- Τώρα είναι 14 Ιούλ 2025, 17:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Chased έγραψε:Για το WiiU υπάρχει ένα Yoshi's Yarn, αν και είναι εξαφανισμένο μετά την ανακοίνωσή του.

Όντως, το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το παιχνίδι, δεν το παρουσίασε ούτε στην Ε3 2013, μάτια που δεν βλέπονται...
Οπότε το έχει για 3-4 τρίμηνο του 2014 για να μην ακούμε ακόμα τίποτα για το Yarn Yoshi ή για αρχές 2015 που κλείνει και την επέτειο των 25 χρόνων. Λογικά μέχρι την Ε3 2014 θα μάθουμε και για αυτόν τον τίτλο τι γίνεται, έως τότε δείτε την πρώτη παρουσίαση:
Φίλτατε Gamelover κάτι έρχεται και στο WiiU απλά είναι ακόμα νωρίς ακόμα για αποκαλύψεις, thanks Chased.

-
Havok-Alex - Δημοσιευσεις : 509
ναι όντως το είχαμε ξεχάσει....αν και είναι πολύ μικρό δείγμα ωστόσο δείχνει πολύ ωραίο... μου θυμίζει littltbigplanet αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρξουν άλλες προσθήκες που θα με κάνουν να το αγνοήσω... έχει πάντως πολύ λεπτομέρεια...πως φαίνονται οι κλωστές κλπ....
-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Βρε παιδιά με αυτά και με τα άλλα μου βγαίνει 295 ευρώ η έκδοση με το Zombi U και παίρνω μέρος και σε ένα διαγωνισμό με δώρο αυτοκίνητο που μέχρι στιγμής η κληρωτίδα είναι άδεια και λήγει ο διαγωνισμός 31/12 τι να κάνω;
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
nikkork έγραψε:Βρε παιδιά με αυτά και με τα άλλα μου βγαίνει 295 ευρώ η έκδοση με το Zombi U και παίρνω μέρος και σε ένα διαγωνισμό με δώρο αυτοκίνητο που μέχρι στιγμής η κληρωτίδα είναι άδεια και λήγει ο διαγωνισμός 31/12 τι να κάνω;
Κοίτα η κληρωτίδα δεν θα είναι άδεια,λογικά θα το αγόρασαν καμιά 500 άτομα,δεν γίνεται να μην το τσίμπησε κανένας στην Ελλάδα.Αν μπορεί ο Παύλος να ρωτήσει τον υπεύθυνο των public καλά θα ήταν.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Τρελή μάχη στο Bayonetta 2
Το Bayonetta 2 έρχεται φέτος στο Wii U της Nintendo. Το demo του “ταξίδεψε” μέσα στην περασμένη χρονιά σε μεγάλες εκθέσεις ανά τον κόσμο, με ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο από το εν λόγω demo να κάνει τώρα την εμφάνιση του. Η διάρκεια του είναι στα 28 λεπτά και παρουσιάζει ένα δείγμα από το τι θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε αργότερα μέσα στο έτος. Παρακολουθήστε το στη συνέχεια του άρθρου.
http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-Bayonetta-2/21110.html
http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%A4%CF%81%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-Bayonetta-2/21110.html

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Bρηκα ανθρωπο στην Αγγλια , εξαδελφο ενος κολλητου μου και με εξυπηρετησε και πηρα αυτη τη προσφορα. http://store.nintendo.co.uk/home.dept?u ... ome%20page
Ηθελα να το παρω απο την Ελλαδα αλλα δυστυχως τετοιες προσφορες δε θα δουμε εδω. Κριμα.
Ηθελα να το παρω απο την Ελλαδα αλλα δυστυχως τετοιες προσφορες δε θα δουμε εδω. Κριμα.
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
vonzuchter έγραψε:Bρηκα ανθρωπο στην Αγγλια , εξαδελφο ενος κολλητου μου και με εξυπηρετησε και πηρα αυτη τη προσφορα. http://store.nintendo.co.uk/home.dept?u ... ome%20page
Καλορίζικο και καλό λίωσιμο σου εύχομαι. Είναι βέβαιο ότι έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Θα περάσεις ένα δίμηνο με αυτά τα παιχνίδια. Έπειτα σε περιμένουν και άλλοι πολύ αξιόλογοι τίτλοι.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Τι διμηνο? 12μηνο... εχω παρει ορκο φετος να μην αγορασω τιποτα κανενα παιχνιδι ουτε στο PC oυτε στο 360 ουτε στο WiiU. Exω μαζεψει καμια 15αρια τιτλους που δε τους εχω αγγιξει καθολου. Τη καραπαιχνιδουραρα πχ το Deus ex human revolution το ειχα στο ραφι κανα εξαμηνο και με βαρεμαρα και απροθυμια το ξεκινησα και τελικα μου αρεσε πολυ. Αυτο το δεκαημερο επαιξα το sleeping dogs που δωσανε δωρεαν στο xboxlive. Ελπιζω να τον τηρησω τον ορκο φετος γιατι με την αγορα του WiiU ξεπερασα το 80% του ποσου που εχω υπολογισει στον ετησιο οικογενειακο προυπολογισμο για παιχνιδια και ακομα ειναι μεσα Γεναρη...
-
vonzuchter - Δημοσιευσεις : 221
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης