News: Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 05 Δεκ 2013, 15:34

Chased έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν θα παίξει αυτό το παιχνίδι, ε?

Γιατι? Ολοι θα προτιμουσαμε ενα κανονικο Mario, αλλα το συγκεκριμενο εχει παρει πολυ καλες κριτικες και φαινεται να αξιζει και με το παραπανω την αγορα.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 05 Δεκ 2013, 15:47

Καλό είναι δε λέω...βλέπω το γιό μου που ασχολείται φανατικά τις τελευταίες μέρες...απλά έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο δύσκολο...από την άλλη δεν έχω ακόμα δοκιμάσει το co- op...ίσως εκεί η διασκέδαση είναι περισσότερη...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό polakis » 05 Δεκ 2013, 20:01

Αν δεν βγει Zelda U δεν παίρνω WiiU πάντως...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 21:00

alex4444 έγραψε:
Chased έγραψε:Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν θα παίξει αυτό το παιχνίδι, ε?

Γιατι? Ολοι θα προτιμουσαμε ενα κανονικο Mario, αλλα το συγκεκριμενο εχει παρει πολυ καλες κριτικες και φαινεται να αξιζει και με το παραπανω την αγορα.

Δεν ξέρω...απλά δεν μου κάνει κλικ...Μου βγάζει πολύ 2D Mario για τα γούστα μου!
polakis έγραψε:Αν δεν βγει Zelda U δεν παίρνω WiiU πάντως...

Καλό 2016!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό john-data » 06 Δεκ 2013, 00:41

Πραγματικά και εγω ενα καλό zelda περιμένω και να πέσει ακόμη λίγο η τιμή για να το πάρω.
Αυτη τη στιγμή εκτός απο rayman-Donkey kong δεν ζηλέυω κάποιο game...
Αρε Nintendo πολύ μαζούτ καις τα τελευταία χρόνια....
john-data

Δημοσιευσεις : 142

Δημοσίευσηαπό Volga » 06 Δεκ 2013, 08:22

Κι εγώ στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός με το νέο "ύφος" του Mario αλλά βλέποντας το στα trailers τώρα τελευταία καταλαβαίνω οτι είχα άδικο.

Πάντως γενικά η ανυπομονησία για να το παίξεις δεν είναι μεγάλη συμφωνώ. Ίσως να φταίει το πόσο ψηλά ανέβασε τον πήχη το Galaxy.

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο ένα remake του Galaxy 2 αλλά Windwaker παίζει να ηταν καλύτερο αλλά εντάξει..
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό polakis » 06 Δεκ 2013, 14:21

john-data έγραψε:Πραγματικά και εγω ενα καλό zelda περιμένω και να πέσει ακόμη λίγο η τιμή για να το πάρω.
Αυτη τη στιγμή εκτός απο rayman-Donkey kong δεν ζηλέυω κάποιο game...
Αρε Nintendo πολύ μαζούτ καις τα τελευταία χρόνια....

Σωστος και το Donkey Kong θα αξίζει. Το έλιωσα στο Wii...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 07 Δεκ 2013, 15:52

εστειλα στη νορτεκ για το bundle WiiU με ολα τα μαριο παιχνιδια του wiiu και το καπελακι μαριο. πηρα ομως αποκαρδιωτικη απαντηση....

Αγαπητέ φίλε.
Το συγκεκριμένο πακέτο θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω του απευθείας e-shop της Nintendo UK, αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Αγγλίας.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 07 Δεκ 2013, 16:06

vonzuchter έγραψε:εστειλα στη νορτεκ για το bundle WiiU με ολα τα μαριο παιχνιδια του wiiu και το καπελακι μαριο. πηρα ομως αποκαρδιωτικη απαντηση....

Αγαπητέ φίλε.
Το συγκεκριμένο πακέτο θα διατεθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω του απευθείας e-shop της Nintendo UK, αποκλειστικά και μόνο για την αγορά της Αγγλίας.

Αν τους ρωτησει πολυς κοσμος, ειναι πιθανο να κανουν απο μονοι τους κανα παρομοιο bundle. Στην προπαραγγελια του Mario 3d world με +10ε διναν λουτρινο Μαριο. Απο περυσι η Νορτεκ πουλαει και ρουχα/κουκλες/λευκα ειδη/αξεσουαρ εγκεκριμενα απο τη Νιντεντο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 07 Δεκ 2013, 22:40

δε με καλυπτει. εγω θελω wiiu με τον μεγαλο δισκο , τα δυο παιχνιδια μαριο , και αμα παιξει κανα λουτρινο ή κανα καπελακι δε με χαλαει. και θελω να δωσω ταβανι 300 αντε 320 για ολα αυτα. Αν βγει αυτη η προσφορα αγοραζω εχθες wiiu
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB