- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:00 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Back to the Future (1985 movie)
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Back to the Future (1985 movie)
Ο έφηβος Marty McFly έχει μια όμορφη κοπέλα και του αρέσει πολύ η μουσική. Ο Dr. Emmett Brown θα εφεύρει μία μηχανή του χρόνου, με την οποία ο Marty θα ταξιδέψει κατά λάθος 30 χρόνια πίσω στο παρελθόν. Όμως, αφού ανακατευτεί κατά λάθος με τα γεγονότα που συνέβησαν τότε, θα πρέπει να καταφέρει να κάνει τους νεαρούς γονείς του να ερωτευτούν, γιατί αν δεν ερωτευτούν, τότε δε θα γεννήσουν τον Marty, οπότε και θα σταματήσει να υπάρχει. 9 στα 10 αστεράκια από μένα. Έχει πρωτότυπο σενάριο για την εποχή εκείνη, με μια ενδιαφέρουσα άποψη για τα ταξίδια στο χρόνο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Όποιος θέλει, μπορώ να του κάνω μια περιγραφή ταινίας για κάποια από τις ταινίες που έχω ΗΔΗ δει, αφού έτσι και αλλιώς, τις έχω ήδη γραμμένες στο blog μου! Απλά ας μου το πει. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Γεννήθηκα το '89, οπότε δεν μπορώ να πω ότι ήμουν από τους πρώτους που την είδα, αλλά θυμάμαι ότι την είχα δει όταν ήμουν στο Δημοτικό. Κάπως έτσι φανταζόμουν το μέλλον τότε. 

-
Αν είναι, μπορώ να γράψω περιγραφή και για τις δύο άλλες ταινίες Back to the Future. ^_^

-
Ναι, αλλά σε αυτές τις δύο μέρες, θα μπορούσε να είχε αλλάξει η ιστορία 2 φορές.

-
11 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες