Έχει κανείς άλλος αυτό εδώ το πρόβλημα;
http://www.youtube.com/watch?v=RMudmnLP4dg
Εγώ το έχω μετά το update 1.08 και από τότε έχω σταματήσει να παίζω γιατί πρέπει να κάνω συνέχεια restart το Xbox, μου έχει σπάσει τα νεύρα.
Υπάρχει κάποια λύση;
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 00:59 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
GTA 5
Sephiroth έγραψε:Έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα ο Ηλίας (Πέππας) - alucard στο site. Αναμένουμε Update από Rockstar!!!
Το ανακοίνωσε η Rockstar πως θα λύσει το πρόβλημα με νέο Patch; γιατί νόμιζα πως μας έχει γραμμένους εμάς που έχουμε το πρόβλημα. Μέχρι και format έκανα στην κονσόλα αλλά τίποτα. Άντε γιατί έχω να παίξω από τα Χριστούγεννα (τότε που βγήκε το Update) και είναι αμαρτία ένας μήνας χωρίς GTA...
- stavrosgta
- Δημοσιευσεις : 11
Scott_Pilgrim έγραψε:Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα. Βγήκε προχθές ένα update αλλά δεν ξέρω αν το έχουν λύσει.
Δεν το έχουν λύσει ακόμα, βρήκα όμως μια προσωρινή λύση. Δοκίμασα σήμερα να κάνω load το save αφού πρώτα είχα αποσυνδέσει (πριν ανοίξω την κονσόλα) το ethernet καλώδιο που συνδέεται με το router και το πρόβλημα λύθηκε, δηλαδή παίζω κανονικά με το δικό μου Gamertag και παράλληλα είμαι αποσυνδεδεμένος από το Xbox Live. Σε αυτή την περίπτωση όμως μπορώ να ξεκλειδώνω τα Achievements;
- stavrosgta
- Δημοσιευσεις : 11
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες