- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Ίσως και να φταίει το router μου. Πήρα και τη forthnet και μου είπε ένας τύπος ότι χρησιμοποιούμε πολύ λιγότερη ταχύτητα από αυτήν που μπορούμε. Έκανε κάτι αλλαγές σε κάτι ρυθμίσεις και είπε να τον ξαναπάρω άμα συνεχίζει το πρόβλημα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Όσοι έχετε προβληματα με το ρούτερ πριν κάνετε οτιδήποτε κλείστε το απο το power για λίγο και ξανα άνοιγμα. Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα, κάντε ένα hard reset απο το κουμπί που έχει πάνω το ρούτερ. Εμένα μου συμβαινει 2-3 φορές το χρόνο να κολά η γραμμή ή να εξαφανίζεται το ασύρματο κ με αυτές τις ενεργειες να λύνεται το πρόβλημα. Μη σας φαίνεται παράξενο και στα ακριβά ρούτερ θα έχετε τέτοια θέματα, αφου και αυτά λειτουργούν 24ώρες/24ωρο.
-
moviemagic - Δημοσιευσεις : 21
Τη router έχεις και τη wi-fi adaptor έχει το Laptop σου? Δοκίμασες να κάνεις update τους drives για τη κάρτα του laptop?
Πόσο ετών είναι το router? και πόσο το laptop? Π.χ έχεις παλιό router το οποίο σε ethernet σου δίνει όλο το bandwith(10/100) αλλά σε ασύρματη μετάδοση σε κόβει γιατί οι δυνατότητες του μπορεί να είναι για 5mbit , 11 , 150 κλπ . . Σίγουρα κάπου στο βιβλίο του η αν ψάξεις το μοντέλο θα βρεις τα τεχνικά του .
3 σελίδες συζήτηση ότι έχει πρόβλημα και δεν λες τα ποιο βασικά , γράψε μοντέλα μήπως και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε .
Πόσο ετών είναι το router? και πόσο το laptop? Π.χ έχεις παλιό router το οποίο σε ethernet σου δίνει όλο το bandwith(10/100) αλλά σε ασύρματη μετάδοση σε κόβει γιατί οι δυνατότητες του μπορεί να είναι για 5mbit , 11 , 150 κλπ . . Σίγουρα κάπου στο βιβλίο του η αν ψάξεις το μοντέλο θα βρεις τα τεχνικά του .
3 σελίδες συζήτηση ότι έχει πρόβλημα και δεν λες τα ποιο βασικά , γράψε μοντέλα μήπως και μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε .
-
diver_gr - Δημοσιευσεις : 447
Προς το παρόν, έφτιαξε κάπως το ίντερνετ, μετά από κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις που έκανε η ίδια η forthnet. Ούτε το laptop, ούτε το pc παρουσιάζουν κάποιο πρόβλημα με το ίντερνετ, βέβαια η ταχύτητα και πάλι παραμένει χαμηλότερη από τις δυνατότητές της (έκανα speedtest).
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Λοιπον σόρρυ που δεν απάντησα τόσο καιρό. Το λαπτοπ είναι Toshiba A300-15C ο αντάπτορας του ρουτερ ειναι D-Link DML G122(rev. E) και δεν έχει πιο καινούργιους drivers. Ο εσωτερικός αντάπτορας συνδέεται όποτε θέλει αλλα ούτε και αυτός έχει πιο καινούργιους drivers. Το router ειναι D-Link DSL-2640R. To κανάλι στο οποίο είναι δεν ειναι θέμα διοτι εχω σκανάρει που παίζουν τα υπόλοιπα ασύρματα στην περιοχή και δεν πέφτει πάνω σε κάποιο. Σε αλλα ασύρματα δίκτυα δεν έχω συνδεθεί γιατί έχουν όλα κωδικό. Το laptop το εχω 4-6 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και το router δεν έχω ιδέα αλλα δεν είναι αυτό του οτε (του οτε είχε καει τον 1ο χρόνο) το είχα αγοράσει εγώ. Νομίζω το εχω 2 χρόνια αλλα δεν είμαι σίγουρη. Έκανα speedtest και απο το tablet (Αsus Transformer TF101) και πιάνει περίπου την ίδια ταχύτητα με το λάπτοπ. Στις ρυθμίσεις του router δεν νομίζω να με περιορίζει κάτι μιας και τις έχω ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή!
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

-
PostMort3m - Δημοσιευσεις : 65
PostMort3m έγραψε:Λοιπον σόρρυ που δεν απάντησα τόσο καιρό. Το λαπτοπ είναι Toshiba A300-15C ο αντάπτορας του ρουτερ ειναι D-Link DML G122(rev. E) και δεν έχει πιο καινούργιους drivers. Ο εσωτερικός αντάπτορας συνδέεται όποτε θέλει αλλα ούτε και αυτός έχει πιο καινούργιους drivers. Το router ειναι D-Link DSL-2640R. To κανάλι στο οποίο είναι δεν ειναι θέμα διοτι εχω σκανάρει που παίζουν τα υπόλοιπα ασύρματα στην περιοχή και δεν πέφτει πάνω σε κάποιο. Σε αλλα ασύρματα δίκτυα δεν έχω συνδεθεί γιατί έχουν όλα κωδικό. Το laptop το εχω 4-6 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και το router δεν έχω ιδέα αλλα δεν είναι αυτό του οτε (του οτε είχε καει τον 1ο χρόνο) το είχα αγοράσει εγώ. Νομίζω το εχω 2 χρόνια αλλα δεν είμαι σίγουρη. Έκανα speedtest και απο το tablet (Αsus Transformer TF101) και πιάνει περίπου την ίδια ταχύτητα με το λάπτοπ. Στις ρυθμίσεις του router δεν νομίζω να με περιορίζει κάτι μιας και τις έχω ψάξει σπιθαμή προς σπιθαμή!
'Οταν σου είπα να ελέγξεις αν το toshiba συνδέεται σε αλλα ασυρμ. δικτυα δεν εννοούσα τα κλειδωμένα, αλλά σε κάποιου γνωστού σου που θα ξερες το pass για να ελέγξεις και απο κει τι γίνεται με τη ταχύτητα συνδεσης. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις και update σε drivers στο λάπτοπ, είναι αρκετά χρόνια. Τέσπα αφού και απο τάμπλετ λες πως πιάνεις με ίδια χαμηλή ταχύτητα καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι το πρόβλημα είναι στο wi-fi του ρούτερ σου. Αν έιναι εντος εγγύησης το πηγαίνεις για αλλαγή/φτιάξιμο.
-
moviemagic - Δημοσιευσεις : 21
34 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης