Console Wars

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Console Wars

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 11 Δεκ 2013, 23:32

Εδώ μπορείτε να βγάλετε ελεύθερα τη χολή σας! Πείτε τη γνώμη σας,ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη κονσόλα; Ας κάνω εγώ την αρχή.

Κατ'αρχάς,είμαι κάτοχος ps3 και xbox 360.Σε λίγο καιρό,θα είμαι κάτοχος PS4,και στο μέλλον,κάτοχος xbox one. :D

Κατά τη γνώμη μου,το PS3 είναι καλύτερο.Καλύτερα exclusives,και για μένα,καλύτερο online.Το xbox δεν κατάφερε να με κερδίσει.

Όσον αφορά τις next gen κονσόλες,PS4 χωρίς αμφιβολία.Πιο δυνατό,καλύτερο χειριστήριο,λιγότερα προβλήματα.Βέβαια,υπάρχουν κάποια features στο xbox one που τα ζηλεύω,όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να χωρίσεις την οθόνη σε 2 μέρη και στο 1 να παίζεις,και στο άλλο να κάνεις κάτι διαφορετικό.

Αυτά από εμένα.Σειρά σας τώρα! Βγάλτε όση χολή θέλετε,αλλά να είστε κόσμιοι! :D
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό xGodKilleRx » 12 Δεκ 2013, 16:14

Δύο απορίες.Πρώτον,όταν λες καλύτερο το online του PS3 εννοείς το PS Plus ή γενικά;Και δεύτερον αυτό με τα λιγότερα προβλήματα που έχει το PS4 δεν το κατάλαβα,από που προκύπτει;
When's DragonbahlΕικόνα
Άβαταρ μέλους
xGodKilleRx

Δημοσιευσεις : 278

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 12 Δεκ 2013, 20:04

Aν και κάτοχος 360 και φανατικός υποστηρικτής της MS απο το πρώτο κιόλας ΧΒΟΧ μπορώ να πω ότι το PS4 με έχει κερδίσει, για τον απλό λόγο (ίσως να είναι βλακεία) ότι δεν θέλω entertainment system αλλά παιχνιδομηχανή. Θα μου πεις οι καιροί αλλάζουν και πρέπει μαζί να αλλάζουμε κ μείς...Αλλά προς το παρόν τουλάχιστον και μέχρι να περάσει αρκετός χρόνος ούτως ώστε να δούμε και να ακούσουμε απο τους ίδιους τους gamers/κατόχους της εκάστοτε κονσόλας και βάσει αυτών που βλέπω και της προσωπικής μου πάντα άποψης, θα προτιμήσω ΜΑΛΛΟΝ Ps4...
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό tak96 » 12 Δεκ 2013, 21:48

ειμαι κατοχος playstation 1,2 και 3...και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος απο ολα τα playstation...προφανως και θα παρω ps4 (το καλοκαιρι μαλλον) λογω ps plus και καλυτερων (για μενα) exclusives μακροπροθεσμα....ειδα και το xbox one αλλα δεν καταφερε να με κερδισει αφου δεν προσφερει κατι καλυτερο στο gaming κομματι απο το ps4...μακαρι να μπορουσα να παρω και τις δυο κονσολες γιατι εχει (και θα βγαλει) και το xbox one αποκλειστικοτητες που με ενδιαφερουν αλλαα...δεν υπαρχουν λεφτα
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 12 Δεκ 2013, 22:49

Noμίζω ότι όλοι θα θέλαμε και τις δύο κονσόλες, αλλά όπως λες λεφτά δεν υπάρχουν. Ωστόσο θα συμφωνήσω μαζί σου σχετικά με τις αποκλειστικότητες του xb:one, κ μένα έχει πάρει το μάτι μου κάτι πολύ καλά games αλλά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι το Ryse. Δν ξέρω ίσως επείδη έχω ένα κολληματάκι με Ρωμαική αυτοκρατορία, Σπάρτακο κλπ...Αλλά και το Ps4 δν πάει πίσω, ειδικά το νέο Infamous φαίνεται εκπληκτικό!
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό game over » 13 Δεκ 2013, 01:06

http://www.enternity.gr/forum/viewtopic.php?f=13&t=1367
Υπάρχει ένα σχεδόν παρόμοιο post εδώ,απλά το λέω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
game over

Δημοσιευσεις : 1789

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 14 Δεκ 2013, 14:34

Δεν το είχα δει,συγγνώμη.Αν το θεωρείτε ίδιο,σβήστε το. :)
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό Chased » 16 Δεκ 2013, 11:22

game over έγραψε:http://www.enternity.gr/forum/viewtopic.php?f=13&t=1367
Υπάρχει ένα σχεδόν παρόμοιο post εδώ,απλά το λέω.

Δεν είναι σχεδόν παρόμοιο αυτό το το ποστ. Εκτός του PS4 και XOne υπάρχουν κι άλλες κονσόλες. Μια χαρά είναι το θέμα αυτό εδώ!

Πάντως, έχοντας σχεδόν όλες τις βασικές κονσόλες, δεν μπορώ να βρω καμία να είναι καλύτερη της άλλης. Όλες κάτι προσφέρουν και όλες κάπου υστερούν. Και φυσικά, εννοείται ότι σε αυτές συμπεριλαμβάνω και Wii/WiiU. Αν είσαι all-around gamer τις χρειάζεσαι όλες, αλλιώς παίζεις με εκπτώσεις!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 16 Ιαν 2014, 01:08

Σωστός ο Chased.

Όταν λέω ότι το Online του PS είναι καλύτερο,εννοώ το community και το PS+.Κάτι πήγε να κάνει η MS με τα Free Games with Gold,αλλά το Plus δε θα το φτάσει ποτέ.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 08 Οκτ 2014, 03:55

Ανάλογα τα γούστα.. αλλά κατά την γνώμη μου το PS4 είναι πιο δυνατό!!
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Επόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB