- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 20:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλύτερο free online game??
31 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δε νομίζω να υπάρχουν καλά free online games, αλλά το Fallen Earth με είχε ενθουσιάσει για κάποια περίοδο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
TheLuckyShamrock έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχουν καλά free online games, αλλά το Fallen Earth με είχε ενθουσιάσει για κάποια περίοδο.

Πλέον υπάρχουν πολλά και καλά Online F2P Games με ποιοτικές AAA παραγωγές.
Θα αναφέρω μερικά:
Path of Exile
League Of Legends
DotA 2
Neverwinter
Team Fortress 2
Warface
DC Universe
Champions
Planetside 2
Για οποιαδήποτε πληροφορία περισσότερο καλό θα είναι να δεις και τι λένε τα παιδιά του Forum για τους Online τίτλους στην σωστή ενότητα, Enternity Forum / Online Gaming, αλλά κοίταξε και το αντίστοιχο θέμα του Enternity - Τα καλύτερα δωρεάν games.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
TheLuckyShamrock έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχουν καλά free online games, αλλά το Fallen Earth με είχε ενθουσιάσει για κάποια περίοδο.
League of Legends , Dota , Path of Exile , Star wars MMO , World of tanks , Planet side 2 όχι μόνο είναι καλά αλλά ξεπερνάν σε ποιότητα και gameplay ακόμα και παιχνίδια τα οποία πληρώνεις για να παίξεις!
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
diver_gr έγραψε:TheLuckyShamrock έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχουν καλά free online games, αλλά το Fallen Earth με είχε ενθουσιάσει για κάποια περίοδο.
League of Legends , Dota , Path of Exile , Star wars MMO , World of tanks , Planet side 2 όχι μόνο είναι καλά αλλά ξεπερνάν σε ποιότητα και gameplay ακόμα και παιχνίδια τα οποία πληρώνεις για να παίξεις!
Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι και όχι. ^_^ Ειδικά τα 2 πρώτα, τα μισώ.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Το ίδιο ισχύει και για τα λεγόμενα του Havok-Alex. Δεν τα θεωρώ καλά παιχνίδια αυτά που είπες και είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέροντα από άλλα παιχνίδια, τα οποία πληρώνεις. Άσε που, στα περισσότερα free to play games, πρέπει να πληρώσεις κάποια λεφτά για να γίνεις καλός παίχτης (συνήθως, οι δωρεάν παίχτες δεν έχουν πρόσβαση σε ένα κάρο δυνατότητες).

-
TheLuckyShamrock έγραψε:Το ίδιο ισχύει και για τα λεγόμενα του Havok-Alex. Δεν τα θεωρώ καλά παιχνίδια αυτά που είπες και είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέροντα από άλλα παιχνίδια, τα οποία πληρώνεις. Άσε που, στα περισσότερα free to play games, πρέπει να πληρώσεις κάποια λεφτά για να γίνεις καλός παίχτης (συνήθως, οι δωρεάν παίχτες δεν έχουν πρόσβαση σε ένα κάρο δυνατότητες).
Αυτό είναι προσωπική σου καθαρά υποκειμενική άποψη, αντικειμενικά και βαθμολογικά τα παραπάνω παιχνίδια είναι πάνω από 8 το οποίο θεωρείται πολύ καλή βαθμολογία, το Bully ας πούμε στο κακό Port του για PC έχει πάρει 7 λόγο της απαρχαιωμένης μετά από δύο χρόνια μηχανής γραφικών του. Ακόμα και τα Reviews του Enternity που έχω παραθέσει στα Path Of Exile (9.5) / Planetside 2 (9) είναι μεγατόνων ενώ οι αγορές επιπλέον υλικού είναι καθαρά κοσμητικές και δεν σε κάνουν δυνατότερο. Η αγορά F2P αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο μέσα στα επόμενα χρόνια με την έλευση του Everquest Next και πολλών άλλων.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
31 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες