Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 09 Δεκ 2013, 17:54

TheLuckyShamrock έγραψε:Λάθος κάνεις, James. Υπάρχουν αρκετές ταινίες με ζόμπι που είναι καλές. Θα σου αναφέρω απλά τρεις από αυτές: Zombieland, Shaun of the Dead, Juan of the Dead.

γούστα είναι αυτα,απο το Shaun of the Dead δεν μπορεσα να δω ουτε 10 λεπρα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Δεκ 2013, 18:11

brutal3012 έγραψε:Βλέπω όμως πως δεν αναφέρετε και τις κλασσικές του Romero: Night of the Living Dead, Dawn of the Dead και την καλή πρόσφατη σχετικά Land of the Dead. Αυτές που έγραψε ο TheLuckyShamrock είναι κατά βάση κωμωδίες.

Δεν είναι κατά βάση κωμωδίες -ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ! :-P Όλες όσες ανέφερα είναι μαύρες κωμωδίες. Απλά έτυχε να αναφέρω αυτές τις ταινίες. Όπως λες, θα μπορούσα να αναφέρω και αυτές τις ταινίες που είπες.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Δεκ 2013, 18:13

Ναι, προφανώς και είναι γούστα αυτά. Και εγώ δεν μπορώ να δω κάποιες άλλες ταινίες που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αγαπήσει. Πάντως, οι ταινίες που ανέφερα, έχουν δεχθεί πολύ καλές κριτικές. Αλλά σε αυτό το σημείο, πρέπει να παραδεχθώ ότι το αγαπημένο μου είδος ταινιών είναι οι μαύρες κωμωδίες, οπότε αγαπάω τις περισσότερες από αυτές. :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό litanies » 10 Δεκ 2013, 21:49

Prisoners....χορταστική ταινία...αν και από την αρχή κάτι ψυλλιάζεσαι...το πάνε με λίγο διαφορετικό τρόπο....
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό master » 11 Δεκ 2013, 00:13

εγω ειδα το House at the End of the Street δεν ηταν τοσο τρομακτικο θα ελεγα δραματικη ταινια, ωραια η ηθοποιος Jennifer Lawrence αλλα η ταινια ειναι μετρια.
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό polakis » 11 Δεκ 2013, 00:24

Prisoners φοβερή ταινία!!!
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 11 Δεκ 2013, 01:55

The conjuring.Όχι τόσο καλή όσο λένε.Βαρέθηκα πολύ γρήγορα και δεν ήταν και τρομακτική.Βασικά,ήταν τρομακτική,αλλά όχι όσο χρειαζόταν.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Δεκ 2013, 02:31

Πριν από λίγες ώρες είδα το Hobbit 2. Σαν εισαγωγή μού φάνηκε και αυτό, όπως και η πρώτη ταινία. Δεν είχε καμιά μεγάλη μάχη, κυρίως βασίζεται στις ερμηνείες και στους διαλόγους. Γενικά καλό ήταν, καλύτερο από το πρώτο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό polakis » 11 Δεκ 2013, 12:30

tasos_gr έγραψε:The conjuring.Όχι τόσο καλή όσο λένε.Βαρέθηκα πολύ γρήγορα και δεν ήταν και τρομακτική.Βασικά,ήταν τρομακτική,αλλά όχι όσο χρειαζόταν.

Εμενα μου αρεσε το conjuring και τρομαξα και σε αρκετα σημεια...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό mysterious » 11 Δεκ 2013, 19:45

Οnly god forgives.Είχα ακούσει άσχημες κριτικές για την ταινία και έλεγα δε μπορεί να είναι τόσο κακή.Στην αρχή ξενέρωσα τρελά με την όλη κουλτουριάρικη σκηνοθεσία και τα πλάνα.Τελικά με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα με την ιστορία των εκδικήσεων να έχει ενδιαφέρον.Κάτι σαν αρχαία τραγωδία αλλά με απρόσιτο στυλ.
Πάντως ο ψυχάκιας αστυνομικός ήταν όλα τα λεφτά και ο βασανισμός του τύπου στο μπαρ αρρωστημένα απολαυστικός!
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB