News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό polakis » 10 Δεκ 2013, 14:05

Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη αξιζουν μονο τα:

Zelda Wind Waker HD
Super Mario 3D World

Και περιμενουμε Donkey Kong, ZeldaU, MetroidU για να παιξει λιγο μπαλα το WiiU...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Δεκ 2013, 14:17

Αυτά είναι μόνο δύο από τα τελευταία που κυκλοφόρησαν :) ...υπάρχουν ακόμα τα Splinter Cell Blacklist, Pikmin 3, Game and Wario, Disney Infinity, Deus Ex Human Revolution Director's Cut, Rayman Legends, New Super Mario Bross & Luigi U κλπ κλπ... ;) Όλα προσφέρουν διαφορετική αίσθηση στο gaming λόγω και του gamepad... ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό polakis » 10 Δεκ 2013, 14:40

nkav64 έγραψε:Αυτά είναι μόνο δύο από τα τελευταία που κυκλοφόρησαν :) ...υπάρχουν ακόμα τα Splinter Cell Blacklist, Pikmin 3, Game and Wario, Disney Infinity, Deus Ex Human Revolution Director's Cut, Rayman Legends, New Super Mario Bross & Luigi U κλπ κλπ... ;) Όλα προσφέρουν διαφορετική αίσθηση στο gaming λόγω και του gamepad... ;)

Όλα αυτά που μου ανεφερες (εκτος απο το super mario bros) μου ειναι παντελως αδιάφορα...Πλεον περιμενουμε τα βαρια χαρτια της Νιντυ
polakis

Δημοσίευσηαπό Volga » 11 Δεκ 2013, 11:09

Εγώ το Rayman γλυκοκοιτάζω αλλά είμαι ακόμη σε δίλλημα ανάμεσσα σε αυτό και το Super Mario World 3D.

Θα δούμε...
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 11 Δεκ 2013, 11:55

Ξετρελάθηκα με το Miiverse στο 3DS είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 11 Δεκ 2013, 11:56

Volga έγραψε:Εγώ το Rayman γλυκοκοιτάζω αλλά είμαι ακόμη σε δίλλημα ανάμεσσα σε αυτό και το S.
uper Mario World 3D
Θα δούμε...

Super Mario World 3D χωρίς δεύτερη σκέψη
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσίευσηαπό polakis » 11 Δεκ 2013, 12:16

Εννοειται super mario. Ποιο rayman;
polakis

Δημοσίευσηαπό panosm30 » 11 Δεκ 2013, 17:16

Πρωτα rayman που εχει πεσει η τιμη του (απιστευτο δεν εχω λογια μην ακους ασχετους κ οσους δεν το εχουν παιξει ) κ μετα εννοειτε το mario (περιμενεις καποιους μηνες να πεσει η τιμη του στο εξωτερικο)
Άβαταρ μέλους
panosm30

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 11 Δεκ 2013, 18:19

Θα συμφωνήσω με τον pano.To Rayman το βρίσκεις σε πολύ χαμηλή τιμή τώρα,τσίμπησε το.Ύστερα αγοράζεις και το Mario World 3D. :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 11 Δεκ 2013, 19:32

Σκέφτομαι να τσιμπήσω Wii U για να μπω στο διαγωνισμό για το αυτοκίνητο! Λέτε να αγοράσουν πάνω από 17 άτομα σε όλη την Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB