- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 18:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
PS3 to PS4 SEASON GAMES
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
PS3 to PS4 SEASON GAMES
Καλές γιορτές σε όλους τους GAMERS. Με αφορμή την μεταβατική εποχή από την μία σειρά κονσόλας στην επόμενη θα ήθελα να κάνω αυτό το άρθρο για να ζητήσω την γνώμη σας για την μετάβαση από την σειρά παιχνιδιών. Τα εποχιακά παιχνίδια (FIFA, PES, NBA 2k κτλ) κάθε χρονιά προσπαθούν να βελτιώσουν το προϊόν τους. Φέτος αυτό μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει αποτύχει και το λέω και ως προσωπική άποψη (PES 14, NBA 2K14) αλλά και ακούγοντας-συζητώντας με άλλους φίλους gamers η σε Forums. Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κυκλοφορεί η ιδέα πως επίτηδες δεν βγήκαν καλά φέτος τα αντίστοιχα παιχνίδια για να δελεαστεί ο κόσμος και να αγοράσει την επόμενη κονσόλα (PS4 ή XBox One). Πιστεύετε πως ισχύει κάτι τέτοιο;
-
paul25487 - Δημοσιευσεις : 24
ειναι και αυτο που λες...αλλα απο την αλλη, το ps3 κ xbox360 τα εχουν φτασει στο τερμα...για το φιφα που δεν παιζω, δεν ξερω τι γινεται (αν και ακουω οτι τωρα 2-3 χρονια ειναι το ιδιο) αλλα το nba2k που επαιζα το 13...δεν σηκωνε αλλες βελτιωσεις....και απο οτι ειδα προστεθηκαν καποιες ρεαλιστικοτερες κινησεις μαζι με την ευρωλιγκα οποτε μην εχεις παραπονο για αυτο.....και το προ14 δεν βγαινει για next-gen και απο το ντεμο που επαιξα και απο κατι βιντεακια που ειδα...ειδα οτι προσπαθησαν να το ξαναφτιαξουν απο την αρχη αρα λογικο ειναι να μην ειναι καλο το παιχνιδι φετος...του χρονου που θα βγει και next-gen πιστευω θα ναι καλυτερο....
-
tak96 - Δημοσιευσεις : 246
Πιστεύω ότι είναι αστείο να λέμε ότι οι εταιρείες δεν βελτιώνουν το προϊόν τους για να προμοτάρουν τις next gen εκδόσεις.
Αν κοιτάξουμε την περίπτωση του NBA2k14 απέτυχαν παταγωδώς σε αυτό! Όχι μόνο είναι πολύ καλύτερο στις τωρινές κονσόλες, αλλά στις next gen το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable, γεμάτο bugs.
Όσον αφορά το PES όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος το φτιάχνουν από την αρχή, οπότε δεν έχει και next gen έκδοση.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο FIFA αφήσανε απέξω την περιβόητη ignite engine η οποία δεν ξέρω πόση διαφορά κάνει πραγματικά. Και θα το δούμε αν κάνει διαφορά σε βάθος χρόνου, όχι παίζοντας 10 αγώνες.
Αν κοιτάξουμε την περίπτωση του NBA2k14 απέτυχαν παταγωδώς σε αυτό! Όχι μόνο είναι πολύ καλύτερο στις τωρινές κονσόλες, αλλά στις next gen το παιχνίδι είναι σχεδόν unplayable, γεμάτο bugs.
Όσον αφορά το PES όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος το φτιάχνουν από την αρχή, οπότε δεν έχει και next gen έκδοση.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι στο FIFA αφήσανε απέξω την περιβόητη ignite engine η οποία δεν ξέρω πόση διαφορά κάνει πραγματικά. Και θα το δούμε αν κάνει διαφορά σε βάθος χρόνου, όχι παίζοντας 10 αγώνες.
-
tsiou - Δημοσιευσεις : 31
paul25487 έγραψε:Καλές γιορτές σε όλους τους GAMERS. Με αφορμή την μεταβατική εποχή από την μία σειρά κονσόλας στην επόμενη θα ήθελα να κάνω αυτό το άρθρο για να ζητήσω την γνώμη σας για την μετάβαση από την σειρά παιχνιδιών. Τα εποχιακά παιχνίδια (FIFA, PES, NBA 2k κτλ) κάθε χρονιά προσπαθούν να βελτιώσουν το προϊόν τους. Φέτος αυτό μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει αποτύχει και το λέω και ως προσωπική άποψη (PES 14, NBA 2K14) αλλά και ακούγοντας-συζητώντας με άλλους φίλους gamers η σε Forums. Από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει κυκλοφορεί η ιδέα πως επίτηδες δεν βγήκαν καλά φέτος τα αντίστοιχα παιχνίδια για να δελεαστεί ο κόσμος και να αγοράσει την επόμενη κονσόλα (PS4 ή XBox One). Πιστεύετε πως ισχύει κάτι τέτοιο;
Θα έρθω να συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου. Και εμένα απο προσωπική άποψη, μου φαίνεται ότι σκόπιμα δεν βελτίωσαν την ποιότητα των παιχνιδιών φέτος.
-
ellepanique - Δημοσιευσεις : 1
Το fifa πραγματικά εδώ και 3 χρόνια μοιάζει ίδιο με ελάχιστες διαφορές. Το 2k14 δεν θα το χαρακτηρίσω κακό, απλά εδώ και χρόνια το 2κ κάθε χρονιά βγαίνει πολύ πιο εξελιγμένο από το περσινό. Φέτος η λέξη που θα το χαρακτήριζα είναι στάσιμο. Όσον αφορά το PES εδώ πραγματικά πιστεύω πως πρόκριτε για αποτυχία. Anyway, Αυτό που ήθελα να συζητήσω και άνοιξα το θέμα είναι ο λόγος που η φετινή σειρά δεν πήγε κατά γενική ομολογία "ικανοποιητικά". Κι εγώ δεν θέλω να πιστέψω πως το έκαναν σκόπιμα το έχω ακούσει πολλάκις όμως τους τελευταίους 2 μήνες. Μάλιστα η γνώμη αυτή στηρίζετε στο ότι το ps4 και το Χbox One ΠΡΕΠΕΙ να προωθηθεί πιο γρήγορα γιατί είναι αισθητά πιο φτηνά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους σε σχέση με τις τιμές που είχαν τα ps3 ps2 όταν κυκλοφόρησαν.
-
paul25487 - Δημοσιευσεις : 24
7 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες