Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό master » 11 Ιαν 2014, 09:24

LEGO Marvel Super Heroes πολυ φαση και ωραιο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Ιαν 2014, 09:26

gamelover σε νιώθω φίλε...μέχρι να δυναμώσω αρκετά αντιμετώπιζα τους Big Daddies στο easy γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα με την ανθεκτικότητά τους!Ευτυχώς στο Bioshock 2 τους έκαναν ευκολότερους και το τερμάτισα κανονικά στο normal.

Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.

Ο-να είστε τυχεροί που δεν είμαι-δικτάτορας σας. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Ιαν 2014, 18:09

mysterious έγραψε:Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.

XAXAXAXAXAXA
Τι να πω, ελπιζω οταν το ξαναπιασω να μου κανει το κλικ να συνεχισω... Μπορει να ναι οι πρωτες ωρες λιγο καπως και μετα να εκτοξευεται. Οπως και να χει, δε σκοπευω να του ριξω παντελως ακυρο μετα απο τοσες συστασεις.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό gamelover » 11 Ιαν 2014, 18:25

αυτό που θεωρώ μέγα μείον στο bioshock είναι το γεγονός ότι ενω΄είσαι πάνω στη μάχη πρέπει κάθε φορά να κοιτάς την ενέργεια σου γιατί έτσι και πέσει και δεν πατήσεις Ο έχεις χάσει...πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο τη στιγμή που μπορεί να έχεις 5,6,7 μπάρες... γιατί να χάνεις έτσι; πάνω που είσαι στη δράση σε κόβει και δεν μπορείς να ευχαριστηθείς την "μάχη"..
όπως επίσης αν η μπάρα σου είναι ΠΙΟ ΚΑΤΩ! απο τη μέση είτε στη ζωή είτε στο eve αν πάρεις ένα αντικείμενο π.χ. health kit δεν ανεβάζει τη μπαρα τέρμα,απλά πάει +1... ωπότε αν πάθεις ζημιά και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το πλήκτρο Ο είναι σαν να το έχεις χάσει.... δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τον ποιητή.... :-P
alex4444 και γώ πίστευα ότι είναι καλύτερο απο όλα αυτα που έιχα ακούσει και νόμιζα.αλλά ήταν σε τιμή ευκαιρίας στο store, όπως και το γεγονός ότι το ήθελα χρόνια και δεν μου χε δωθεί η ευκαιρία να το αγοράσω ωπότε τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω... άσε που αγόρασα και το 2 ωπότε θέλοντας και μη θα τα τερματίσω.... :-p
γενικά πάντως έχει πολύ καλή ατμόσφαιρα και μόνο γι'αυτό θα το συνεχίσω....μόνο οι κραυγές και η τρέλα που έχουν όλοι εκεί μου φτάνει :-P
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό Shepard » 11 Ιαν 2014, 18:29

Θα το πω απλα... το Infinite ειναι ενα ΠΟΙΗΜΑ και ΣΠΟΥΔΗ στο Gaming.
Οπως ηταν και το πρωτο αλλωστε. Εκει μαλιστα ηταν πιο κλειστοφοβικο λογω περιβαλλοντος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό evergrey » 11 Ιαν 2014, 19:29

Το απιστευτα εθιστικο Grid 2 και τρελο λιωσιμο στο "multi" με το Killzone: Mercenary.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό mysterious » 12 Ιαν 2014, 09:43

Shepard πιστεύω την κάθε σου λέξη...δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω αυτή την παιχνιδάρα.Και το 10άρι του enternity μόνο τυχαίο δεν είναι.Και 10άρι δεν σημαίνει το τέλειο(γιατί δεν υπάρχει τελειότητα)αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό spinemm » 12 Ιαν 2014, 11:05

Αυτή την περιοδο παιζω (οσο εχω χρονο)

GTA V, GOW, Kinnect Sports 2--> x360
Rayman Legend s και Virtua Tennis 4 --> PS VITA
GT6 και Resi 6 --> PS3
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 12 Ιαν 2014, 14:46

mysterious έγραψε:gamelover σε νιώθω φίλε...μέχρι να δυναμώσω αρκετά αντιμετώπιζα τους Big Daddies στο easy γιατί μου είχαν σπάσει τα νεύρα με την ανθεκτικότητά τους!Ευτυχώς στο Bioshock 2 τους έκαναν ευκολότερους και το τερμάτισα κανονικά στο normal.

Nkav64 και Alex4444 σας αγαπώ..σας εκτιμώ...αλλά αν ήμουν δικτάτορας ίσως και να ήταν αυτά τα τελευταία σας γραπτά...και αν,λέω ΑΝ δείχνατε μεταμέλεια ίσως και να σας έδινα χάρη...ελπίζω να καταλαβαίνετε πως διαπράξατε ύβρις,ιεροσυλία στον μέγιστο βαθμό και πως φλερτάρετε με την οργή των Θεών.

Τα fps πάντα τα παίζω στο τέρμα της δυσκολίας μιας και είμαι παλιός παίκτης quake 3(ναι το έχω τερματίσει στο Nightmare :P) γιατί μου φαίνεται ότι χάνεις το νόημα να παίζεις στο easy μιας και καταντάει βαρετό απλά να βαράς και να μην χάνεις ποτέ.Ως τώρα το Bioshock 2 μου αρέσει αν και νιώθω λίγο θεούλης παίζοντας τον Big daddy.Είναι πιο εύκολο από το 1 και σίγουρα δεν αγγίζει την τελειότητα του πρώτου παιχνιδιού,αλλά είναι και αυτό πολύ καλό παιχνίδι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Shepard » 13 Ιαν 2014, 09:39

Ξεκινησα Metro Last Light... καιρος ηταν νομιζω :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB