Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 20 Ιαν 2014, 14:25

malkataz έγραψε:Προχθές είδα στην τηλεόραση το "Marley & Me" με τον Ουίλσον και την Άνιστον! Ευχάριστη ταινιούλα για αυτούς που τους αρέσουν τα σκυλάκια!

Την εχω δει δυο φορές και με πήραν τα ζουμιά και τις δυο. Και ειναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία το σημαντικότερο..Υπάρχει και σε βιβλίο για οποιον τον ενδιαφέρει!
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

Δημοσίευσηαπό mixakos » 20 Ιαν 2014, 14:26

Prisoners παρα πολυ καλη ταινια,λιγο μεγαλη σε διαρκεια αλλα ευτυχως δεν σε κουραζει και ο Hugh Jackman δινει ρεστα σε ερμηνεια!!
Άβαταρ μέλους
mixakos

Δημοσιευσεις : 5

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Ιαν 2014, 14:29

αρκετα προβλέψιμη όμως
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό ilias1998 » 20 Ιαν 2014, 15:09

runner runner και τα μυαλα στα κάγκελα(και το 21 αντίστοιχα ειναι ωραίο)
Άβαταρ μέλους
ilias1998

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 20 Ιαν 2014, 16:57

Το Prometheus που είπες, μου φάνηκε επιεικώς ελεεινό. Με το ζόρι την τελείωσα την ταινία. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό warmup » 20 Ιαν 2014, 18:48

PostMort3m έγραψε:
malkataz έγραψε:Προχθές είδα στην τηλεόραση το "Marley & Me" με τον Ουίλσον και την Άνιστον! Ευχάριστη ταινιούλα για αυτούς που τους αρέσουν τα σκυλάκια!

Την εχω δει δυο φορές και με πήραν τα ζουμιά και τις δυο. Και ειναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία το σημαντικότερο..Υπάρχει και σε βιβλίο για οποιον τον ενδιαφέρει!

Πολύ καλή ταινία! Την είχα δει πιο παλιά...
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό malkataz » 20 Ιαν 2014, 19:06

PostMort3m έγραψε:

Δεν το γνώριζα πως επρόκειτο για πραγματική ιστορία! Ούτε πως υπάρχει σε βιβλίο! Πάντως γενικά οι ιστορίες με τα σκυλιά είναι πάντα συγκινητικές (πχ Χάτσικο)... Σε αντίθεση με τις γάτες! ;)
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό master » 21 Ιαν 2014, 12:06

το
Hansel kai Gretel: Kynigoi magisson πολυ γρηγορη πλοκη
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 21 Ιαν 2014, 12:14

Ειδα το End Of Days και το Mystic River
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 21 Ιαν 2014, 12:30

jmaster18 έγραψε:Ειδα το End Of Days και το Mystic River

Καλό είναι το End of Days;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB