- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 08:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
nkav64 έγραψε:Κάποια στιγμή, όλοι πήραμε αυτούς τους 50 πόντους και είχαμε "προβάδισμα" σε κάποιο διαγωνισμό. Δε νομίζω να αδικήθηκε κανείς
Αν θυμαμαι καλα το συστημα με τους ποντους δεν υπηρχε οταν δημιουργηθηκε το site οποτε δεν ειχα το "προβαδισμα" τοτε.

Και επιπλεον οι 50 ποντοι καλυπτονται με το να βρει 10 εξωγηινους. Λιγο φαρμαρισμα στις σελιδες θα κανει και θα τους βρει.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Sephiroth έγραψε:Θα σας πω απλά ότι υπάρχουν χρήστες που μαζεύουν τους πόντους σε μια μέρα. Οπότε δεν τίθεται θέμα προβλήματος. Έχουμε ρίξει και το απαιτούμενο ποσό, οπότε όλα είναι πιο απλά πλέον!
Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ! Πώς γίνεται ρε φίλε? Έχω σπάσει το κεφάλι μου! Εκτός από internet browsing δεν κάνουν τίποτα άλλο?
Most Overrated game ever...

-
Chased - Δημοσιευσεις : 243
Chased έγραψε:Sephiroth έγραψε:Θα σας πω απλά ότι υπάρχουν χρήστες που μαζεύουν τους πόντους σε μια μέρα. Οπότε δεν τίθεται θέμα προβλήματος. Έχουμε ρίξει και το απαιτούμενο ποσό, οπότε όλα είναι πιο απλά πλέον!
Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ! Πώς γίνεται ρε φίλε? Έχω σπάσει το κεφάλι μου! Εκτός από internet browsing δεν κάνουν τίποτα άλλο?
Άμα έχεις ελεύθερο χρόνο,όλα γίνονται !
Το πρόβλημα είναι εμείς που προλαβαίνουμε να αφιερώσουμε ίσα ίσα κανά μισάωρο την ημέρα..Οπότε, με λίγα λόγια διαφωνώ με το ότι οι πόντοι είναι "οκ" αλλά οι κανόνες είναι κανόνες.
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Sephiroth έγραψε:Θα σας πω απλά ότι υπάρχουν χρήστες που μαζεύουν τους πόντους σε μια μέρα. Οπότε δεν τίθεται θέμα προβλήματος. Έχουμε ρίξει και το απαιτούμενο ποσό, οπότε όλα είναι πιο απλά πλέον!
Μαζευουν 500 ποντους σε μια μερα? Εγω προσπαθω εδω και 10 μερες σχεδον και δεν τους εχω μαζεψει ακομα...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες