Καταρχήν το City-Liverpool ήταν εκπληκτική ματσάρα με την μπάλα πάνω κάτω μέχρι το τελευταίο λεπτό!Και βλέπεις τους δικούς μας στην Ελλάδα να παίζουν σαν σε replay...δύο πράγματα μου έκαναν μεγάλη εντύπωση.Η τρομακτική βελτίωση της City με τους παίκτες της να βρίσκονται με κλειστά μάτια,οι αντεπιθέσεις της να είναι για σεμινάριο,το πρέσινγκ της να σε πνίγει και η κατοχή μπάλας να είναι υποδειγματική και όχι να ταλαιπωρεί την μπάλα.
Πάμε τώρα και στην Liverpool.Δεν την περίμενα ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ!Τρομέρο στήσιμο της ομάδας από τον κόουτς με πολλές ευκαιρίες και όχι ταμπούρι πίσω και ότι βγει.Καλά το offside στο 0-0 είναι για τα πανηγύρια και η πλάκα είναι πως ο επόπτης ήταν στην ίδια ευθεία με την μπάλα!!!Για τον Σουάρεζ τι να πω...είμαι Man U και δεν χάνω αγώνα της Liverpool γιατί είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ να βλέπεις αυτή την παικτάρα να παίζει...Η Liverpool για μένα αν κρατήσει τον κορμό της και κάνει μερικές πολύ καλές προσθήκες του χρόνου θα γίνει όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης.ΟΜΑΔΑΡΑ!Και οι ομοιότητες δεν είναι λίγες...νέοι και διψασμένοι κόουτς,2 επιθετικοί μπομπέρ,σχετικά άγνωστοι στο ευρύ κοινό κορμοί παικτών που με την πολλή δουλειά κάνουν θαύματα και ανομβρία τίτλων.Έλα που όμως η μια ομάδα έχει Anfield...κι αυτό μόνο τρομακτικό για τους αντιπάλους μπορεί να είναι για την εξέλιξη της ομάδας.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 19:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
James, δε μιλούσα για φέτος, αλλά για τα επόμενα χρόνια και αυτό ισχύει και για το πρωτάθλημα (μόνο που στο πρωτάθλημα αναφερόμουν και για φέτος). 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
H Liverpool όμως θέλει στόπερ και άμεσα μάλιστα γιατί μπάζει πίσω. Θα συμφωνήσω πως ο Σουάρεζ είναι σε δαιμωνιώδη φόρμα και μέσα στο τοπ-5 κυνηγών στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή κατά την άποψη μου. Αλλά αμφιβάλλω αν θα κρατήσει ως το τέλος. Το γεγονός πως δεν παίζει Ευρώπη είναι θετικό για αυτήν βέβαια. Τα φαβορί είναι η City αρχικά και μετά η Arsenal καθότι η Chelsea δε μου γεμίζει το μάτι.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:H Liverpool όμως θέλει στόπερ και άμεσα μάλιστα γιατί μπάζει πίσω. Θα συμφωνήσω πως ο Σουάρεζ είναι σε δαιμωνιώδη φόρμα και μέσα στο τοπ-5 κυνηγών στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή κατά την άποψη μου. Αλλά αμφιβάλλω αν θα κρατήσει ως το τέλος. Το γεγονός πως δεν παίζει Ευρώπη είναι θετικό για αυτήν βέβαια. Τα φαβορί είναι η City αρχικά και μετά η Arsenal καθότι η Chelsea δε μου γεμίζει το μάτι.
Εχεις δικιο για την αμυνα, αυτος ο Σκρτελ ειναι κριαρι σε 3 φασεις κορνερ με τον Κομπανι και τον τραβουσε και στις τρεις και στη μια εβαλε και γκολ...
Επισης στο παιχνιδι με την Καρντιφ εκανε πεναλτι που δεν το εδωσε ο διαιτητης παλι τραβοντας παιχτης απ τη μπλουζα...
Ειναι καλυτερος ο Αγγερ απ τον Σκρτελ...
Θα κρατησει μεχρι το τελος γιατι εχει τραυματιες η Λιβερπουλ που επιστρεφουν τον Γεναρη, οπως ο Σταριτζ και ο Τζεραρντ...
Θα ειναι φωτια η Λιβερπουλ με Σταριτζ,Στερλινγκ, Σουαρεζ μπροστα, 10αρι ο Κουτινιο και 8αρι ο Τζεραρντ...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Όντως μπροστά είναι πολύ καλή αλλά η City ακόμα καλύτερη με Negredo που τα πετάει συνέχεια και Aguero που τα πετάει από παντού. Να μη μιλήσω για Toure και Nasri.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Καλά, τι παικτάρα και αυτός ο Toure. Πάλι καλά που έφυγε από την Ελλάδα και σώθηκε, αλλιώς δε θα αναγνωριζόταν ποτέ το ταλέντο του.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Πολυ καλο το φετινο πρωταθλημα της Πρεμιερ Λιγκ μακαρι να κριθει στην τελευταια αγωνιστικη...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
nkav64 έγραψε:Φούσκωνε και ξεφούσκωνε σήμερα ο Μόγες και τα κατάφερε να χάσει και από την Τότεναμ. Αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα και φύγει η σαβούρα στυλ Kagawa, Vidic, De Gea και σία μας βλέπω στη χειρότερη θέση από το 1986 που ανέλαβε ο Sir Alex.
Θέλει χρόνο η ομάδα για να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Ο Sir Alex δεν ήταν κανάς τυχαίος και η αντικατάσταση του είναι πολύ δύσκολη. In MUTD we believe !
-
Sensei - Δημοσιευσεις : 214
Το μόνο διαφορετικό στην εξίσωση φέτος είναι ο Μόγες...όλοι οι παίκτες είναι οι ίδιοι με την περσινή χρονιά...και σίγουρα ο Sir Alex προσφέρει στο Μόγες υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα...Τριάντα χρόνια παρακολουθώ τη United και δόξα το Θεό έχω δει πολλούς καλύτερους παίκτες από όσους έχουν μαζευτεί στην ομάδα και οι οποίοι δυστυχώς δεν ευτύχησαν να πάρουν ούτε ένα πρωτάθλημα...μακάρι να ξεκίναγε η εκκαθάριση τώρα αλλά οι Άγγλοι έχουν τη νοοτροπία καλώς ή κακώς να τελειώνει πρώτα η χρονιά και μετά να κάνουν ότι κάνουν.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες