News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 11 Δεκ 2013, 20:12

nikkork έγραψε:Σκέφτομαι να τσιμπήσω Wii U για να μπω στο διαγωνισμό για το αυτοκίνητο! Λέτε να αγοράσουν πάνω από 17 άτομα σε όλη την Ελλάδα;

Αγόρασε καμιά 100 να έχεις πιο πολλές πιθανότητες και μετά τα πουλάς και έχεις καινούργιο αμάξι!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 11 Δεκ 2013, 23:45

Παλιόπαιδα εγώ σας μιλάω σοβαρά και εσείς τρολάρετε!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Δεκ 2013, 00:00

Μην πτοείσαι nik! :P
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 11:16

Volga έγραψε:Εγώ το Rayman γλυκοκοιτάζω αλλά είμαι ακόμη σε δίλλημα ανάμεσσα σε αυτό και το Super Mario World 3D.

Θα δούμε...

Rayman Legends...Εύκολα κιόλας!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Nintendo Direct 18.12.2013

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 18 Δεκ 2013, 17:41

Και η εκπληξούλα ξεχωριστά!
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 18 Δεκ 2013, 19:34

Εγώ περιμένω Zelda επιπέδου tech demo που είδαμε για το WiiU.Αν και το gameplay των DW το βαριέμαι αυτά που είδα μου άρεσαν. :D
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό gamelover » 18 Δεκ 2013, 19:47

παιδιά ξέρετε αν το yoshi's island θα μπορείς να το αγοράσεις και στο wii u;
ενοοώ να βγεί αργότερα και στο wii u ο τίτλος του 3ds,γιατί φαντάζομαι δεν θα φτιάξουν καινούργιο yoshi για wii u, ή υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 18 Δεκ 2013, 21:40

xGodKilleRx έγραψε:Εγώ περιμένω Zelda επιπέδου tech demo που είδαμε για το WiiU.Αν και το gameplay των DW το βαριέμαι αυτά που είδα μου άρεσαν. :D

Το μεγάλο The Legend Of Zelda του WiiU δεν πρόκειται να έρθει πριν από το 2015, λογικά όμως κάτι θα δούμε από την Nintendo για αυτό εκεί γύρω στην E3 2014.

Gamelover έγραψε:παιδιά ξέρετε αν το yoshi's island θα μπορείς να το αγοράσεις και στο wii u;
εννοώ να βγει αργότερα και στο wii u ο τίτλος του 3ds,γιατί φαντάζομαι δεν θα φτιάξουν καινούργιο yoshi για wii u, ή υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο;

Δεν είναι για το WiiU και δεν μας έχει συνηθίσει η Nintendo σε μεταφορές από τα φορητά της, πόσο μάλλον σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν το Luigi's Mansion 2 και στο WiiU εντός του 2014, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες αλλά και πάλι πάει για 2015-16.
Εικόνα
Ελπίζω το 2015 να είναι η χρονιά του Yoshi μιας και κλείνει τα 25 του χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση (Super Mario World) αν και απ ότι φαντάζομαι μάλλον θα είναι δύο χρόνια back to back αλά Luigi για το The Legend Of Zelda το οποίο το 2016 κλείνει τα 30 του χρόνια.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 18 Δεκ 2013, 22:57

Τι θα γίνει όλα το 2015 θα βγούνε;Αν είναι να περιμένω μέχρι τότε για την κονσόλα(έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να την αγοράσω) θα έχουν βγει και άλλα πόσα παιχνίδια,πάντως στο θέμα κυκλοφοριών(για ημερομηνίες εννοώ) η Νιντέντο θα μπορούσε και καλύτερα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό gamelover » 18 Δεκ 2013, 23:27

το φαντάστηκα havok ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν αλλά πίστεψα για μια στιγμή πως ΙΣΩΣ! θα μπορούσε να ισχύει.... :cry:
thanks...
αυτό που μου αρέσει σε σένα ρε havok είναι που κάθε σου απάντηση είναι λες και φτιάχνεις κάνα review... όλα στη πένα! :lol:
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB