- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 12:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Δυσκολη ομαδα ο Ατρομητος αλλα πιστευω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε και να ανεβουμε ψηλοτερα στη βαθμολογια...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
http://www.gazzetta.gr/football/article ... oro-oneiro
Μακαρι να ισχυει,αν και τα τελευταια χρονια στις υποσχεσεις και στα "θα" εχουμε μεινει.Αυτη τη στιγμη εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο επειδη 75 εκατ.ειναι πολλα και δε ξερω πως θα καταφερναμε να μαζεψουμε τετοιο ποσο
Μακαρι να ισχυει,αν και τα τελευταια χρονια στις υποσχεσεις και στα "θα" εχουμε μεινει.Αυτη τη στιγμη εμενα μου φαινεται πολυ δυσκολο να γινει κατι τετοιο επειδη 75 εκατ.ειναι πολλα και δε ξερω πως θα καταφερναμε να μαζεψουμε τετοιο ποσο
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Το Σαν Μαμες της Μπιλμπαο ειναι 55.000 θεσεων και κοστισε 218 μυρια...
Αν παρει τα 2 οικοδομικα τετραγωνα προς τα σχολεια τοτε φαινεται να ειναι εφικτο το σχεδιο...
75 μυρια +30% ειναι 100 εκατ. ευρω χονδρικα...
Μακαρι να γινει και να εχουμε τη δικη μας Green Hell...
Κι αν βγαζει 30 μυρια τζιρο το χρονο τοτε θα εχουμε πολυ ικανοποιητικα εσοδα για ολο τον ΑΟ...
Αν παρει τα 2 οικοδομικα τετραγωνα προς τα σχολεια τοτε φαινεται να ειναι εφικτο το σχεδιο...
75 μυρια +30% ειναι 100 εκατ. ευρω χονδρικα...
Μακαρι να γινει και να εχουμε τη δικη μας Green Hell...
Κι αν βγαζει 30 μυρια τζιρο το χρονο τοτε θα εχουμε πολυ ικανοποιητικα εσοδα για ολο τον ΑΟ...
Electrical Engineer
-
Φιλε για να παει μπροστα μια ομαδα θελει το δικο της "κλουβι" και ειδικα στην Ευρωπη οπου πολλες ομαδες δεν ξερουν τι παει να πει καυτη εδρα και καθονται και χαζευουν τον κοσμο οταν ερχονται στην Ελλαδα...
Συν τα εσοδα που δημιουργει κατι τετοιο...
Εγω προσωπικα θελω ενα sports complex για τον ΠΑΟ για ολα τα τμηματα (ποδοσφαιρο,μπασκετ,ερασιτεχνη) δεν με νοιαζει το που θα γινει απλα θελω να το δω ομως με τα ματια μου για να το πιστεψω...
Χορτασαμε μακετες,σχεδια,φωτογραφιες και κυριως παχια λογια...
Συν τα εσοδα που δημιουργει κατι τετοιο...
Εγω προσωπικα θελω ενα sports complex για τον ΠΑΟ για ολα τα τμηματα (ποδοσφαιρο,μπασκετ,ερασιτεχνη) δεν με νοιαζει το που θα γινει απλα θελω να το δω ομως με τα ματια μου για να το πιστεψω...
Χορτασαμε μακετες,σχεδια,φωτογραφιες και κυριως παχια λογια...
Electrical Engineer
-
ουτε προσσβαλα ουτε εβρισα κανενα μεγαλε αδερφε αλλα οκ δεκτη η παρατηριση σου αφου ετσι θες...συμφονω φιλε μου σε οσα λες σιγουρα ολα τα τμηματα πρεπει να βρουνε στεγη γιατι ο Παναθηναικος πανω απο ολα ειναι συλογος ..το νεο σπιτι παντως πρεπει να ειναι εκει που ειναι οι ριζες μας..και σου μιλαει καπιος που πιτσιρικας εζησα στα μεσα της δεκαετοιας του 80 μεσο ορο 42000 εισητειρια στο ΟΑΚΑ ρεκορ ακαταρηπτο γιαολους τους αλλους.
-
navagos - Δημοσιευσεις : 7
Αν γίνεται να μεγαλώσουν την Λεωφόρο, τότε έχει καλώς, αλλιώς θα προτιμούσα ένα νέο γήπεδο. Το θέμα είναι ότι πρώτα πρέπει να καλυτερέψει η ομάδα, για να έρχεται και κόσμος στο γήπεδο. Τι να το κάνουμε το μεγάλο γήπεδο, άμα δεν έχουμε θεατές;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες