Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό ASIMODRAKOS » 04 Δεκ 2013, 02:46

nkav64 έγραψε:
ASIMODRAKOS έγραψε:
nkav64 έγραψε:Είδες ξεχασα να το αναφέρω...ο ΠΑΟ χθες είχε σημαντικό ντέρμπι με τον ΟΤΕ Αιγάλεω ;)

Eyxaristoume gia tin enimerosi...axaxa are komplex

Τις προσωπικές σου εκτιμήσεις για τον καθένα καλύτερα εκτός enternity ή με πμ...και έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές γράφετε ελληνικά.

Να μην προκαλείτε για να μην υπαρχουν και τέτοια σχόλια.αρκετά πια.και στα ελληνικα
Άβαταρ μέλους
ASIMODRAKOS

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 05 Δεκ 2013, 23:21

απίστευτη η τιμωρία του ολυμπιακού . 3 αγωνιστικές στον Μενσά-Μπονσού που ξεκίνησε το επεισόδιο όσο και τον Πρίντεζη και 4 τον Μπέγκιτς + 1 αγωνιστική χωρίς κόσμο .
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσιευσεις : 127

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 05 Δεκ 2013, 23:44

Οκ......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνίδι με την Bayern..... Πραγματικά οτι καλύτερο έχω δει εδώ και χρόνια στην Ευρωλίγκα, και ευτυχώς τελείωσε με νίκη
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 05 Δεκ 2013, 23:53

όντως φοβερό παιχνίδι με πολλούς βομβαρδισμούς και των δυο ομάδων έξω από την περιφέρεια με οβίδες 3ποντων . μπράβο στα παιδιά και φοβερό σερί 19-0
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσίευσηαπό Morfeus777 » 06 Δεκ 2013, 00:04

χάρμα ιδέσθαι
Άβαταρ μέλους
Morfeus777

Δημοσιευσεις : 125

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 08 Δεκ 2013, 21:55

σαρωτικός για ακόμα ένα παιχνίδι ο ολυμπιακός στο μπάσκετ και με 100αρα . φανταστικός Πρίντεζης πολύ σταθερός ο Περπέρογλου και φυσικά μπράβο στον Παπαπέτρου. ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να μην κάνουμε κοιλιά σε κομβικό σημείο τής χρονιάς γιατί θα είναι κρίμα για αυτήν την ομάδα
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσίευσηαπό tsiou » 08 Δεκ 2013, 23:18

Όλες οι ομάδες κάνουν κοιλιά. Κάποια στιγμή θα κάνουμε και εμείς. Απλά όπως είπες ελπίζουμε να μην είναι σε κομβικό σημείο. Σκέψου να αρχίσει η κοιλιά στο TOP16!
Άβαταρ μέλους
tsiou

Δημοσιευσεις : 31

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Δεκ 2013, 06:19

Μπα και κοιλια να κανουμε μπορει να μην φανει τοσο πολυ. Και εγώ ανησυχούσα στην αρχή για το ότι δεν πέφτει η απόδοση αλλά μετά που το παρατήρησα είναι μερικά παιχνίδια που δεν παίζουμε καλά και απλά νικάμε. Δεν νομίζω πάντως να μην ειναι σοβαροί στα κρίσιμα παιχνίδια. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και αήτητοι μέχρι τα playoffs στο πρωτάθλημα. Όσο για Ευρωλίγκα πιστεύω ότι θα φτάσουμε final 4 και φέτος. Αν και ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος, νομίζω ότι αν μία χρονιά μπορούμε να είμαστε σίγουροι για final 4, τότε αυτή η χρονιά είναι φέτος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να υποτιμίσουμε κάποιον αντίπαλο. Λογικά πήραμε το μάθημά μας από την Bayern.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό gagas80 » 09 Δεκ 2013, 21:31

αύριο είναι ο κρισιμότερος αγώνας τής χρονιάς εύχομαι να παν όλα καλά και αύριο 23:30 να πανηγυρίζουμε μια πολύ μεγάλη πρόκριση στους 16 του Champions League έστω και με μισό μηδέν.
Άβαταρ μέλους
gagas80

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 09 Δεκ 2013, 23:11

Ελπίζω αύριο να μην τους φάει το άγχος και φέρουν ισοπαλία ή χάσουμε γιατί θα είναι κρίμα για ακόμα μια φορά τέτοια προσπάθεια να πάει χαμένη.Χρειαζόμαστε και τους βαθμούς σαν χώρα.Καλή επιτυχία.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB