American Horror Story

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

American Horror Story

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Ιαν 2014, 14:10

Εικόνα

Έψαχνα να δω αν υπάρχει thread για τη συγκεκριμένη σειρά αλλά δε βρήκα. Για να δω, πόσοι την παρακολουθούν; Ποια ήταν η αγαπημένη σας σεζόν; Εμένα η 2η μου άρεσε τρελά, η 3η πάλι με ψιλοαπογοητεύει...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 20 Ιαν 2014, 14:36

Εχω δει την 1η και την 2η..Ειναι καλή σειρά με ενδιαφέρον σενάριο αλλα δεν θα την έλεγα τύπου horror απλα είναι καπως φρικιαστική. Πάντως ακούω καλά πράγματα και για την 3η σεζόν βεβαια περι ορέξεως..
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Ιαν 2014, 15:16

Γενικά κι εγώ έχω δει μόνο καλές κριτικές και σχόλια για την 3η σεζόν. Εμένα, όμως, δεν μου αρέσει το... concept. Δεν μπορώ να πω παραπάνω μην πετάξω και κάνα spoiler. Πάντως η 2η ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό VanArkaden » 20 Ιαν 2014, 16:03

Ρε Νικόλα λέω και 'γώ να την ξεκινήσω με έναν φίλο μου μετά την εξεταστική. Είμαστε μεταξύ αυτής και του House of Cards. Αξίζει? Τι λες?

PS.(arkas666 από myxbox) Χρόνια και ζαμάνια, ρε αγόρι. Καλή χρονιά =)
Άβαταρ μέλους
VanArkaden

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Ιαν 2014, 16:08

Τι κάνεις ρε φίλε; Όντως χρόνια και ζαμάνια... Καλή χρονιά με υγεία φιλαράκι και καλό πτυχίο... κάαααποια στιγμή!!! :P

Για το House of Cards δεν έχω εικόνα, ωστόσο το AHS είναι πολύ καλό! Η 2η σεζόν απλά δεν υπάρχει, αλλά καλό θα είναι να το δεις από την 1η (παρόλο που οι σεζόν είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους).
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό VanArkaden » 20 Ιαν 2014, 16:16

Ναι μου το χει πει ένας άλλος φίλος που την βλέπει τη σειρά ότι η 2η σεζόν του άρεσε πάρα πολύ. Οι ηθοποιοί ανακυκλώνονται ή παίζουν διαφορετικοί σε κάθε σεζόν?
Άβαταρ μέλους
VanArkaden

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 17:41

Το παράτησα στην πρώτη σεζον ειχε ξεκινήσει καλα αλλα μου τα χάλασα
Οταν υπαρχει η λέξη horror στον τίτλο περιμένεις να φοβιθείς και λίγο
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 20 Ιαν 2014, 18:18

karlat89 έγραψε:Το παράτησα στην πρώτη σεζον ειχε ξεκινήσει καλα αλλα μου τα χάλασα
Οταν υπαρχει η λέξη horror στον τίτλο περιμένεις να φοβιθείς και λίγο

Δες οπωσδήποτε την δεύτερη είναι καλύτερη από την πρώτη
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Whitey » 20 Ιαν 2014, 21:38

Παρακολουθώ και εγώ το American Horror Story και ομολογώ πως η 2η σεζόν μέχρι στιγμής ήταν η καλύτερη. Η 3η εκτός του θέματός της είναι κάπως... σκόρπια. Όποιος έχει δει μέχρι και το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας καταλαβαίνει. Τώρα στο τέλος φτιάχνει.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Ιαν 2014, 22:36

VanArkaden έγραψε:Ναι μου το χει πει ένας άλλος φίλος που την βλέπει τη σειρά ότι η 2η σεζόν του άρεσε πάρα πολύ. Οι ηθοποιοί ανακυκλώνονται ή παίζουν διαφορετικοί σε κάθε σεζόν?

Υπάρχουν κάποιοι που έπαιξαν μόνο στην 1η, άλλοι που έπαιξαν 1η και 2η, κάποιοι άλλοι 1η και 3η, υπάρχουν όμως και νέοι. Λίγο απ' όλα...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB