- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 23:11 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με ηχεία
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πρόβλημα με ηχεία
Γεια σε όλα τα παλικάρια και τις κορασίδες του Enternity. Έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία μου τον τελευταίο καιρό και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να με βοηθήσει. Κατά διαστήματα, καθώς ακούγεται ήχος από τα ηχεία, ο ήχος χαμηλώνει απότομα και μετά από λίγη ώρα ξαναδυναμώνει απότομα. Προφανώς, έχω κοιτάξει αν τα καλώδια κάνουν καλή επαφή με τα ηχεία. Ποιο θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα; Αυτό γίνεται συχνά, σε σημείο που να μην μπορώ να τα χρησιμοποιήσω πια. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μάλλον κάνας πυκνωτής θα έσκασε.Πάνε τα ηχεία σου σε κάνα ηλεκτρονικό και πες του να το δει,αλλά μόνο σε περίπτωση που είναι καλά ηχεία και αξίζει να τα φτιάξεις.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Τα ηχεία μου κοντεύουν να αξιολογηθούν ως αντίκες (τρόπος του λέγειν). Είναι παλιά, αλλά ποτέ δε χρειάστηκε να τα αλλάξω, γιατί πάντοτε δούλευαν τέλεια. Δηλαδή πρέπει να αγοράσω αλλά, ε; Πόσα watts κατά προτίμηση να θέλουν τα ηχεία που θα αγοράσω;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Μπορείς να τα πας σε ηλεκτρονικό και με 10 ευρώ να τον πεις αν είναι κάτι απλό να στα φτιάξει.Αν είναι να πάρεις καινούργια τα watt εξαρτάτε και από τον χώρο που έχεις.Πήρα τα creative t3300 τα οποία έχω συνδεμένα με το laptop μου σε ένα σχετικά μικρό δωμάτιο και είναι πολύ καλά,πολύ καλός ήχος και μπάσο και συνήθως τα έχω περίπου στα 2/6 της έντασης.Δεν τα έχω δοκιμάσει full.

-
Ναι, 2. Γι'αυτό λέω ότι δεν αξίζει να τα επιδιορθώσω. Απλά δεν μπορώ να διαθέσω και πολλά λεφτά. Ίσως το πολύ 35 ευρώ.

-
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501815
31 euro 25 Watt RMS μια χαρά και με woofer.
- john-data
- Δημοσιευσεις : 142
john-data έγραψε:http://www.e-shop.gr/product?id=PER.501815
Whaaaaaaaatttttttt? o.O Φαίνονται αρκετά καλά για να κάνουν μόνο 31 ευρώ.

-
http://www.public.gr/product/perifereia ... 3870047pp/ Δίνεις το 40+δωροεπιταγή και παίρνεις αυτά που έχω και εγώ.

-
Θα τα τσεκάρω, αν και είναι και πάλι καμιά δεκαριά ευρώ διαφορά από αυτά που είπε ο john.

-
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες