Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τους εξωγήινους αυτές τις μέρες. Χθες 2/3 μου βγήκαν άκυροι και σήμερα 2/2(άκυροι) μέχρι τώρα, τόσο σε Firefox όσο και σε Chrome. Και δεν κάνω τίποτα λάθος...
edit:3/3 μη έγκυρες συμμετοχές για σήμερα...κάτι δεν πάει καλά...
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 18:39 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Σύστημα πόντων
Βασικά ναι και γω με τους εξωγήινους έχω ένα θέμα , δεν έχω βρει ποτέ κανέναν δε ξέρω τι φάση παίζει με αυτούς , που ακριβώς εμφανίζονται μήπως δε το χω προσέξει εγώ καλά !!
-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
VasilisOGatopardos έγραψε:Βασικά ναι και γω με τους εξωγήινους έχω ένα θέμα , δεν έχω βρει ποτέ κανέναν δε ξέρω τι φάση παίζει με αυτούς , που ακριβώς εμφανίζονται μήπως δε το χω προσέξει εγώ καλά !!
Οι εξωγηινοι εμφανιζονται μετα απο το τελος ενος αρθρου σε τυχαια χρονικα διαστηματα. Για παραδειγμα σημερα στα 6 νεα που θα ανεβασουν τα παιδια στανταρ θα υπαρχουν δυο. Απλως πρεπει να εισαι παρατηρητικος και οταν τους δεις αμεσως να πατησεις κλικ.
Σημειωση: Αν αργησεις να τους επιλεξεις και αν εχεις πολλαπλα tabs τοτε αν πατησεις στους εξωγηινους σου πετανε οτι η συμμετοχη σου δεν ηταν εγκυρη.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
Deathracer2009 έγραψε:VasilisOGatopardos έγραψε:Βασικά ναι και γω με τους εξωγήινους έχω ένα θέμα , δεν έχω βρει ποτέ κανέναν δε ξέρω τι φάση παίζει με αυτούς , που ακριβώς εμφανίζονται μήπως δε το χω προσέξει εγώ καλά !!
Οι εξωγηινοι εμφανιζονται μετα απο το τελος ενος αρθρου σε τυχαια χρονικα διαστηματα. Για παραδειγμα σημερα στα 6 νεα που θα ανεβασουν τα παιδια στανταρ θα υπαρχουν δυο. Απλως πρεπει να εισαι παρατηρητικος και οταν τους δεις αμεσως να πατησεις κλικ.
Σημειωση: Αν αργησεις να τους επιλεξεις και αν εχεις πολλαπλα tabs τοτε αν πατησεις στους εξωγηινους σου πετανε οτι η συμμετοχη σου δεν ηταν εγκυρη.
Ωραίος τώρα ένοιωσα τι παίζει , ευχαριστώ !!

-
VasilisOGatopardos - Δημοσιευσεις : 69
Σε κάθε διαγωνισμό όλοι οι χρήστες ξεκινάνε από το 0.Δεν είναι άδικο μιας και οι νέοι χρειάζονται κάποιες μέρες μέχρι να καταλάβουν τι παίζει με τους πόντους γιαυτό και το enternity τους δίνει ένα μικρο προβάδισμα το οποίο ισχύει σε ΕΝΑ διαγωνισμό μόνο το οποίο είναι και μια επιβράβευση-καλωσόρισμα στο site.Επίσης δεν μπορείς να λες ότι είναι άδικο μιας και αν διαβάζεις καθημερινά το site χωρίς μεγάλη προσπάθεια μαζεύονται οι πόντοι πολύ εύκολα.Στην τελική το site κάνει συμπληρωματικά τους διαγωνισμούς και δεν είναι αυτοσκοπός του.Αν ήσουν όντως "παλιός" δεν θα έκανες αυτό το σχόλιο πιστεύω.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
diokaz έγραψε:καλοι ειναι οι ποντοι αλλα ειναι βλακεια κ αδικο καποιος νεο χρηστης να παιρνει την 50αρα με την μια κ εμεις οι παλιοτεροι που καναμε εγγραφη και τοτε δεν υπηρχε διαγωνισμος χανουμε τον μισο δρομο ετσαι
Δεν είναι συναγωνισμός ποιος θα μαζέψει περισσότερους πόντους,αρα η μόνη διαγοφά είναι οτι σε ΕΝΑΝ διαγωνισμό οι καινούριοι εχουν την δυνατότητα να μαζέψουν γρηγορότερα τους πόντους
-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες