koulis21 έγραψε:polakis έγραψε:Αν μαζεψεις τους 500 ποντους οι εξωγηινοι σταματουν;
ναι
Ok thanks
Chased έγραψε:Καλά εντάξει...Κι εγώ που είμαι μέλος από την αρχή του site δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τους απαιτούμενους πόντους για το διαγωνισμό, ειδικά με το σύστημα του εξωγήινου ο οποίος εμφανίζεται με συγκεκριμένο τρόπο (εννοείται ότι τον έχω καταλάβει), αλλά και πάλι είναι πολύ αργός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως κερδίζουμε πόντους με αξιολογήσεις προϊόντων κλπ...Πώς δουλεύει αυτό, ακριβώς? Εγώ πάντα έγραφα σχόλια και έψαχνα εξωγήινους. Χα!
Sephiroth έγραψε:Chased έγραψε:Καλά εντάξει...Κι εγώ που είμαι μέλος από την αρχή του site δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τους απαιτούμενους πόντους για το διαγωνισμό, ειδικά με το σύστημα του εξωγήινου ο οποίος εμφανίζεται με συγκεκριμένο τρόπο (εννοείται ότι τον έχω καταλάβει), αλλά και πάλι είναι πολύ αργός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως κερδίζουμε πόντους με αξιολογήσεις προϊόντων κλπ...Πώς δουλεύει αυτό, ακριβώς? Εγώ πάντα έγραφα σχόλια και έψαχνα εξωγήινους. Χα!
Βρίσκεις τα προϊόντα (από ένα νέο ή ένα review), πατάς στο "ταυτότητα προϊόντος", μπαίνεις μέσα και το βαθμολογείς. Simple as that
Chased έγραψε:Α, ναι...Ακόμα όμως μαζεύω για το PS4...Έτσι κι αλλιώς, δεν με βοηθάνε πολύ, αφού αρνούμαι να βάλω βαθμό σε προϊόν ή παιχνίδι που δεν έχω...Αν και κρίνοντας από τα users' scores κάποιοι χρήστες το κάνουν...
Sensei έγραψε:Chased έγραψε:Α, ναι...Ακόμα όμως μαζεύω για το PS4...Έτσι κι αλλιώς, δεν με βοηθάνε πολύ, αφού αρνούμαι να βάλω βαθμό σε προϊόν ή παιχνίδι που δεν έχω...Αν και κρίνοντας από τα users' scores κάποιοι χρήστες το κάνουν...
Μα γιαυτό γίνεται το review..Για να το διαβάσεις και να σχηματίσεις άποψη..Και γιαυτό άλλωστε ένα review δεν πρέπει να έχει ποτέ την άποψη του συντάκτη.
Δε λέω ότι με το να το διαβάσεις θα σχηματίσεις την τέλεια άποψη αλλά άμα περιμένεις να τα παίξεις/αγοράσεις όλα,ζήτω που καήκαμε.
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες