Τα PS Plus+ μέλη της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν σημαντικούς τίτλους και αυτόν το μήνα, έχουμε και λέμε, το Outlast για το PS4, τα BioShock Infinite - Metro Last Light για το PS3 και τα Dynasty Warriors Next - ModNation Racers: Road Trip για το PS Vita. Μπορείτε να δείτε τη πλήρη λίστα με τις αλλαγές και τις ημερομηνίες παρακάτω:
Παιχνίδια που θα αφαιρεθούν από την instant collection:
29 Ιανουαρίου: DmC
29 Ιανουαρίου: Remember Me
29 Ιανουαρίου: Soul Sacrifice
29 Ιανουαρίου: Blazblue Continuum Shift Extend
29 Ιανουαρίου: GTA Liberty City Stories PSP
5 Φεβρουαρίου: Don’t Starve
5 Φεβρουαρίου: RESOGUN
PlayStation Plus περιεχόμενο Φεβρουαρίου:
29 Ιανουαρίου: BioShock Infinite
29 Ιανουαρίου: Metro Last Light
29 Ιανουαρίου: Dynasty Warriors Next
29 Ιανουαρίου: ModNation Racers: Road Trip
5 Φεβρουαρίου: Outlast
Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο PS Forum GR
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 20:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PlayStation Plus+
Ρε παιδιά μια ερώτηση.Είχα ένα χρόνο συνδρομή και μιας και μου έμειναν 90 ημέρες είπα να βάλω από τώρα κάρτα ενός χρόνου ακόμη.Το θέμα όμως είναι πως στα παιχνίδια του plus μου εμφανίζει πάλι πως λήγουν σε 90 ημέρες.Ο κωδικός περάστηκε κανονικά και κάπου σε μια επιλογή και μου εμφάνιζε τον κωδικό που πέρασα και πως λήγει το 2015.Μήπως θα ανανεωθεί αυτόματα σε 90 ημέρες που λήγει η προηγούμενη κάρτα;απλά περίμενα πως ο ένας χρόνος θα προστεθεί και θα μου εμφάνιζε συνολικά 15 μήνες(διορίας για τα παιχνίδια).
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Ρε παιδιά μια ερώτηση.Είχα ένα χρόνο συνδρομή και μιας και μου έμειναν 90 ημέρες είπα να βάλω από τώρα κάρτα ενός χρόνου ακόμη.Το θέμα όμως είναι πως στα παιχνίδια του plus μου εμφανίζει πάλι πως λήγουν σε 90 ημέρες.Ο κωδικός περάστηκε κανονικά και κάπου σε μια επιλογή και μου εμφάνιζε τον κωδικό που πέρασα και πως λήγει το 2015.Μήπως θα ανανεωθεί αυτόματα σε 90 ημέρες που λήγει η προηγούμενη κάρτα;απλά περίμενα πως ο ένας χρόνος θα προστεθεί και θα μου εμφάνιζε συνολικά 15 μήνες(διορίας για τα παιχνίδια).
Μην ανησυχείς, είναι αυτό που λες ακριβώς, θα ανανεωθεί αυτόματα σε 90 ημέρες που λήγει η προηγούμενη κάρτα.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
havok alex μάλλον σε εσένα πάει η ερώτηση αλλά αν ξέρεις και κάνενας άλλος,ευπρόσδεκτος...
Αν θυμάμαι καλά είχαν αναφέρει στην Press conference της σονυ(Ε3) ότι όποιος βάλει Plus 1 χρόνο θα έχει και 3 μήνες δώρο επιπλέον...μου είχε μείνει όμως για το λόγω ότι,απ'οσο θυμάμαι,δεν είχε κάποια ημερομηνία λήξης,ως προσφορά και ήθελα να δώ αν όντως ισχύει...
με βλέπω να βάζω ούτως άλλως βέβαια συνδρομή 1 χρόνου αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει ακόμη κάτι τέτοιο..γιατι 3 μήνες επιπλέον είναι σημαντικό "δωράκι".....
Αν θυμάμαι καλά είχαν αναφέρει στην Press conference της σονυ(Ε3) ότι όποιος βάλει Plus 1 χρόνο θα έχει και 3 μήνες δώρο επιπλέον...μου είχε μείνει όμως για το λόγω ότι,απ'οσο θυμάμαι,δεν είχε κάποια ημερομηνία λήξης,ως προσφορά και ήθελα να δώ αν όντως ισχύει...
με βλέπω να βάζω ούτως άλλως βέβαια συνδρομή 1 χρόνου αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει ακόμη κάτι τέτοιο..γιατι 3 μήνες επιπλέον είναι σημαντικό "δωράκι".....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
gamelover έγραψε:havok alex μάλλον σε εσένα πάει η ερώτηση αλλά αν ξέρεις και κάνενας άλλος,ευπρόσδεκτος...
Γενικότερα τέτοιες προσφορές είναι περιοδικές, γίνονται μια-δυο φορές τον χρόνο από την Sony. H συγκεκριμένη ήταν από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλά και ήταν διπλή προσφορά μιας και η τιμή ήταν στα 37€ και σου έδινε 12+3 μήνες, ότι καλύτερο δηλαδή. Συνήθως μετά την E3 πάντα δίνει προσφορά στην ετήσια συνδρομή του Plus, είτε σε τιμή, είτε σε επιπλέον μήνες, είτε και στον συνδυασμό των δύο προηγούμενων, εκείνη είναι και η καλύτερη περίοδος να ανανεώσεις σε ετήσια (και 2012 στις 12 προσφορές των Χριστουγέννων που είχε την τρίμηνη 5€!!!, έκανα Stuck τέσσερις και να σου η ετήσια με μόλις 20€). Οπότε ή περιμένεις με τρίμηνες καμία ετήσια υπερπροσφορά η απλά ανανεώνεις, όπως και να έχει κερδισμένος θα είσαι!!!

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
Να ρωτήσω και εγω κατι..Με τα free games που δίνουν στο psn τι παίζει? Τι εννοώ τα κατεβάζεις και τα έχεις για πάντα ή όσο έχεις την συνδρομή? Επίσης υπάρχει όριο πότε μπορείς να τα κατεβάσεις ή όποτε θες?
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

-
PostMort3m - Δημοσιευσεις : 65
απ'οσο γνωρίζω,και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος,απλά και γώ τώρα μπαίνω στη φάση plus,τα παιχνίδια του Plus μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα έχεις για όσο καιρό έχεις συνδρομή...δλδ όσο την έχεις την συνδρομή κάνεις ότι θέλεις...το κατεβάζεις,παίζεις,τερματίζεις, το διαγράφεις,το ξανακατεβάζεις,το ξαναδιαγράφεις...ότι θες... !!μόνο!! όμως όσο έχεις συνδρομή.
όριο υπάρχει στο γεγονός ότι αν δεν έχεις Plus και έχεις δει ένα παιχνίδι που θες να κατεβάσεις π.χ. το bioshock infinite που έχει τώρα για κατέβασμα το plus για τον μήνα φεβρουάριο, πρέπει να κάνεις τώρα συνδρομή για να το έχεις...αν φύγει το παιχνίδι λόγω μήνα(αφού κάθε μήνα ανανεώνεται η λίστα παιχνιδιών) και πας εσύ π.χ. τον απρίλιο να βάλεις συνδρομή για να κατεβάσεις τ bioshock δεν θα μπορείς... γενικά παιχνίδια προ plus δεν μπορείς να τα επωφεληθείς.... μόνο ότι είναι μετά....
@Havok-alex σ'ευχαριστώ.... ωπότε θα δώ αν είναι μπορεί να περιμένω σε περίοδο πάσχα αν κάνει κάποια ανανέωση γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά παιχνίδια απο τις προσφορές ιανουαρίου...απλά αν ίσχυε ακόμα η προσφορά ίσως να το έκανα για να μην υπάρξει καμιά απρόοπτη αλλαγή... έκτος βέβαια αν μου βάλει κάνα καλό παιχνίδι το μάρτιο ή μετέπειτα γιατί εκεί μάλλον δεν θα μπορέσω να αντισταθώ!!
πάντως είναι καλό που έχει τόσο συχνά προσφορές και ΚΥΡΊΩΣ το γεγονός ότι ακόμα και αν έχεις plus μπορείς να πάρεις τη προσφορά απο τώρα ακόμα και αν πρέπει η ανανέωση σου να γίνει τυπικά μετά απο 4,5,6 μήνες.... είναι αρκετά ωφέλιμο αυτό για τον καταναλωτή-πελάτη....
όριο υπάρχει στο γεγονός ότι αν δεν έχεις Plus και έχεις δει ένα παιχνίδι που θες να κατεβάσεις π.χ. το bioshock infinite που έχει τώρα για κατέβασμα το plus για τον μήνα φεβρουάριο, πρέπει να κάνεις τώρα συνδρομή για να το έχεις...αν φύγει το παιχνίδι λόγω μήνα(αφού κάθε μήνα ανανεώνεται η λίστα παιχνιδιών) και πας εσύ π.χ. τον απρίλιο να βάλεις συνδρομή για να κατεβάσεις τ bioshock δεν θα μπορείς... γενικά παιχνίδια προ plus δεν μπορείς να τα επωφεληθείς.... μόνο ότι είναι μετά....
@Havok-alex σ'ευχαριστώ.... ωπότε θα δώ αν είναι μπορεί να περιμένω σε περίοδο πάσχα αν κάνει κάποια ανανέωση γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω αρκετά παιχνίδια απο τις προσφορές ιανουαρίου...απλά αν ίσχυε ακόμα η προσφορά ίσως να το έκανα για να μην υπάρξει καμιά απρόοπτη αλλαγή... έκτος βέβαια αν μου βάλει κάνα καλό παιχνίδι το μάρτιο ή μετέπειτα γιατί εκεί μάλλον δεν θα μπορέσω να αντισταθώ!!

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Πιστεύω πως έχεις δεν έχεις συνδρομή, αν τα κατέβασες μια φορά ενώ είχες συνδρομή, θα τα έχεις για πάντα.
- alexthrylos
- Δημοσιευσεις : 178
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες