Αγορά PC

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό moviemagic » 24 Ιαν 2014, 17:23

komntsav έγραψε:Εγω μενω ροδο και το e-shop δεν χρεωνει μεραφορικα και περναει την διαφορα στο φπα στην τελικητιμη. Αλλα αν καποιο εξαρτημα εχει μεγαλη διαφορα δςν εχω προβλημα

Τα καταστηματα δεν σου χαριζουν ετσι τα μεταφορικα και οι τιμες στα μεταφορικα για κουριερ ειναι στανταρ για ολους. Στο e-shop της Ροδου δεν πληρωνεις καθολου μεταφορικα γιατι μαλλον τις παραγγελιες τις παιρνεις απο το υποκαταστημα τους. Αν εχουν υποκαταστημα εκει κ αλλες εταιριες πχ plaisio, public παλι δεν θα πληρωσεις εξ.αποστ. Ψαξτο λιγο γιατι μπορει να σε συμφερει. 8-)
Άβαταρ μέλους
moviemagic

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό playmen » 27 Ιαν 2014, 18:42

koulis21 έγραψε:
playmen έγραψε:Λοιπον τα παραγματα εχουν ως εξης
η 290 ειναι παρα πολυ καλη καρτα και αφτη τη στιγμη απο τις top που υπαρχουν στην αγορα αλλα για να αποδωσει τα μεγιστα και χωρις προβληματα θερμοκρασιων παμε σε υδροψυξη!!!
Το crossfire που πρωτεινα στο φιλο ειναι η καλητερη λυση αφτη τη στιγμη αλλα αφου θα παει 2 μηνες πισω ας ξαναποσταρει οταν θα εχει μαζεψει τα χρηματα του και αναλογα με τις τιμες να του πρωτινουμε!
Και αφτα περι i7 φιλε fila, οι AMD ειναι πολυ φθηνοτεροι και μπωρουν να τους κοντραρουν στα ισα!
ο 6300 fx βαζει κατω i5 και η τιμη του ειναι 105 ευρω, τι να λεμε τωρα!

o fx6300 βαζει τον i5???
που το ειδες αυτο??
και επισης ενα pc δεν ειναι μονο για gaming

Μαλιστα...
Εγω φιλε μου το ξερω πολυ καλα οτι ενα pc δεν ειναι μονο για gaming ΑΛΛΑ αν κανεις τον κοπο και διαβασεις τη χρηση για την οποια θελει το pc ο φιλος που ποσταρε καλο θα ηταν...
Παμε παρακατω τωρα, ο fx 6300 μιλωντας για gaming κοντραρει ανετα εναν i5!!!
Και μην μου τον συγκρινεις με τον 4670K που κανει πανω απο 200 ευρω εκει σε παω σε αλλον AMD, και ο 3350p i5 ειναι επισεις και πιστεψε με ο 6300 τον βαζει κατω!
Αν εχεις καποια αλλη απορια εδω ειμαι!
playmen

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 27 Ιαν 2014, 20:47

Θα πω κι εγω την γνωμη μου. Πρωτα απ ολα αν θες το PC για gaming καθαρα σου προτεινω να παρεις CPU AMD γιατι ειναι καθαρο horsepower για παιχνιδια. Απο κει και περα για καρτα γραφικων καλυτερα να παρεις NVIDIA και αυτο διοτι εχει χαμηλοτερες καταναλωσεις (που παιζει σημαντικο ρολο στα WATT του τροφοδοτικου σου, που εκει δεν πρεπει να κανεις εκπτωσεις με ΤΙΠΟΤΑ) χαμηλωτερες θερμοκρασιες (που παιζει ρολο στην ψυξη και τελικη αποδοση) καθως και ειναι συμβατες σχεδον με τα παντα. Εγω εχω GPU Ati radeon και προσπαθησα να τρεξω καποια προγραματακια και δεν γινοταν, μεχρι να καταλαβω οτι ηταν η καρτα (και οχι κατι αλλο) και να κατεβασω τον καταλληλο Driver (που ακομα κ ετσι παιζοταν αν θα ετρεχαν) μου πηρε παρα πολυ καιρο. +του οτι θα εχεις και PhysX (Ειδικα αν βαλεις αργοτερα μια δευτερη σε SLi).
Τωρα οπωσδηποτε για μενα πρεπει να παρεις εναν SSD εστω για το λειτουργικο, εχει τρομερη διαφορα και θα το λατρεψεις. Αργοτερα παιρνεις και εναν για τα games και εχεις εναν σκληρο 500-1000gb για storage.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσιευσεις : 239

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 28 Ιαν 2014, 00:12

playmen έγραψε:
koulis21 έγραψε:
playmen έγραψε:Λοιπον τα παραγματα εχουν ως εξης
η 290 ειναι παρα πολυ καλη καρτα και αφτη τη στιγμη απο τις top που υπαρχουν στην αγορα αλλα για να αποδωσει τα μεγιστα και χωρις προβληματα θερμοκρασιων παμε σε υδροψυξη!!!
Το crossfire που πρωτεινα στο φιλο ειναι η καλητερη λυση αφτη τη στιγμη αλλα αφου θα παει 2 μηνες πισω ας ξαναποσταρει οταν θα εχει μαζεψει τα χρηματα του και αναλογα με τις τιμες να του πρωτινουμε!
Και αφτα περι i7 φιλε fila, οι AMD ειναι πολυ φθηνοτεροι και μπωρουν να τους κοντραρουν στα ισα!
ο 6300 fx βαζει κατω i5 και η τιμη του ειναι 105 ευρω, τι να λεμε τωρα!

o fx6300 βαζει τον i5???
που το ειδες αυτο??
και επισης ενα pc δεν ειναι μονο για gaming

Μαλιστα...
Εγω φιλε μου το ξερω πολυ καλα οτι ενα pc δεν ειναι μονο για gaming ΑΛΛΑ αν κανεις τον κοπο και διαβασεις τη χρηση για την οποια θελει το pc ο φιλος που ποσταρε καλο θα ηταν...
Παμε παρακατω τωρα, ο fx 6300 μιλωντας για gaming κοντραρει ανετα εναν i5!!!
Και μην μου τον συγκρινεις με τον 4670K που κανει πανω απο 200 ευρω εκει σε παω σε αλλον AMD, και ο 3350p i5 ειναι επισεις και πιστεψε με ο 6300 τον βαζει κατω!
Αν εχεις καποια αλλη απορια εδω ειμαι!

εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι, οτι πληρωσεις θα παρεις
τωρα αν ο φιλος το θελει μονο για παιχνιδια και facebook τοτε λογικο ειναι να βαλει ενα φθηνο και αξιολογο επεξεργαστη αλλα αν θελει να κανει οτιδηποτε αλλο πιο εξιδεικευμενο τοτε οι intel ειναι μονοδρομος και αυτο το λεω με τεραστια βεβαιοτητα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 28 Ιαν 2014, 00:20

Θα πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερα εξεζητημενο για να λες οτι εχεις αναγκη τον Intel.
Άβαταρ μέλους
Ernesto

Δημοσίευσηαπό playmen » 28 Ιαν 2014, 00:34

Ναι ναι... οτι πληρωνεις παιρνεις.
Αν η intel ειχε το μονοπωλειο θα αγοραζαμε επεξεργαστες με 2000 ευρω!
Δηλαδη ο 6300 μονο για fb κανει, αμα υπερχρονιστει θα μπαινει και youtube??
playmen

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 28 Ιαν 2014, 01:53

Ernesto έγραψε:Θα πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερα εξεζητημενο για να λες οτι εχεις αναγκη τον Intel.

ναι αλλα ο φιλος πιο πανω ανεφερε οτι ο 6300 βαζει κατω τον i5
τωρα πιος ι5 εννοει δεν ξερω, οσο το ψαχνω περισσοτερο σε συγκριτικα ο fx6300 πιανει την ιδια βαθμολογια με τον χειροτερο ι5(3330), με τον ι5 2500κ και με τους υπολοιπους εχουν διαφορα
τωρα εσεις επιμενετε οτι ο fx ειναι καλυτερος δικο σας θεμα
οτι ειναι πιο συμφερων ναι αλλα οχι καλυτερος, μην τα ισοπεδωνουμαι και ολα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσίευσηαπό playmen » 28 Ιαν 2014, 02:34

koulis21 έγραψε:
Ernesto έγραψε:Θα πρεπει να κανεις κατι ιδιαιτερα εξεζητημενο για να λες οτι εχεις αναγκη τον Intel.

τωρα πιος ι5 εννοει δεν ξερω, οσο το ψαχνω περισσοτερο σε συγκριτικα ο fx6300 πιανει την ιδια βαθμολογια με τον χειροτερο ι5(3330), με τον ι5 2500κ και με τους υπολοιπους εχουν διαφορα

Eιναι καλυτερος απο θεμα gaming στο ξαναλεω, αποδιδει περισσοτερα fps και ειδικα σε νεα παιχνιδια.
Και γενικα ολοι οι FX αποδιδουν καλυτερα λογο multi-threading!
Δεν ισοπεδωνουμε τιποτα απλα ετσι εχουν τα πραγματα.
playmen

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 28 Ιαν 2014, 16:07

playmen έγραψε:
koulis21 έγραψε:

Eιναι καλυτερος απο θεμα gaming στο ξαναλεω, αποδιδει περισσοτερα fps και ειδικα σε νεα παιχνιδια.
Και γενικα ολοι οι FX αποδιδουν καλυτερα λογο multi-threading!
Δεν ισοπεδωνουμε τιποτα απλα ετσι εχουν τα πραγματα.

δεν το συνεχιζω διοτι ακρη δεν βγαζουμε
στο multi θα συμφωνησω λογο πυρηνων οτι ειναι καλυτερος
αλλα σε single core επιδοσεις μεχρι και ο i3 τον βαζει κατω
επισης το κακο με τους amd ειναι οτι οι πυρηνες μεταξυ τους δεν εχουν αλληλεπιδραση και ολη αυτη η ομη δυναμη παει μονο στην καταναλωση
αυτα απο εμενα
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσίευσηαπό Ernesto » 28 Ιαν 2014, 16:27

Δεν εχουν multi threading αλλα multicores, εχουν τα ιδια threads με τους ιντελ που ειναι 4πυρηνοι. Αν το δεις μονο για gaming εχουν το πλεονεκτιμα του κοστους ενω ειναι εφαμιλλοι με τους Intel σε καποια παιχνιδια υστερουν σε καποια υπερτερουν. Οι Intel κερδιζουν στην αρχιτεκτονικη ειδικα οταν θες να ασχοληθεις με αλλες εφαρμογες (rendering, video editing, simulation κλπ κλπ)
Άβαταρ μέλους
Ernesto

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB