Διαγωνισμοί - Πόντοι

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό polakis » 10 Δεκ 2013, 14:06

koulis21 έγραψε:
polakis έγραψε:Αν μαζεψεις τους 500 ποντους οι εξωγηινοι σταματουν;

ναι

Ok thanks
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 11:00

Καλά εντάξει...Κι εγώ που είμαι μέλος από την αρχή του site δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τους απαιτούμενους πόντους για το διαγωνισμό, ειδικά με το σύστημα του εξωγήινου ο οποίος εμφανίζεται με συγκεκριμένο τρόπο (εννοείται ότι τον έχω καταλάβει), αλλά και πάλι είναι πολύ αργός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως κερδίζουμε πόντους με αξιολογήσεις προϊόντων κλπ...Πώς δουλεύει αυτό, ακριβώς? Εγώ πάντα έγραφα σχόλια και έψαχνα εξωγήινους. Χα!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 16 Δεκ 2013, 11:43

Chased έγραψε:Καλά εντάξει...Κι εγώ που είμαι μέλος από την αρχή του site δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τους απαιτούμενους πόντους για το διαγωνισμό, ειδικά με το σύστημα του εξωγήινου ο οποίος εμφανίζεται με συγκεκριμένο τρόπο (εννοείται ότι τον έχω καταλάβει), αλλά και πάλι είναι πολύ αργός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως κερδίζουμε πόντους με αξιολογήσεις προϊόντων κλπ...Πώς δουλεύει αυτό, ακριβώς? Εγώ πάντα έγραφα σχόλια και έψαχνα εξωγήινους. Χα!

Βρίσκεις τα προϊόντα (από ένα νέο ή ένα review), πατάς στο "ταυτότητα προϊόντος", μπαίνεις μέσα και το βαθμολογείς. Simple as that
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 13:09

Sephiroth έγραψε:
Chased έγραψε:Καλά εντάξει...Κι εγώ που είμαι μέλος από την αρχή του site δυσκολεύομαι να συγκεντρώσω τους απαιτούμενους πόντους για το διαγωνισμό, ειδικά με το σύστημα του εξωγήινου ο οποίος εμφανίζεται με συγκεκριμένο τρόπο (εννοείται ότι τον έχω καταλάβει), αλλά και πάλι είναι πολύ αργός. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πως κερδίζουμε πόντους με αξιολογήσεις προϊόντων κλπ...Πώς δουλεύει αυτό, ακριβώς? Εγώ πάντα έγραφα σχόλια και έψαχνα εξωγήινους. Χα!

Βρίσκεις τα προϊόντα (από ένα νέο ή ένα review), πατάς στο "ταυτότητα προϊόντος", μπαίνεις μέσα και το βαθμολογείς. Simple as that

Thank you, kind Sir!

Υ.Γ.: Προβλέπω τρελό spammάρισμα στα review scores. :(
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Δεκ 2013, 13:18

Chased μόνο μια φορά σε κάθε προϊόν μπορείς να κάνεις review οπότε θα σου πρότεινα να "κρατήσεις" τα review όταν τα χρειάζεσαι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 13:30

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:1)Chased μόνο μια φορά σε κάθε προϊόν μπορείς να κάνεις review

2) οπότε θα σου πρότεινα να "κρατήσεις" τα review όταν τα χρειάζεσαι...

1)Ε, ναι...Τόση λογική την έχω... :Ρ

2)Τί εννοείς?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Δεκ 2013, 14:59

Για παράδειγμα αν θέλεις να μπεις στο top10 των χρηστών κάθε μήνα,πέρα από τους διαγωνισμούς και τα post καμιά φορά χρειάζεσαι έξτρα πόντους ώστε να διασφαλίσεις ότι θα μπεις σίγουρα στο top10 οπότε τα reviews είναι ιδανικά για αυτές τις περιπτώσεις. :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 15:21

Α, ναι...Ακόμα όμως μαζεύω για το PS4...Έτσι κι αλλιώς, δεν με βοηθάνε πολύ, αφού αρνούμαι να βάλω βαθμό σε προϊόν ή παιχνίδι που δεν έχω...Αν και κρίνοντας από τα users' scores κάποιοι χρήστες το κάνουν...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσίευσηαπό Sensei » 16 Δεκ 2013, 15:35

Chased έγραψε:Α, ναι...Ακόμα όμως μαζεύω για το PS4...Έτσι κι αλλιώς, δεν με βοηθάνε πολύ, αφού αρνούμαι να βάλω βαθμό σε προϊόν ή παιχνίδι που δεν έχω...Αν και κρίνοντας από τα users' scores κάποιοι χρήστες το κάνουν...

Μα γιαυτό γίνεται το review..Για να το διαβάσεις και να σχηματίσεις άποψη..Και γιαυτό άλλωστε ένα review δεν πρέπει να έχει ποτέ την άποψη του συντάκτη.
Δε λέω ότι με το να το διαβάσεις θα σχηματίσεις την τέλεια άποψη αλλά άμα περιμένεις να τα παίξεις/αγοράσεις όλα,ζήτω που καήκαμε.
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 16:18

Sensei έγραψε:
Chased έγραψε:Α, ναι...Ακόμα όμως μαζεύω για το PS4...Έτσι κι αλλιώς, δεν με βοηθάνε πολύ, αφού αρνούμαι να βάλω βαθμό σε προϊόν ή παιχνίδι που δεν έχω...Αν και κρίνοντας από τα users' scores κάποιοι χρήστες το κάνουν...

Μα γιαυτό γίνεται το review..Για να το διαβάσεις και να σχηματίσεις άποψη..Και γιαυτό άλλωστε ένα review δεν πρέπει να έχει ποτέ την άποψη του συντάκτη.
Δε λέω ότι με το να το διαβάσεις θα σχηματίσεις την τέλεια άποψη αλλά άμα περιμένεις να τα παίξεις/αγοράσεις όλα,ζήτω που καήκαμε.

Μιλάω για το ότι υπάρχουν χρήστες που βάζουν βαθμό σε προϊόν που δεν έχουν...Αυτό είναι απλά απαράδεκτο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB