News: PlayStation Vita

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 10 Νοέμ 2013, 01:40

Μηπως ξερετε πως παιρνουμε το "δωρακι" απο εδω; http://gr.playstation.com/psn/news/arti ... d-20063149#M2255
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό spinemm » 10 Νοέμ 2013, 20:54

"Αγοράστε το PS Vita από τώρα (28-10-2013) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 και αποκτήστε έναν ολόκληρο μήνα συνδρομής στο PlayStation Plus......"τοσο απλα!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spinemm

Δημοσιευσεις : 84

Δημοσίευσηαπό Sifs » 16 Νοέμ 2013, 10:10

Παιδιά,ψάχνω το legends για Vita και μου απάντησαν ότι έχουν εξαντληθεί τα κομμάτια.
Ρώτησα σε γερμανό και κωτσόβολο.Τι μου προτείνετε να κάνω..;;
Άβαταρ μέλους
Sifs

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 16 Νοέμ 2013, 18:47

Sifs έγραψε:Παιδιά,ψάχνω το legends για Vita και μου απάντησαν ότι έχουν εξαντληθεί τα κομμάτια.
Ρώτησα σε γερμανό και κωτσόβολο.Τι μου προτείνετε να κάνω..;;

Υπάρχει σε άλλα τόσα καταστήματα και πιο φθηνό μάλιστα.

http://www.skroutz.gr/s/3334818/Rayman- ... SVita.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sifs » 17 Νοέμ 2013, 10:45

Φίλε Scott_Pilgrim σε ευχαριστω μόνο και μόνο που ενδιαφέρθηκες.Το βρήκα μεταχειρισμένο στα public με 15.
Απλά ξέρεις,μου φάνηκε παράξενο,ένα game σαν κι αυτο να μου λένε ότι δεν το έχουνε...
Άβαταρ μέλους
Sifs

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 18 Νοέμ 2013, 03:14

Είναι ανάλογα το stock που φέρνουν και από ότι είδα στο skroutz γενικά υπάρχει ένα θέμα με το rayman. Ίσως είναι η χαμηλή ζήτηση που είχε. Πάντως είσαι πολύ τυχερός γιατί στα 15 ευρώ και μεταχειρισμένο δεν το βρίσκεις από τώρα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό mikechr » 18 Νοέμ 2013, 11:05

evergrey έγραψε:Μηπως ξερετε πως παιρνουμε το "δωρακι" απο εδω; http://gr.playstation.com/psn/news/arti ... d-20063149#M2255

spinemm έγραψε:"Αγοράστε το PS Vita από τώρα (28-10-2013) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2013 και αποκτήστε έναν ολόκληρο μήνα συνδρομής στο PlayStation Plus......"τοσο απλα!!!!

Το αγόρασα 2 Νοεμβρίου και δεν πήρα τον επιπλέον μήνα δωρεάν (είμαι ήδη συνδρομητής).
Λίγο που το έψαξα, δυστυχώς δεν ισχύει για Ελλάδα.

PS Plus 1 month voucher promo: Austria, Australia, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, Germany, India, Ireland, Kuwait, Luxembourg, The Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Qatar, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, UAE, and the United Kingdom.

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/ ... xtra-cost/

Το περίεργο είναι ότι η είδηση υπάρχει και στο Ελληνικό site (για ποιο λόγο, αφού δεν ισχύει για εμάς) και αν πας από το Link του evergrey σου εμφανίζει ημερομηνία δημοσίευσης 28/10, ενώ αν πας κανονικά από τη σελίδα τους 11/11.
Άβαταρ μέλους
mikechr

Δημοσιευσεις : 2

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Νοέμ 2013, 11:23

Να εισαι καλα mikechr.Εγω τωρα στις εκπτωσεις το πηρα το Vita.Αλλα δεν ειχα προσεξει σε ποιες χωρες ειναι διαθεσιμο το "δωρακι".Ψαρωσα απο το Ελληνικο site που το λεει.Ας συνεχισουν να βαζουν καλα παιχνιδακια στο Plus και χαλαλι τους ο 1 μηνας.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό jimis_f1 » 19 Δεκ 2013, 08:33

παίδες μία ερώτηση όσον αφορά το μοντέλο 3G του PS Vita...έχει κι αυτό Wi-Fi ?? Το έχω βρει σε προσφορά και σκέφτομαι να το τσιμπήσω αλλά σύνδεση μόνο με Wi-Fi χρησιμοποιώ οπότε αν δεν έχει να ξέρω να μην κάνω άσκοπη αγορά.
jimis_f1

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 19 Δεκ 2013, 13:43

jimis_f1 έγραψε:παίδες μία ερώτηση όσον αφορά το μοντέλο 3G του PS Vita...έχει κι αυτό Wi-Fi ?? Το έχω βρει σε προσφορά και σκέφτομαι να το τσιμπήσω αλλά σύνδεση μόνο με Wi-Fi χρησιμοποιώ οπότε αν δεν έχει να ξέρω να μην κάνω άσκοπη αγορά.
Ναι και αυτό έχει WiFi.
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB