Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη αξιζουν μονο τα:
Zelda Wind Waker HD
Super Mario 3D World
Και περιμενουμε Donkey Kong, ZeldaU, MetroidU για να παιξει λιγο μπαλα το WiiU...
- Τώρα είναι 15 Ιούλ 2025, 01:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: Wii U
Αυτά είναι μόνο δύο από τα τελευταία που κυκλοφόρησαν
...υπάρχουν ακόμα τα Splinter Cell Blacklist, Pikmin 3, Game and Wario, Disney Infinity, Deus Ex Human Revolution Director's Cut, Rayman Legends, New Super Mario Bross & Luigi U κλπ κλπ...
Όλα προσφέρουν διαφορετική αίσθηση στο gaming λόγω και του gamepad... 

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Αυτά είναι μόνο δύο από τα τελευταία που κυκλοφόρησαν...υπάρχουν ακόμα τα Splinter Cell Blacklist, Pikmin 3, Game and Wario, Disney Infinity, Deus Ex Human Revolution Director's Cut, Rayman Legends, New Super Mario Bross & Luigi U κλπ κλπ...
Όλα προσφέρουν διαφορετική αίσθηση στο gaming λόγω και του gamepad...
Όλα αυτά που μου ανεφερες (εκτος απο το super mario bros) μου ειναι παντελως αδιάφορα...Πλεον περιμενουμε τα βαρια χαρτια της Νιντυ
- polakis
- Δημοσιευσεις : 155
Volga έγραψε:Εγώ το Rayman γλυκοκοιτάζω αλλά είμαι ακόμη σε δίλλημα ανάμεσσα σε αυτό και το S.
uper Mario World 3D
Θα δούμε...
Super Mario World 3D χωρίς δεύτερη σκέψη
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Θα συμφωνήσω με τον pano.To Rayman το βρίσκεις σε πολύ χαμηλή τιμή τώρα,τσίμπησε το.Ύστερα αγοράζεις και το Mario World 3D. 

Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Σκέφτομαι να τσιμπήσω Wii U για να μπω στο διαγωνισμό για το αυτοκίνητο! Λέτε να αγοράσουν πάνω από 17 άτομα σε όλη την Ελλάδα;
-
NinteNikos - Δημοσιευσεις : 169
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης