- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 22:14 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
gamelover σε νιώθω φίλε...μέχρι να δυναμώσω αρκετά αντιμετώπιζα τους Big Daddies στο easy γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα με την ανθεκτικότητά τους!Ευτυχώς στο Bioshock 2 τους έκαναν ευκολότερους και το τερμάτισα κανονικά στο normal.
Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.
Ο-να είστε τυχεροί που δεν είμαι-δικτάτορας σας.
Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.
XAXAXAXAXAXA
Τι να πω, ελπιζω οταν το ξαναπιασω να μου κανει το κλικ να συνεχισω... Μπορει να ναι οι πρωτες ωρες λιγο καπως και μετα να εκτοξευεται. Οπως και να χει, δε σκοπευω να του ριξω παντελως ακυρο μετα απο τοσες συστασεις.
-
alex4444 - Δημοσιευσεις : 745
αυτό που θεωρώ μέγα μείον στο bioshock είναι το γεγονός ότι ενω΄είσαι πάνω στη μάχη πρέπει κάθε φορά να κοιτάς την ενέργεια σου γιατί έτσι και πέσει και δεν πατήσεις Ο έχεις χάσει...πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο τη στιγμή που μπορεί να έχεις 5,6,7 μπάρες... γιατί να χάνεις έτσι; πάνω που είσαι στη δράση σε κόβει και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την "μάχη"..
όπως επίσης αν η μπάρα σου είναι ΠΙΟ ΚΑΤΩ! απο τη μέση είτε στη ζωή είτε στο eve αν πάρεις ένα αντικείμενο π.χ. health kit δεν ανεβάζει τη μπαρα τέρμα,απλά πάει +1... ωπότε αν πάθεις ζημιά και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο Ο είναι σαν να το έχεις χάσει.... δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τον ποιητή....
alex4444 και γώ πίστευα ότι είναι καλύτερο απο όλα αυτα που έιχα ακούσει και νόμιζα.αλλά ήταν σε τιμή ευκαιρίας στο store, όπως και το γεγονός ότι το ήθελα χρόνια και δεν μου χε δωθεί η ευκαιρία να το αγοράσω ωπότε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω... άσε που αγόρασα και το 2 ωπότε θέλοντας και μη θα τα τερματίσω.... :-p
γενικά πάντως έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και μόνο γι'αυτό θα το συνεχίσω....μόνο οι κραυγές και η τρέλα που έχουν όλοι εκεί μου φτάνει
όπως επίσης αν η μπάρα σου είναι ΠΙΟ ΚΑΤΩ! απο τη μέση είτε στη ζωή είτε στο eve αν πάρεις ένα αντικείμενο π.χ. health kit δεν ανεβάζει τη μπαρα τέρμα,απλά πάει +1... ωπότε αν πάθεις ζημιά και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο Ο είναι σαν να το έχεις χάσει.... δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τον ποιητή....

alex4444 και γώ πίστευα ότι είναι καλύτερο απο όλα αυτα που έιχα ακούσει και νόμιζα.αλλά ήταν σε τιμή ευκαιρίας στο store, όπως και το γεγονός ότι το ήθελα χρόνια και δεν μου χε δωθεί η ευκαιρία να το αγοράσω ωπότε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω... άσε που αγόρασα και το 2 ωπότε θέλοντας και μη θα τα τερματίσω.... :-p
γενικά πάντως έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και μόνο γι'αυτό θα το συνεχίσω....μόνο οι κραυγές και η τρέλα που έχουν όλοι εκεί μου φτάνει

-
gamelover - Δημοσιευσεις : 287
Shepard πιστεύω την κάθε σου λέξη...δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτή την παιχνιδάρα.Και το 10άρι του enternity μόνο τυχαίο δεν είναι.Και 10άρι δεν σημαίνει το τέλειο(γιατί δεν υπάρχει τελειότητα)αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
mysterious έγραψε:gamelover σε νιώθω φίλε...μέχρι να δυναμώσω αρκετά αντιμετώπιζα τους Big Daddies στο easy γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα με την ανθεκτικότητά τους!Ευτυχώς στο Bioshock 2 τους έκαναν ευκολότερους και το τερμάτισα κανονικά στο normal.
Τα fps πάντα τα παίζω στο τέρμα της δυσκολίας μιας και είμαι παλιός παίκτης quake 3(ναι το έχω τερματίσει στο Nightmare

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης