Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 25 Δεκ 2013, 00:38

Μια χαρά ήταν η διαιτησία. Ούτε υπέρ μας, ούτε υπέρ σας, vonzuchter. Αλλά ό,τι δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Μακάρι να ήξερα για αυτές τις διαιτησίες που αναφέρεσαι. Ακόμα και αγώνα με διαιτησία 51-49 υπέρ μας θέλω να μου βρεις.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 25 Δεκ 2013, 14:09

XAXXAXAXAXAXAXA OK. δεν εχει νοημα η συζητηση. Αν δε μπορεις να δεις την τερατωδη ευνοια και τα κλεμμενα πρωταθληματα στο μπασκετ τι θες να σου βρω. μονο το πρωταθλημα που κλεψατε απο τον πινι γκερσον φτανει.
Αν δε μπορειτε να δειτε την πρασινη παραγκα στο μπασκετ καλυτερα να σταματησετε το παραληρημα για τη παραγκα στο ποδοσφαιρο... Εδω διαιτητες οριζετε οποιον γουσταρετε που αυτο δε γινετε καν στο ποδοσφαιρο και σε κανενα αλλο αθλημα μια ομαδα να διαλεγει διαιτητες. Αστο συζητηση δε μπορει να γινει. Προχτες διαλεξατε παλι διαιτητες. Αυτα δε γινονται πουθενα.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό master » 25 Δεκ 2013, 16:35

vonzuchter πλακα κανεις μαλλον η τιμωρια που φαγατε δεν σας πειραξε, δεν αντιγραφουμε τον ολυμπιακο
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 26 Δεκ 2013, 00:05

Θα μας κάνεις πλάκα προφανώς, σωστά; Εσείς μια ζωή μιλάτε με τους διαιτητές, τους επιλέγετε, τους βρίζετε κιόλας άμα λάχει και ποινή καμία! Γύρνα πίσω στο ποδόσφαιρό σου να ρίξεις καμιά κόκκινη κάρτα και μη μου χαλάς το μπάσκετ μου! Ακούς εκεί, να μου λες ότι έχω παράγκα, εμένα που έχω 6 ευρωπαϊκά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 26 Δεκ 2013, 12:27

vonzuchter έγραψε:XAXXAXAXAXAXAXA OK. δεν εχει νοημα η συζητηση. Αν δε μπορεις να δεις την τερατωδη ευνοια και τα κλεμμενα πρωταθληματα στο μπασκετ τι θες να σου βρω. μονο το πρωταθλημα που κλεψατε απο τον πινι γκερσον φτανει.
Αν δε μπορειτε να δειτε την πρασινη παραγκα στο μπασκετ καλυτερα να σταματησετε το παραληρημα για τη παραγκα στο ποδοσφαιρο... Εδω διαιτητες οριζετε οποιον γουσταρετε που αυτο δε γινετε καν στο ποδοσφαιρο και σε κανενα αλλο αθλημα μια ομαδα να διαλεγει διαιτητες. Αστο συζητηση δε μπορει να γινει. Προχτες διαλεξατε παλι διαιτητες. Αυτα δε γινονται πουθενα.

κοίτα φίλε μου επειδή έχεις συνηθίσει μία κατάσταση και έχεις μεγαλώσει με αυτή δεν σημαίνει ότι ισχύει παντού ή ότι πρέπει να εφαρμόζεται παντού.επί ιωαννίδη πχ αν και είχες την λέρα τον κόκκαλη είχες και καλύτερη ομάδα ωστόσο ασχέτως το τι γινότανε με διαιτησία.πρόπερσι είχες καλύτερη ομάδα επίσης.για την ομάδα του γκέρσον...πέτυχε κάτι ο τύπος και δεν το ξέρω?όλα τα υπόλοιπα χρόνια είμαι με διαφορά καλύτερος από εσένα και αν δεν έπαιρνες τον χοψωνίδη να μάθεις την τεχνογνωσία του παναθηναικού ακόμη λάρισα του μπάσκετ θα ήσουνα
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 26 Δεκ 2013, 16:10

vonzuchter έγραψε:XAXXAXAXAXAXAXA OK. δεν εχει νοημα η συζητηση. Αν δε μπορεις να δεις την τερατωδη ευνοια και τα κλεμμενα πρωταθληματα στο μπασκετ τι θες να σου βρω. μονο το πρωταθλημα που κλεψατε απο τον πινι γκερσον φτανει.

Μια συμβουλη φιλε, σταματα να διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες...
Το συγκεκριμενο παιχνιδι το βλεπαμε 8 γαυροι και 3 Παναθηναικοι ολοι λεγανε για τον Μπαρτζωκα που κοιμηθηκε στον παγκο...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 26 Δεκ 2013, 22:02

JamesHetfield έγραψε:

Μια συμβουλη φιλε, σταματα να διαβαζεις οπαδικες εφημεριδες...
Το συγκεκριμενο παιχνιδι το βλεπαμε 8 γαυροι και 3 Παναθηναικοι ολοι λεγανε για τον Μπαρτζωκα που κοιμηθηκε στον παγκο...

y συμφωνώ αν και προσωπικά εκτιμώ τον μπαρτζώκα.είναι καλός προπονητής απλά ο ολυμπιακός έχει ένα μειονέκτημα σε σχέση με εμάς.πέραν της ψυχολογίας,βαρύτερης φανέλας κλπ ο παναθηναικός έχει τα μέσα να σταματήσει σπανούλη και τα γρήγορα 4-5του ολυμπιακού.αυτό έχει φανεί απο πέρσι και δεν θα αλλάξει.-όσων αφορά ton πιο πάνω σταματώ να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν
Τελευταία επεξεργασία από DUCKDODGERS και 27 Δεκ 2013, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Δεκ 2013, 22:06

Θα σας παρακαλούσα όλους να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί.
Φαντάζομαι σε κανέναν δεν αρέσει να τον χαρακτηρίζουν με υποτιμητικό τρόπο.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 27 Δεκ 2013, 11:59

nkav64 έγραψε:Θα σας παρακαλούσα όλους να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί.
Φαντάζομαι σε κανέναν δεν αρέσει να τον χαρακτηρίζουν με υποτιμητικό τρόπο.

έχεις δίκιο soz
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 27 Δεκ 2013, 13:52

vonzuchter ασε μας ρε φιλε,απλα δες τα στατιστικα του αγωνα να σου λυθει η απορια,η ομαδα σου ειχε τις τριπλασιες προσπαθειες για 3ποντα,και ουτε που πατησατε ρακετα,αν τον ειδες τον αγωνα θα ξερεις,αν οχι τοτε απλα ψαχνεις για δικαιολογιες,που θα μας πουν για παραγκα στο μπασκετ αχαχαχαχα τι αλλο θα ακουσουμε
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB