Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό mysterious » 10 Ιαν 2014, 09:08

Τέλος με το Medal of Honor.Καλό αλλά μικρό!Και αν δεν ασχολείσαι και με multiplayer..σαν να ήρθε η ώρα να τιμήσουμε μετά από πολύ καιρό το plus και αρχή με Little big planet 2.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 10 Ιαν 2014, 15:12

Έπαιξα ξανά την πρώτη σεζόν του Walking Dead! Τεράστιο ψυχολογικό βάρος ένιωσα! Έπαιξα και πρώτη φορά το 400 days και σήμερα θα ξεκινήσω την δεύτερη σεζόν έχω απορία να δω πως ενώνονται όλα αυτά!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιαν 2014, 18:08

Τέλος τα The whispered world και Brothers a tale of two sons και πάμε βουρ για το Bioshock 2.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Ιαν 2014, 18:45

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τέλος τα The whispered world και Brothers a tale of two sons και πάμε βουρ για το Bioshock 2.

Τώρα μου θύμισες την ιεροσυλία μου να αφήσω στη μέση το πρώτο Bioshock :oops:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Πάγος13 » 10 Ιαν 2014, 18:48

nkav64 έγραψε:
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:Τέλος τα The whispered world και Brothers a tale of two sons και πάμε βουρ για το Bioshock 2.

Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock :o :o
Άβαταρ μέλους
Πάγος13

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιαν 2014, 18:52

Έχω laptop και ξενερώνω fps στην μικρή οθόνη...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Ιαν 2014, 18:57

Πάγος13 έγραψε:
nkav64 έγραψε:

Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock :o :o

Και όμως βρέθηκε. Τι κερδίζω; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 10 Ιαν 2014, 19:02

Ένα Ouya!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσίευσηαπό gamelover » 10 Ιαν 2014, 20:06

και γω τώρα ασχολούμαι με το bioshock....
οφείλω να πω ότι με έχει δυσκολέψει περισσότερο απ'οσο περίμενα,στο normal mode κι'ολας....
αυτός ο daddy για να τον αποτελειώσεις...δλδ έλεος!
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 11 Ιαν 2014, 07:07

nkav64 έγραψε:
Πάγος13 έγραψε:Κάποιο λάθος κάνεις, δεν υπάρχει άνθρωπός που να έχει αφήσει στην μέση το Bioshock :o :o

Και όμως βρέθηκε. Τι κερδίζω; :mrgreen:

Κανε μας 2! Ουτε δυο ωρες δεν επαιξα και σκυλοβαρεθηκα... Γουστα ειναι αυτα, αλλα δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο και κυριως με εκνευρισε το συστημα μαχης (επισης, απαραδεκτος συγχρονισμος υποτιτλων). Οταν δε μου καθεται το gameplay, να τη βρασω την ατμοσφαιρα! Κριμα, γιατι με τα οσα ακουω ηθελα οπωσδηποτε να δω την ιστορια του και ειδικα τα plot twists του που το καναν διασημο. Δεν μπορει να εχει γινει τοσος ντορος για το τιποτα.

Στο θεμα μας τωρα, ειχα ξεχασει ποσο δυσκολη και αφιλοξενη ειναι η Blighttown στο dark souls σε φρεσκο playthrough! Επισης, γινομαστε αληθινοι κυνηγοι σιγα σιγα στο Monster Hunter 3.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB