Εμένα πάντως το facebook του δε μ'αρέσει καθόλου...
1)Τα μηνύματα που μου έρχονται, σπάνια μου τα εμφανίζει.
2)Το chat έχει τρομερή καθυστέρηση.
3)Δε μπορείς να στείλεις emotions.
4)Ούτε να τα δεις τα emotions μπορούσες αλλά πρόσφατα βγάλαν update και το φτιάξαν αυτό τουλάχιστον.
Γενικά, είναι απαράδεκτο σε σχέση με του iOS που χρησιμοποιώ επίσης.
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 01:38 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Windows Phones
Πολυ αξιολογα κινητα, η Νοκια σχεδον επανερχεται (εξαγοραστηκε απο την MS). Το μονο που ποναει για μενα ειναι το Windows Phone, εχω android και πραγματικα δεν το αλλαζω με τιποτα (εχω πιασει στα χερια μου και iOS και windows phone). Ο τροπος που μπορεις να αλλαξεις τα παντα μ αρεσει παρα μα παρα πολυ. Κατα τ αλλα τα Lumnia εχουν τρομερη καμερα και οθονη
-
Ernesto - Δημοσιευσεις : 239
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα ποτέ να τα εμπιστευτώ. Προς το παρόν προτιμώ το android LG κινητό μου. ^_^
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Ernesto έγραψε:Δεν ειναι ασχημα για απλους χρηστες, οπως και τα iphone. Αν τα Νοκια ειχαν android η μπορουν να σπασουν τοτε δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα
φιλε αν και ρουταραν το 920 κατι κινεζει ειπανε οτι δεν θα το βγαλουν στο ιντερνετ για ολους(δεν ξερω) αλλα αμα σπασει η συσκευη χανεις και ολη την ασφαλεια που σου παρεχει
επισης μην συγκρινεται android τον 200 ευρω με windows διοτι τα τρωνε λαχανο
εγω προσωπικα αγορασα αυτο το κινητο διοτι δεν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα λεφτα
ολα τα android που ειδα απο κοντα σε αυτη την τιμη, ηταν λες και ειχαν παρκινσον, πολυ κολημα ρε αδερφακι μου, το μονο αξιολογο(κινητα οχι απλως αξιολογο) ηταν το νεξους 4 αλλα αυτο ηταν 100 ευρω πανω
οποτε σε αυτα τα λεφτα τα windows phone(γνωμη μου) ειναι αχτυπητα
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Μακριά τα iphone. Δεν τα πάω με τίποτα. >_<
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Ο Ernesto αναφέρθηκε στα iphones. 

-
Ε προτιμώ να πατάω τη γρήγορη απάντηση. xD

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες