Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 13 Δεκ 2013, 23:17

Δυστυχως λογω δουλειας δεν ειδα τον αγωνα και οταν εμαθα οτι κερδισαμε με 19 ποντους δεν το πιστευα :P
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 13 Δεκ 2013, 23:35

Ούτε εγώ το πίστευα ότι θα νικήσουμε με αρκετή διαφορά, αλλά τελικά το πετύχαμε. Το θέμα είναι τι θα κάνουμε στους επόμενους αγώνες που είναι πολύ δυσκολότεροι.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 00:24

Και το φοβόμουνα εγώ! Τελικά χάσαμε από τον Ατρόμητο. Ο Ατρόμητος την άξιζε κιόλας τη νίκη.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 15 Δεκ 2013, 11:25

Ο Αναστασιου αν δεν του παει το παιχνιδι απο την αρχη και ο ΠΑΟ ισοφαριστει η ειναι πισω στο σκορ δεν ξερει πως να το διαχειριστει...
Πελαγωνει στον παγκο αλλα καπου ειναι και λογικο γιατι δεν ειναι εμπειρος προπονητης αλλα αυτο το πελαγωμα το μεταφερει και στους παιχτες μεσα...
Η ομαδα ειναι καλυτερη απο περσι, θελουμε κεντρικο αμυντικο οπωσδηποτε και αυτο δεν ειναι φετινο αλλα απο τοτε που εφυγε ο Χενρικσεν...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό polakis » 15 Δεκ 2013, 12:15

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι το ελληνικο πρωταθλημα εχει καταντησει μια αηδια. Μονο οι ολυμπιακοι παιζουν μόνοι τους και χαιρονται με ολες τις αλλες ομαδες διαλυμενες. Πληρης απαξιωση...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 13:16

Δε θέλουμε μόνο αμυντικό. Και γκολτζή επιθετικό θέλουμε. Και ίσως δεν έχουμε και τον κατάλληλο προπονητή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Δεκ 2013, 15:12

Μια χαρα δουλεια νομιζω εγω πως κανει ο Αναστασιου,με τοσο μικρο μπατζετ τι να κανει?Οσο για το πελαγωμα των παιχτων,αυτο ειναι κατι στο οποιο ευθυνεται και ο Αναστασιου αλλα και οι παιχτες οι ιδιοι.Νομιζω πως το ματς θα επρεπε να ειχε ληξει ισοπαλο γιατι ουτε εμεις ομως ουτε και ο Ατρομητος επαιξαν πολυ καλα,θα ηθελα να σταθω ομως σε 2 πραγματα,1)τι γκαφα εκανε παλι ο Ζεκα στο κεντρο?Αντι να δωσει την μπαλα με την μια,εκανα ποσα κοντρολ για να χασει την μπαλα στο τελος και ετσι να δεχθουμε το πρωτο γκολ και 2) το πεναλτυ που δε μας δωθηκε πανω στον Ατζαγκουν ματια βγαζει,τον πηρε παραμαζωμα στον αερα ο αμυντικος του Ατρομητου και σαν να μην εγινε τιποτα,αμαν με αυτην την διαιτισια...οκ δεν ειμασταν καλοι αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ο διαιτητης δε θα σφυριζει τα πεναλτυ
ΥΓ 10αρι και Φορ θελει οπωσηποτε η ομαδα,νομιζω πως οι υπαρχοντες στοπερ ειναι Οκ,απλα πρεπει να δουλεψουν παραπανω στις στημενες φασεις
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 15 Δεκ 2013, 15:53

Ρε μαγκες δεν γινεται καθε αγωνιστικη σχεδον να ξεκιναμε με -1 γκολ...
Τρωμα σε καθε αγωνιστικη τουλαχιστον ενα γκολ και τα περισσοτερα μεταξυ 45-60 και θα ειναι ειτε απ το κεντρο αμυνας ειτε απ τον τερματοφυλακα...
Το λαθος που κανει ο Αναστασιου ειναι που παιζει με ενα αμυντικο χαφ, εμ δεν εχεις αμυνα εμ μου παιζει και με ενα αμυντικο χαφ και μαλιστα δεν ειναι και σκυλος ουτε τρεχει πολυ (δεν κατηγορω τον Μεντες αυτο ξερει αυτο παιζει)...
Επισης εχει τον Νανο 90 λεπτα να παιζει full back, ε καποτε θα σκασει και ο Νανο πανω κατω συνεχεια...
Δεν γινεται ρε φιλε να βαζεις τον Τριαντα δεξι μπακ δεν ειναι η θεση του αυτη βαλε Μαρινακη απ την αρχη...
Επισης βαλε και τον Ρισβανη ποσο χειροτερος του Σιλντενφελντ ειναι?
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 15 Δεκ 2013, 17:06

Μου αρέσει που έβαλε και Κοτσόλη μέσα (ειρωνικά το λέω). Ποτέ μου δεν τον συμπάθησα τον Κοτσόλη. Μανταλάκιας μου φαίνεται. Όσο για το πέναλτι που λέει ο greenkiller.13, δεν είναι τόσο εύκολο να δει ο διαιτητής κάποια φάση, σε αντίθεση με εμάς που το βλέπουμε από κάμερα και μετά σε ριπλέι. Αλλά ναι, γενικά η διαιτησία πάντα εναντίον μας είναι. Όσον αφορά τον Σίλντενφελντ, γελάει και το παρδαλό κατσίκι - δεν ξέρει μπαλίτσα το παιδί.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 16 Δεκ 2013, 00:16

Καλα η κλωτσια στον Αντζαγκουν ειναι πεναλταρα...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB