Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 26 Ιαν 2014, 11:36

JamesHetfield έγραψε:Μηπως σε περιοριζει καποια ρυθμιση στο λαπτοπ σου?
Δλδ καποια ρυθμιση σε firewall η στα δικτυα?

Δεν νομίζω γιατι εχω βάλει το λαπτοπ μου εξω απο το firewall στο ρουτερ και στο firewall του υπολογιστή εχω προσθέσει εξαίρεση..
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Ιαν 2014, 16:27

Ακόμα και κλειστό να είναι το laptop της αδερφής μου, πάλι πρόβλημα έχει το ίντερνετ στο pc μου. Ίσως και να είναι καθυστερημένη η Forthnet. Ή μπορεί να φταίει ότι το έχω ασύρματο.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό moviemagic » 26 Ιαν 2014, 17:47

@PostMort3m τι λάπτοπ έχεις; Αν το έχεις αρκετό καιρό δοκίμασε να κάνεις κανένα update στους drivers του laptop μήπως και είναι θέμα ασυμβατότητας του ενσωματ wi-fi με το ρούτερ. Πάντως αυτό που να έχεις full σημα και πολύ μικρή ταχύτητα χωρίς αυτό να οφείλεται σε κάποια εφαρμογή ή ρύθμιση, πρώτη φορά το ακούω :? Σε άλλα ασ. δίκτυα λειτουργεί το laptop; Με το φλασάκι που δοκίμασες είπες πάλι είχες το ίδιο πρβλημα, αν δεν γίνει τίποτα κ με το update είναι κάτι σε ρυθμίσεις ή σε software που το προκαλεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
moviemagic

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 26 Ιαν 2014, 18:42

Ναι συμφωνω κι γω στο να κανεις κανενα update τους drivers...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό nikosPL » 27 Ιαν 2014, 11:17

TheLuckyShamrock έγραψε:Ακόμα και κλειστό να είναι το laptop της αδερφής μου, πάλι πρόβλημα έχει το ίντερνετ στο pc μου. Ίσως και να είναι καθυστερημένη η Forthnet. Ή μπορεί να φταίει ότι το έχω ασύρματο.

πρόβλημα με την forthnet δεν παίζει να υπάρχει
λογικά το ρουτερ ή το wifi του λαπτοπ φταίει. αρχικά δοκίμασε ενσύρματα, αν δεν λυθεί μίλα με την εταιρία του λαπτοπ
nikosPL

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό ssns » 28 Ιαν 2014, 20:43

To να μην μπορει η καρτα wifi του λαπτοπ να υποστηριξει τοσο μεγαλη ταχυτητα δεν παιζει σαν ενδεχομενο δηλαδη?
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 20:49

Στη χειρότερη περίπτωησ, η κάρτα θα υποστηρίζει το πρότυπο 802.11G, πράγματα που θεωρητικά σημαίνει 54 Mbps. Πρακτικά σημαίνει γύρω στα 18 - 20 Mbps. Άρα, κατά 99% δεν είναι θέμα υποστήριξης ταχύτητας της κάρτας δικτύου...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό ssns » 28 Ιαν 2014, 20:52

Ωραια!Ας μπει στις ρυθμισεις στο ρουτερ για wifi να δει αν υπαρχει καποιο περιορισμος εκει.Δεν γινεται με καλωδιο να τα πιανει ολα και με wifi να πιανει τα μισα.Εκτος και αν εχει προβλημα η καρτα wifi
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 28 Ιαν 2014, 20:56

Ή το ίδιο το router.... Το οποίο είναι και πιο πιθανό...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό ssns » 28 Ιαν 2014, 21:04

Σωστο μιας και ειχα και εγω ρουτερ του Οτε που μου εβγαζε προβλημα και ζητησα αλλαγη και μου εδωσαν αλλο.Οποτε μπορει να παρει και ενα τηλεφωνο στην εταιρια που εχει την συνδεση και να ζητησει να του δωσουν ενα αλλο ρουτερ λογο και καλα συχνων αποσυνδεσεων απο το ιντερνετ.Να δοκιμασει πρωτα ολα τα αλλα και μετα να παει προς το hardware του pc
Άβαταρ μέλους
ssns

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB