- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 01:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Breaking Bad
αληθεια?Εγω ειμαι στα τελευταια επεισοδεια του 3ου και η σειρα μου δειχνει οτι ο 4ος θα εχει ακομα πιο ενδιαφερων.Τεσπα θα τον δω στην ωρα του και τον 4ο!!master έγραψε:ναι εγω ειδα και τον τριτο κυκλο και θεορω τον τεταρτο λιγο βαρετο

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Διαφωνω! Οσο προχωραει η σειρα φαινεται και πιο πολυ η σκοτεινη λευρα του Walter οποτε εχετε να δειτε πολλα πραγματα στην 4η και 5η.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
alexthrylos έγραψε:Λέω να την ξεκινίσω αλλα έχω εξεταστική τώρα και πρέπει να περάσω κανα 3-4 μαθηματάκια
Στην αρχη δεν ξεκινα δυναμικα η σειρα μεχρι να μπεις στο κλιμα αλλα μετα παει νερακι η σειρα και κορυφωνεται καθως προχωρα. Καλο ειναι μετα την εξεταστικη να ασχοληθεις γιατι προεχει το διαβασμα....

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Εννοειται παιδια,και εγω στις διακοπες των Χριστουγεννων που την ξεκινησα την σειρα ειχα δει σε 10 μερες τις πρωτες 2 σεζον,τωρα ομως το παω πιο σιγα,εχει και πιο πολλη αγωνια ετσι 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
alexthrylos έγραψε:Λέω να την ξεκινίσω αλλα έχω εξεταστική τώρα και πρέπει να περάσω κανα 3-4 μαθηματάκια
Τι μου θυμισες τωρα...
Καπου το 2007 νομιζω, εναρη μηνα ειχα εξεταστικη και μου προτεινουν το Prison Break ειχαν βγει 36 επεισοδια, σε 3 μερες τα ειδα ολα, μετα διαβαζα και εβλεπα στο βιβλιο εικονες του Prison Break χαχαχαχα
Στο θεμα μας τωρα, ο Walt γινεται ολοενα και πιο "Heisenberg" αλλα στο τελευταιο επεισοδιο εξηγει γιατι τα εκανε ολα αυτα αν και ειναι λιγο προφανες...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες