GTA 5

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό stavrosgta » 27 Δεκ 2013, 23:40

Καλησπέρα από χθες με ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα, μετά το τελευταίο update/patch που αναγκαστικά κατέβασα για το GTA V στο Xbox 360 συνάντησα το εξής πρόβλημα, όταν πάω να κάνω load από το menu σε ένα save εμφανίζει κανονικά το loading screen και ξαφνικά μετά από 5-10 δευτερόλεπτα παγώνει η οθόνη και κολλάει η κονσόλα μετά την κάνω επανεκκίνηση (Αυτό συνέβαινε πάντα μετά το συγκεκριμένο update). Δοκίμασα μετά να διαγράψω το update από το storage και έγιναν όλα καλά όπως πριν.

Τώρα όταν ξεκινάω το παιχνίδι μου πετάει κατευθείαν το μήνυμα για να κατεβάσω το τελευταίο update και πατάω cancel αλλά το κακό είναι πως μετά δεν θα είμαι συνδεδεμένος στο Xbox Live και για να είναι online πρέπει οπωσδήποτε να κατεβάσω το patch...

Το άλλο κακό είναι πως τώρα δεν έχω κανένα update στο storage για το παιχνίδι και δεν θα έχω π.χ. τις διορθώσεις (αυτοκίνητα στο garage που μετά εξαφανίζονται κ.λπ.).

Τι κάνουμε τώρα; :|
stavrosgta

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό master » 04 Ιαν 2014, 19:56

μην ανασυχεις και εμενα μου εξαφανίζονται αμαξια και μηχανες
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 11 Ιαν 2014, 20:15

παιδια και εγω εχω τον τελευταιο καιρο ενα προβλημα με το gta v!οποτε τρεχω γρηγορα με αμαξι-μηχανη τα γραφικα αργουν να φορτωσουν και μερικες φορες εξαφανιζεται ο δρομος και μου κολλαει για 1-2 δευτερα!!!οποιος ξερει ας βοηθησει!!!!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Trevor in Real Life!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό diver_gr » 12 Ιαν 2014, 01:37

Ότι λεέι και ο τίτλος ,ο παρακάτω τύπος μοιάζει τρελά στο γνωστό σε όλους μας trevor από το GTA V!
και έχει κάνει βίντεο με παρομοιάσεις από το παιχνίδι ,πολύ χαβαλέ :) , δείτε το ωποσδήποτε :D

http://www.youtube.com/watch?annotation ... yko3ZS_BPU
Άβαταρ μέλους
diver_gr

Δημοσιευσεις : 447

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 12 Ιαν 2014, 02:56

Επαιξα για πρωτη φορα το παιχνιδι πολυ προσφατα. Οverrated για εμενα. Οι χαρακτηρες βαρετοι. Το story το βαρεθηκα γρηγορα. Δεν ηταν San Andreas oσον αφορα το ποσο με διασκεδασε. Το Vice City παραμενει το αγαπημενο μου 3D GTA. Επαιξα το Sleeping Dogs αυτο το τριημερο , μου αρεσε πολυ περισσοτερο.
Y.Γ. Aυτο που χαρηκα ομως ηταν οτι επιτελους οι μπατσοι δεν ειναι τοσο αχρηστοι και δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφευγεις πλεον
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό stavrosgta » 12 Ιαν 2014, 13:39

vonzuchter έγραψε:Επαιξα για πρωτη φορα το παιχνιδι πολυ προσφατα. Οverrated για εμενα. Οι χαρακτηρες βαρετοι. Το story το βαρεθηκα γρηγορα. Δεν ηταν San Andreas oσον αφορα το ποσο με διασκεδασε. Το Vice City παραμενει το αγαπημενο μου 3D GTA. Επαιξα το Sleeping Dogs αυτο το τριημερο , μου αρεσε πολυ περισσοτερο.
Y.Γ. Aυτο που χαρηκα ομως ηταν οτι επιτελους οι μπατσοι δεν ειναι τοσο αχρηστοι και δεν ειναι τοσο ευκολο να ξεφευγεις πλεον

Θα συμφωνήσω μαζί σου, φοβερό το GTA V αλλά αυτή την μαγεία, το story (χαρακτήρες, πλοκή) και την μουσική (radio playlists) που είχε το San Andreas δύσκολα θα τα ξανασυναντήσουμε στην σειρά.

Και επειδή ανέφερες το Vice City το GTA VI αν και όποτε βγει (4-5 χρόνια) πρέπει σε αυτή την πόλη να είναι βασισμένο.

GTA IV - Liberty City
GTA V - San Andreas
GTA VI - Vice City
stavrosgta

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 12 Ιαν 2014, 18:47

Ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στο ps3. Κολλάει καμιά φορά στο loading, οπότε αρχίζω τα restart.

Επίσης σε frenzy αποστολή με Trevor, μου κάνει "νερά" στα γραφικά. Φαίνονται κάπως σαν οριζόντιες γραμμές την ώρα της δράσης.

Αυτά όλα μετά το update. Ελπίζω να μην είναι θέμα το ps3 μου
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Daskalakis7GR » 12 Ιαν 2014, 21:27

http://www.youtube.com/watch?v=O6L5ShjQxl4

αυτο το προβλημα εχω εγω και εμενα μετα το update!επισης μετα το update δεν μπορουσα να χρησιμοπειησω το snapmatic!μου πεταει μηνυμα online service is disabled on this account!!!μπορει να βοηθησει κανεις γιατι εχω ξενερωσει πολυ!
Άβαταρ μέλους
Daskalakis7GR

Δημοσιευσεις : 42

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 12 Ιαν 2014, 21:47

stavrosgta έγραψε:Θα συμφωνήσω μαζί σου, φοβερό το GTA V αλλά αυτή την μαγεία, το story (χαρακτήρες, πλοκή) και την μουσική (radio playlists) που είχε το San Andreas δύσκολα θα τα ξανασυναντήσουμε στην σειρά.

Και επειδή ανέφερες το Vice City το GTA VI αν και όποτε βγει (4-5 χρόνια) πρέπει σε αυτή την πόλη να είναι βασισμένο.

GTA IV - Liberty City
GTA V - San Andreas
GTA VI - Vice City

To Vice City Δεν ηταν μονο η πολη. Ηταν τρελο παιχνιδακι. Η εποχη, το πως ειχαν αναπαραστησει τα 80'ς. Τα κλισε και οι αποστολες εμπνευσμενες απο ταινιες και σειρες των 80'ς και το scarface κτλπ. Ανεπαναληπτο παιχνιδι. Aυτη η τρελα αυτος ο χαβαλες αυτες οι τρελες αποστολες που ειχαν τα παλια 2d GTA (εκπληκτικα παιχνιδια τι να λεμε και τα δινει δωρεαν η rockstar για οποιον ενδιαφερεται για old school ποιοτικο gaming) μετα το San Andreas χαθηκαν. Μεχρι το San Andreas ειχαν μεταφερθει οσο γινοτανε με επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Shepard » 15 Ιαν 2014, 10:24

GTA 5 on PC: Leaked Footage?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming