Πρόβλημα με ηχεία

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Πρόβλημα με ηχεία

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Ιαν 2014, 17:51

Γεια σε όλα τα παλικάρια και τις κορασίδες του Enternity. Έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία μου τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Κατά διαστήματα, καθώς ακούγεται ήχος από τα ηχεία, ο ήχος χαμηλώνει απότομα και μετά από λίγη ώρα ξαναδυναμώνει απότομα. Προφανώς, έχω κοιτάξει αν τα καλώδια κάνουν καλή επαφή με τα ηχεία. Ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Αυτό γίνεται συχνά, σε σημείο που να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω πια. :(
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 28 Ιαν 2014, 20:29

Μάλλον κάνας πυκνωτής θα έσκασε.Πάνε τα ηχεία σου σε κάνα ηλεκτρονικό και πες του να το δει,αλλά μόνο σε περίπτωση που είναι καλά ηχεία και αξίζει να τα φτιάξεις.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 28 Ιαν 2014, 22:11

Τα ηχεία μου κοντεύουν να αξιολογηθούν ως αντίκες (τρόπος του λέγειν). Είναι παλιά, αλλά ποτέ δε χρειάστηκε να τα αλλάξω, γιατί πάντοτε δούλευαν τέλεια. Δηλαδή πρέπει να αγοράσω αλλά, ε; Πόσα watts κατά προτίμηση να θέλουν τα ηχεία που θα αγοράσω;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 29 Ιαν 2014, 11:55

Μπορείς να τα πας σε ηλεκτρονικό και με 10 ευρώ να τον πεις αν είναι κάτι απλό να στα φτιάξει.Αν είναι να πάρεις καινούργια τα watt εξαρτάτε και από τον χώρο που έχεις.Πήρα τα creative t3300 τα οποία έχω συνδεμένα με το laptop μου σε ένα σχετικά μικρό δωμάτιο και είναι πολύ καλά,πολύ καλός ήχος και μπάσο και συνήθως τα έχω περίπου στα 2/6 της έντασης.Δεν τα έχω δοκιμάσει full.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό john-data » 29 Ιαν 2014, 13:01

Φίλε τι ήχεια έχεις?
Αν είναι απλά 2.0 δεν αξίζει να τα πας καν σε ηλεκτρονικό.
Τι θέλεις 2, 5.1 ?
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 29 Ιαν 2014, 15:36

Ναι, 2. Γι'αυτό λέω ότι δεν αξίζει να τα επιδιορθώσω. Απλά δεν μπορώ να διαθέσω και πολλά λεφτά. Ίσως το πολύ 35 ευρώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό john-data » 30 Ιαν 2014, 01:14

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501815
31 euro 25 Watt RMS μια χαρά και με woofer.
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Ιαν 2014, 02:10

john-data έγραψε:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501815
31 euro 25 Watt RMS μια χαρά και με woofer.

Whaaaaaaaatttttttt? o.O Φαίνονται αρκετά καλά για να κάνουν μόνο 31 ευρώ. :-P Παρεμπιπτόντως, παίζουν τίποτα καλά και φθηνά ηχεία από τα Public; Το λέω, επειδή έπεσε στην κατοχή μου μια δωροεπιταγή των 5 ευρώ για τα Public.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 30 Ιαν 2014, 12:31

http://www.public.gr/product/perifereia ... 3870047pp/ Δίνεις το 40+δωροεπιταγή και παίρνεις αυτά που έχω και εγώ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 30 Ιαν 2014, 13:51

Θα τα τσεκάρω, αν και είναι και πάλι καμιά δεκαριά ευρώ διαφορά από αυτά που είπε ο john.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Επόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB