Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό master » 15 Ιαν 2014, 10:18

το long ranger φοβερη περιπετεια μου αρεσε η ταινια με τον Τζονι Ντεπ και Armie Hammer μεγαλη διαρκεια το εργο και υπηρχαν στιγμες γελιου
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό master » 16 Ιαν 2014, 10:47

επιτελους και εγω το ειδα το fast and furious 6 φοβερο εργο και δραση που σε απογειωνει και στο τελος καταλαβα τη ρολο θα παιξει Jason Statham τον αντιπαλο του Dominic Toretto υπομονη για το 7 (2015 )
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Sensei » 17 Ιαν 2014, 00:22

"The lone ranger" μόλις είδα. Αρκετά καλό με ωραία ερμηνεία (όπως πάντα) του johnny depp..
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό warmup » 17 Ιαν 2014, 03:37

Η Ζωή της Αντέλ! Αρκετά καλή ταινία σε πολλά θέματα...είχα ακούσει από γνωστούς ότι είναι αρκετά hardcore σε ορισμένα σημεία και νομίζω ότι παραείναι λίγο...αλλά όπως και να έχει μου άρεσε αρκετά!
Πολύ καλές ερμηνείες από τις 2 πρωταγωνίστριες, ωραία φωτογραφία, πανέμορφη η Εξαρχόπουλος και όλα καλά... :D
Άβαταρ μέλους
warmup

Δημοσιευσεις : 85

Δημοσίευσηαπό mysterious » 19 Ιαν 2014, 12:58

Η ζωή της Αντέλ δεν χάνεται... ;)

Stoker.Εξαιρετικό ψυχολογικό θρίλερ και αν η σκηνοθεσία ήταν λίγο λαλημένη,θυμήθηκα μετά πως ήταν Ασιάτης στο τιμόνι... :) από κεκτημένη ταχύτητα βρήκα το τέλος λίγο παράξενο κι όμως ήταν απόλυτα "λογικό"... ;)
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 20 Ιαν 2014, 03:31

Gravity. Επόμενη ταινία που θα δω, θα είναι το Rocky IV.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό malkataz » 20 Ιαν 2014, 12:48

Προχθές είδα στην τηλεόραση το "Marley & Me" με τον Ουίλσον και την Άνιστον! Ευχάριστη ταινιούλα για αυτούς που τους αρέσουν τα σκυλάκια!
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Today

Δημοσίευσηαπό stavros chios » 20 Ιαν 2014, 14:16

ειδα σημερα για 2η φορα την δευτερη ταινια των hobbit
Άβαταρ μέλους
stavros chios

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Ιαν 2014, 14:19

Είδα πριν από 2-3 μέρες το Escape Plan. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Δεν τρελάθηκα, ωστόσο πέρασε ευχάριστα η ώρα μου...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό PostMort3m » 20 Ιαν 2014, 14:24

Prometheus εκπληκτική ταινία, εκπληκτικό cast, εκπληκτικές ερμηνείες και το σενάριο αρκετά καλό. Αναμένω το sequel!
I Can Only Please ONE Person per Day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.

Check out my Youtube channel: http://youtube.com/flaky20121990

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PostMort3m

Δημοσιευσεις : 65

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB