- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 12:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
The Perks of Being a Wallflower (2012 movie)
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
The Perks of Being a Wallflower (2012 movie)
Λοιπόν, σαν admin ενός blog περιγραφής ταινιών, πιστεύω ότι οφείλω να αρχίσω να μοιράζομαι μαζί σας μερικές καλές ταινίες που έχω δει. Για σήμερα, θα σας αναφέρω την ταινία "Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο". Ο δεκαπεντάχρονος Charlie μόλις μπήκε στο Λύκειο και προσπαθεί να προσαρμοστεί, αγνοώντας τις κοροϊδίες μερικών συμμαθητών του και προσπαθώντας να βρει μερικούς φίλους για να κάνει παρέα. Παράλληλα, προσπαθεί να ξεπεράσει την αυτοκτονία του καλύτερού του φίλου, όπως και τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει, τα οποία τον κάνουν να βλέπει διάφορα πράγματα. Στο Λύκειο θα γνωρίσει τον Patrick και την Sam, δύο ετεροθαλή αδέρφια, τα οποία θα τον ενσωματώσουν στην περιθωριακή παρέα τους. Ο Charlie, με τη βοήθεια των καινούργιων του φίλων, θα καταφέρει να βγει από το καβούκι του και σιγά-σιγά να βρει τη ρίζα του προβλήματος που του προκαλεί τόσο ψυχικό πόνο. Και δίνω 9 στα 10 αστεράκια σε αυτήν την ταινία, η οποία προέρχεται από ένα εξίσου θαυμάσιο βιβλίο. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Και εγώ πιστεύω το ίδιο. Πραγματικά εκπληκτική. Αν κάποιος θέλει να κάνω περιγραφή κάποια ταινίας ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ, τότε να μου το πει.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Την είδα χθες...πραγματικά εκπληκτική!Πρέπει να είσαι αναίσθητος για μην σε αγγίξει.Είχα ακούσει καλά λόγια αλλά φοβόμουν μην έβγαινε άλλη μια χαζοεφηβικοαμερικανιά...καμιά σχέση!Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει και μ'έχει ψήσει τρελά να το κάνω αλλά δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμη σε ελληνική μετάφραση.Το τρίο των πρωταγωνιστών όλα τα λεφτά και όταν σκέφτεσαι την ηλικία τους λες αυτά είναι ταλέντα!Μεγάλο συν,βασικά το α και το ω,που σκηνοθέτης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου κι έτσι μετέδωσε στην ταινία το συναίσθημα που ήθελε.Μακράν από τις κορυφαίες ταινίες που έχω δει τα τελευταία χρόνια.Κι αυτό γιατί βλέπεις ταινίες που δεν τις θυμάσαι καν την επόμενη μέρα και ταινίες όπως αυτή που σου μένουν...απλά γνήσιο διαμαντάκι.Όποιος δεν την έχει δει απλά ΧΑΝΕΙ.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Ταινιάρες προτείνω ο αλήτης!
Δες και το It's Kind of a Funny Story. Και έχω και πολλές άλλες τέτοιες ταινίες να προτείνω.

-
Xαχαχα.Να πω την αλήθεια δεν είχα δει το άρθρο!Είδα την ταινία κι εκεί που θα έγραφα στην στήλη της τελευταίας ταινίας που παρακολουθήσαμε είπα να δω αν υπάρχει στήλη αφιερωμένη στην ταινία...
κι αυτή την ταινία την είδα!
Και όντως είναι πολύ καλή και στο ίδιο πνεύμα.Το κατέχεις το αντικείμενο. 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Χαχαχα, δεν είπα ότι ανέμενα να έχεις δει το άρθρο μου. Απλά είπα ότι προτείνω ταινιάρες.
Ευχαριστώ και για το κομπλιμέντο.
Μπορείς να δεις και το The World's Greatest Dad, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί στην αρχή να μη σου αρέσει. Μετά από ένα σημείο όμως, θα τη λατρέψεις.

-
Θα σου αρέσει σίγουρα, πίστεψέ με. Μόνο η αρχή θα σου φανεί λίγο περίεργη.

-
9 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες