Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό malkataz » 23 Ιαν 2014, 14:27

Sensei έγραψε: 5) Το παρατήρησα αυτό που λες και λογικα θα τα παρατήσω εγω. Καταντάει χαζομάρα (για μένα) το όλο concept. Και αυτό γιατι πολυ απλά,αυτός με τους 5-10 χιλιάδες πόντους προφανώς και δεν διαβάζει τα άρθρα. Εγω πάντως δεν εχω να διαθεσω τοσο χρόνο, οπότε θα αρκεστώ στα "δευτερα" δώρα που ειναι εξίσου ωραία .

Και εγώ συμφωνώ με αυτό που λες... Κάποιοι όλη μέρα "παίζουν" με το να ανοίγουν σελίδες και να τις ανανεώνουν συνεχώς, δίχως να ενδιαφέρονται για το περιεχόμενο των άρθρων... Εάν αυτό πιστεύεται πως είναι αρκετό για να θεωρηθεί κάποιος "έντιμος" αναγνώστης της ιστοσελίδας τότε πηγαίνω πάσο... Εγώ πάντως θα συνεχισω να ενημερώνομαι και να επικοινωνώ με τον ίδιο ρυθμό που κάνω χρόνια τώρα και ας μην έχω το κίνητρο των δώρων! Και όσο για το διαγωνισμό: συγχαρητήρια απο τώρα στους νικητές! ;)
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 23 Ιαν 2014, 15:07

Όντως οι πόντοι δυστηχώς των παιδιών που είναι πρώτη δεν προέρχονται από φυσιολογική χρήση . Εγώ μπένω καθημερινά και διαβάζω σχεδόν τα πάντα και με ποστ στο forum μετά βίας να μαζέψω 200-300 . Τώρα κάτι 400-500άρια+ δεν το σηζητάω θα πρέπει όλη μέρα να ανοιγοκλείνης σελίδες και να κυνηγάς στην κυριολεξία εξωγήινους χωρίς να διαβάζεις καν αυτό που ανοίγεις .

Όταν εμφανίζονται τους κλικάρα αλλά δεν ασχολούμαι παραπάνω , σιγά μην τρώω όλη τη μέρα μου για να ανοίξω 121465435641536435 παράθυρα κυνηγώντας τα Aliens! Μπαίνω διαβάζω αν κάτσουν κανά 2 έχει καλός αλλιώς τη είχαμε τη χάσαμε .

Από τη μια είναι λογικό να θέλει το enternity να βραβεύσει τους χρήστες που ασχολούνται περισσότερο αλλά από την άλλη μεριά όταν ένας καθημερινός αναγνώστης του Site διαβάζωντας το 70-80% των άρθρων δεν μπορεί να μαζέψει ούτε το 1/3 των πόντων για να μπει στη κλήρωση κάπου ενοχλεί ....και κάποιος άλλος χωρίς να διαβάσει ανοίγει 10215415634315 σελίδες κυνηγώντας μόνο εξωγήινους .

Δοκίμασα από περιέργεια την πρώτη μέρα να δω με τη ρυθμό τους βγάζει και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζει να χάνω ώρες από το χρόνο μου για να μπω απλά σε μια κλήρωση που ίσως κερδίσω κάτι . Δεν λέω απίστευτα τα δώρα και μπράβο στα παιδιά για το Site και τη προσπάθεια αλλά το λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχω από τη δουλειά προτιμό να το περάσω παίζωντας κανένα παιχνίδι .
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό ssns » 23 Ιαν 2014, 15:33

Eγω με φυσιολογικη χρηση που κανω και κοιταω και διαβαζω αρθρα εχω μαζεψει γυρω στους 900 ποντους.Πως γινεται ο αλλος να εχει μαζεψει 11000 μονο και μονο απο τα +16ποντους/ανα alien αν ειναι παλιος δεν μπορω να το καταλαβω.
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 23 Ιαν 2014, 15:40

Παίδες, σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό είναι λογικό κάποιοι άλλοι να έχουν περισσότερο χρόνο και να μαζεύουν περισσότερους πόντους.

Γενικά πάντως να έχετε υπόψιν πέρα από το διαγωνισμό διαφορετική αντιμετώπιση έχει ένα site με 100.000 κλικς σε ένα χρόνο αν πάει πχ σε μια εταιρεία και ζητήσει δώρα για διαγωνισμούς και διαφορετική αν έχει 10.000.000 κλικς. Και μην σκέφτεστε μόνο τον επετειακό διαγωνισμό αλλά και όσους τρέχουν του υπόλοιπους 11 μήνες του χρόνου.

Τέλος το σίγουρο είναι ότι αν κάποιος "παρανομήσει" στον τρόπο συλλογής πόντων, αυτομάτως θα αποκλειστεί από την κλήρωση.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό ssns » 23 Ιαν 2014, 15:58

Kαι ολη μερα να καθεται ο αλλος να μαζευει ποντους δεν μπορει να δικαιολογηθουν τα 11000 του πρωτου.Ολοκληρη μερα εκατσα εχθες και βρηκα 20 alien και το καθενα μου εδινε 11 ποντους.Αυτο μας κανει 220.Στην καlυτερη του παλιου χρηστη δινει 16 ποντους και με μεσο ορο 20alien την ημερα μας κανει 320 και βαλει και οτι αξιολογησης προιοντων που μπορει να γινουν μεσα σε μια ημερα γυρω στις 3-4 βγαινει γυρω στα 350 και ο αλλος ο πρωτος εχει 11000.Εκτος και αν υπαρχουν μυστικα στο site για περισσοτερες αξιολογησεις προιοντων ή τιποτα αλλο και δεν το ξερω οσους μηνες ειμαι χρηστης
Άβαταρ μέλους
ssns

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 23 Ιαν 2014, 16:16

Παιδιά το σύστημα του διαγωνισμού έχει να κάνει με το πόσους εξωγήινους βρίσκεις,είναι καθαρά farming.Δεν έχει να κάνει με το ποιοτικό διάβασμα των άρθρων,σημασία έχει να βρεις τους εξωγήινους.Αυτή είναι η φύση του διαγωνισμού και κάποιοι χρήστες ξοδεύουν απλά περισσότερο χρόνο στο να τους βρούνε.Όποιος δεν θέλει να τρώει όλη τη μέρα του,λογικό είναι αυτό δεν λέω,μπορεί να συνεχίσει να διαβάζει το site και αν συμμετέχει στους υπόλοιπους διαγωνισμούς που γίνονται όλο το χρόνο κάθε εβδομάδα.Επίσης για τους 11000 πόντους δεν έχω να σχολιάσω κάτι μιας και είναι καθαρά θέμα χρόνου,όταν καταλάβεις τον μηχανισμό τότε δεν θα τους θεωρείς τρελούς πόντους,απλά θα χρειάζεσαι χρόνο.Επίσης οι 30 χρήστες με τους περισσότερους πόντους κάθε εβδομάδας κληρώνονται για τα 2 η και περισσότερα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού,οπότε 1ον)Δεν έχει σημασία πόσους πόντους έχεις αλλά να είσαι απλά στους 30 πρώτους 2ον)Έχουν όλοι της ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν τα μεγάλα δώρα 3ον)Υπάρχουν και άλλα δώρα (για την ακρίβεια πάρα πολλά) τα οποία δεν απαιτούν κανένα πόντο!!! Τα παιδιά τα έχουν σκεφτεί όλα,και για αυτούς που θέλουν να καούν στο να μαζεύουν εξωγήινους αλλά και γι'αυτούς που δεν έχουν χρόνο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 23 Ιαν 2014, 16:18

παίδες, αυτά που συζητάμε τώρα είναι προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και πέρυσι. Προσπαθήσαμε να τα λύσουμε και συνεχώς προσπαθούμε. Η αλήθεια είναι ότι πάντα θα υπάρχουν χρήστες που θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με τους διαγωνισμούς... Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Ακόμα και έτσι πάντως, με εξαίρεση τους 3-4 πρώτους της εβδομάδας που δε κάνουν άλλη δουλειά (και δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής στη κλήρωση), έχουμε ακόμε 26-27 άτομα με σχετικά φυσιολογικό σύνολο πόντων. Όλοι αυτοί μπαίνουν στη κλήρωση για τα δώρα και δε κερδίζει ο πρώτος. Γενικότερα, ακούμε τα παράπονα όλων και φέτος θελήσαμε να δώσουμε ένα μεγαλύτερο κίνητρο σε παλαιότερους χρήστες γιατί δε προλαβαίναμε να φτιάξουμε ένα άλλο σύστημα που έχει πέσει σαν ιδέα και λογικά θα πάει για του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό Dimcar » 23 Ιαν 2014, 16:18

και στο κάτω κάτω, δείτε τους δικούς μου πόντους πόσοι λίγοι είναι.. με βλέπετε να διαμαρτύρομαι? :P
Άβαταρ μέλους
Dimcar

Δημοσιευσεις : 57

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 23 Ιαν 2014, 16:23

Θα πρεπει να ειναι λογικος ο αριθμος που θα εχει μαζεψει καποιος μεσα στη βδομαδα η τον μηνα για να μπει στο διαγωνισμο...
Δεν μπορει ο αλλος σε μια βδομαδα μεσα να εχει μαζεψει πανω απο 1000 ποντους και για να το κανει αυο στον υπνο του θα βλεπει εξωγηινους :P

Dimcar έγραψε:παίδες, αυτά που συζητάμε τώρα είναι προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και πέρυσι. Προσπαθήσαμε να τα λύσουμε και συνεχώς προσπαθούμε. Η αλήθεια είναι ότι πάντα θα υπάρχουν χρήστες που θα ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με τους διαγωνισμούς... Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα. Ακόμα και έτσι πάντως, με εξαίρεση τους 3-4 πρώτους της εβδομάδας που δε κάνουν άλλη δουλειά (και δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες συμμετοχής στη κλήρωση), έχουμε ακόμε 26-27 άτομα με σχετικά φυσιολογικό σύνολο πόντων. Όλοι αυτοί μπαίνουν στη κλήρωση για τα δώρα και δε κερδίζει ο πρώτος. Γενικότερα, ακούμε τα παράπονα όλων και φέτος θελήσαμε να δώσουμε ένα μεγαλύτερο κίνητρο σε παλαιότερους χρήστες γιατί δε προλαβαίναμε να φτιάξουμε ένα άλλο σύστημα που έχει πέσει σαν ιδέα και λογικά θα πάει για του χρόνου.

Προφανως ξερετε ποιοι users παρακολουθουν το site και συμμετεχουν εκτος απο το να βρισκουν εξωγηινους να γραφουν και στο forum αλλα και στα αρθρα του site...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 23 Ιαν 2014, 16:51

Ο Δημήτρης είχε μια καλή ιδέα για το θέμα των πόντων και αφού όπως έχουμε τονίζει μπαίνουν στην κλήρωση οι πρώτοι 30 κάθε εβδομάδα, θα διευρύνουμε το πεδίο στους πρώτους 50. Απ' όσο είδαμε οι πρώτοι 50 έχουν αρκετά φυσιολογικούς αριθμούς, οπότε θα μπορεί να μπει και για τα μεγάλα δώρα ένας χρήστης με νορμάλ χρήση.

Σημειώνω δε για άλλη μια φορά πως οι χρήστες που εντοπιστούν να παρανομούν αποκλείονται εντελώς από τους υποψήφιους νικητές και ακόμη κι αν βγουν στην κλήρωση (αν δεν έχουν εντοπιστεί νωρίτερα), θα ακυρωθεί η συμμετοχή τους.

Έχουμε ενημερώσει ήδη τον admin και θα υπάρξει περαιτέρω έλεγχος για όσους έχουν ξεφύγει. Όχι ότι θέλουμε να ενοχοποιήσουμε κανέναν, αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι με όλους και με όλες σας ;)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB