστε από τους λίγους (για να μην πω οι μοναδικοί) που έχουμε κάθε εβδομάδα κάτι για τα μέλη μας. Και φαντάσου πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό σε αυτή την περίοδο που διανύουμε...

ΥΓ: Μια ερώτηση σχετικά με αυτό :
"Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like και αφήνουν σχόλιο (με το δώρο που επιθυμούν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ."
Κάτω από το άρθρο "φτιάχνουμε" μια λίστα με αυτά που μας ενδιαφέρουν από όλες τις εβδομάδες..;
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
greenkiller.13 έγραψε:Παιδια βλεπω τις βαθμολογιες των αλλων χρηστων που εχουν αλλοι 8.000.5.000,4.000 κτλ ποντους και αν και ειμαι ενεργο μελος και προσπαθω να βρισκω συχνα εξωγηινους εχω μολις 900 ποντους περιπου,και ειμαι εκτος 50αδας,ηθελα να ξερα δηλαδη οι αλλοι χρηστες καθονται 10 ωρες για να μαζεψουν τοσους ποντους? Μου φαινεται περιεργο και ηθελα να το γραψω αυτο,αν και μπαινω καθημερα και πιστευα οτι θα ειμαι OK για να παρω μερος,μετα που ειδα την βαθμολογια καταλαβα οτι δε παιζει να καταφερω να παρω μερος σε καμια εβδομαδα απο τις 4..Ενω πχ στις κανονικες εβδομαδες(κανονικες λεω αυτες πριν τον επετειακο διαγωνισμο)μολις μαζευες ενα ορισμενο ποσο,ξερω 500,750,1000 ποντους επαιρνες σιγουρα μερος και ολοι ηταν χαρουμενοι..τεσπα αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας και να ακουσω τις γνωμες σας
Ναι. Κάθονται 10 ώρες.
10 ώρες ώστε να έχουν την πιθανότητα να κερδίσουν δώρο αξίας 638 ευρώ.
Ένα μήνα να δουλεύεις 8ωρο, 638 με τη νέα ΣΣΕ δε βγαίνουν. 10 ώρες λοιπόν για να έχεις 1/50 πιθανότητες για τόσα λεφτά, είναι τίποτα.
Παιδιά, η συμμετοχή στους διαγωνισμούς δεν είναι αναγκαστική και μόνο για τα μέλη.
Και ξαναλέω πως αυτός που είναι 10 ώρες και κλικάρει, εκτοξεύει τον αριθμό των κλικς -> άλλη ισχύ διαπραγμάτευσης για να συμμετέχεις ΚΑΙ εσύ που μπαίνεις 9 ώρες λιγότερες στο site για ένα τεράστιο δώρο. Ενώ αν το Enternity είχε τα κλικ τα δικά σου και τα δικά μου και του όποιου άλλου μπαίνει μισή ώρα, όχι Playstation 4, ούτε λευκή κουρτίνα για το παιδικό μας δωμάτιο δε θα ήταν σε θέση να προσφέρει.
Χαλαρώστε και αφήστε την πικρία.
Έχετε καταλάβει βασικά πότε και ποιος μπορεί να δίνει δώρα αβέρτα; τέτοιας αξίας;
Ή νομίζετε πως υπάρχουν αγνές σχέσεις αγάπης ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες και το Enternity;
Προσφορά-ζήτηση καθαρά και σε αυτό, τι να κάνουμε, οι farmers είναι κανονικοί contributors. Όσοι βέβαια χρησιμοποιούν πρόγραμμα για να κλέψουν πόντους κ.λπ, οκ, άλλη κατηγορία.
Για τους υπόλοιπους όμως δεν μπορούμε, ούτε έχουμε κανένα απολύτως δικαίωμα να πούμε κάτι.
Στην τελική σιγά μη τους βάλουμε να μας ρωτήσουν και για το πως θα διαχειριστούν το χρόνο τους.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Οσοι θελετε μπορειτε να καθεστε και 15 ωρες την ημερα που λεει ο λογος δεν εχω προβλημα με αυτο..Απλα λεω οτι ισως να ηταν βολικοτερο αν υπηρχε ενα ταβανι στους ποντους πχ 2000 ποντοι και πηρες μερος,ωστε οποιος τους εφτανε να εμπαινε στην κληρωση και θα εδειχνε και οτι ηταν πραγματικα ενεργο μελος,δηλαδη μια ενδιαμεση λυση που να χαροποιει ολους,αυτο ειπα εξαρχης
Τεσπα αυτα ειναι ζητηματα του Enternity κ δε θα πω εγω τι θα κανει και πως θα το κανει,μια γνωμη εξεφρασα

Τεσπα αυτα ειναι ζητηματα του Enternity κ δε θα πω εγω τι θα κανει και πως θα το κανει,μια γνωμη εξεφρασα
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Οσοι θελετε μπορειτε να καθεστε και 15 ωρες την ημερα που λεει ο λογος δεν εχω προβλημα με αυτο..Απλα λεω οτι ισως να ηταν βολικοτερο αν υπηρχε ενα ταβανι στους ποντους πχ 2000 ποντοι και πηρες μερος,ωστε οποιος τους εφτανε να εμπαινε στην κληρωση και θα εδειχνε και οτι ηταν πραγματικα ενεργο μελος,δηλαδη μια ενδιαμεση λυση που να χαροποιει ολους,αυτο ειπα εξαρχης![]()
Και πάλι αυτό δεν είναι λύση γιατί πολύ απλά όλοι θα τρέχαν να μαζέψουν τους 2.000 πόντους από την πρώτη μέρα κιόλας, οπότε και πάλι θα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μείνεις εκτός. Άσε που αν κάποιοι "τυχαίοι" viewers βλέπανε "μόνο 2.000 πόντους", μπορεί να παίρνανε μέρος, οπότε για ακόμη μία φορά θα έμενες εκτός !
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα και δύσκολα θα αλλάξουν γιατί όπως προαναφέρθηκε και πριν, και το Enternity έχει συμφέροντα..Δεν τα κάνουν όλα για την ψυχή της μάνας τους..
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
xGodKilleRx έγραψε:Καλά στον τομέα των διαγωνισμών ο ανταγωνισμός δεν σας βλέπει ούτε με κιάλια.Sephiroth έγραψε:Από εκεί και πέρα, δεσμευόμαστε για πολλούς περισσότερους διαγωνισμούς μέσα στη χρονιά. Άλλωστε εδώ και 3 χρόνια και κάτι μέρες, είμαστε από τους λίγους (για να μην πω οι μοναδικοί) που έχουμε κάθε εβδομάδα κάτι για τα μέλη μας. Και φαντάσου πόσο δύσκολο είναι όλο αυτό σε αυτή την περίοδο που διανύουμε...
ΥΓ: Μια ερώτηση σχετικά με αυτό :
"Τα δώρα πέραν των βασικών κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται σε όσους κάνουν like και αφήνουν σχόλιο (με το δώρο που επιθυμούν) στο ανάλογο post που θα γίνεται στο Facebook κάθε εβδομάδα ή σε αυτό το άρθρο εδώ."
Κάτω από το άρθρο "φτιάχνουμε" μια λίστα με αυτά που μας ενδιαφέρουν από όλες τις εβδομάδες..;
Άσε σχόλιο είτε στο άρθρο, είτε στο facebook post με τα δώρα που θέλεις. Αν σας ενδιαφέρουν πολλά, γράψτε τα όλα

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sensei έγραψε:Και πάλι αυτό δεν είναι λύση γιατί πολύ απλά όλοι θα τρέχαν να μαζέψουν τους 2.000 πόντους από την πρώτη μέρα κιόλας, οπότε και πάλι θα υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μείνεις εκτός. Άσε που αν κάποιοι "τυχαίοι" viewers βλέπανε "μόνο 2.000 πόντους", μπορεί να παίρνανε μέρος, οπότε για ακόμη μία φορά θα έμενες εκτός! Δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα και δύσκολα θα αλλάξουν γιατί όπως προαναφέρθηκε και πριν, και το Enternity έχει συμφέροντα..Δεν τα κάνουν όλα για την ψυχή της μάνας τους..
Για να ξεκαθαρίσει το πράγμα, στους διαγωνισμούς παιδιά έτσι είναι παντού. Κι εγώ έχω μπει να δηλώσω συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό στο Αθηνόραμα πχ. με ένα click ή ένα like. Απλά και εκεί όπως και σε εμάς όταν κάναμε τους διαγωνισμούς με ένα like πχ. έμπαιναν 100πλάσιοι άσχετοι που ούτε καν επικοινωνούσαν μετά. Με τους πόντους κάνουμε και άσχετο κόσμο να ασχοληθεί (και αν του αρέσει το site να μείνει) και δε βγάζουμε τους κλασικούς χρήστες από τις συνήθειές τους. Πλέον με τους 50 πρώτους χρήστες, νομίζω ότι μπαίνουν αρκετοί με φυσιολογική χρήση.
Από εκεί και πέρα, το πράγμα είναι απλό. Όσο τέτοιοι διαγωνισμοί έχουν συμμετοχή, τόσο περισσότερους μπορούμε να κάνουμε. Το συμφέρον μας είναι να μας μαθαίνει ολοένα και περισσότερος κόσμος. Τίποτα άλλο
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Συμφωνώ απόλυτα και πραγματικά δε πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη λύση. Γιατί κι εγώ πριν κανά 4μηνο από διαγωνισμό σας έμαθα και μάλιστα δεν είχα προλάβει να μπω στην τότε κλήρωση αλλά χάζεψα το site, μου άρεσε και γιαυτό και πλέον μπαίνω κάθε μέρα..
Απλά τα παιδιά λένε ότι είναι λιγάκι "στενάχωρο"¨να πάρει ο "ξένος" το PS4 π.χ. Πρέπει να το δεχτούμε ότι οι "ξένοι" μας βοηθάνε έμμεσα κι ας μας παίρνουν τα δώρα!
Απλά τα παιδιά λένε ότι είναι λιγάκι "στενάχωρο"¨να πάρει ο "ξένος" το PS4 π.χ. Πρέπει να το δεχτούμε ότι οι "ξένοι" μας βοηθάνε έμμεσα κι ας μας παίρνουν τα δώρα!
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες