- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 16:33 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Το μοναδικό παιχνίδι τώρα που εκμεταλλεύεται μεγάλο ποσοστό των δυνατοτήτων του PS4 μάλλον είναι το Killzone. Τα υπόλοιπα όσο έχω διαβάσει δεν έχουν και καμία εντυπωσιακή διαφορά.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:Το μοναδικό παιχνίδι τώρα που εκμεταλλεύεται μεγάλο ποσοστό των δυνατοτήτων του PS4 μάλλον είναι το Killzone. Τα υπόλοιπα όσο έχω διαβάσει δεν έχουν και καμία εντυπωσιακή διαφορά.
Θα ήθελα πολύ να δω το Killzone. Πάντως με το Ac4 έχει στιγμές που νιώθεις το next gen.
π.χ βρέχει και όταν σταματίσει η βροχή η στολή είναι βρεγμένη, ο παίχτης γιαλίζει και σιγά σιγά βλέπεις να στεγνώνει η κουκούλα και μετά τα υπόλοιπα.
-
kakoskm - Δημοσιευσεις : 16
Θες να δεις διαφορά;Τσέκαρε την PS360 έκδοση του Battlefield 4 με την next gen....η διαφορά είναι χαοτική.brutal3012 έγραψε:Το μοναδικό παιχνίδι τώρα που εκμεταλλεύεται μεγάλο ποσοστό των δυνατοτήτων του PS4 μάλλον είναι το Killzone. Τα υπόλοιπα όσο έχω διαβάσει δεν έχουν και καμία εντυπωσιακή διαφορά.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Το AC έχει κάποαι σημεάι όπως σωστά προανέφερες, όσο έχω δει τουλάχιστον. Το BF4 δεν το έχω δει σε σύγκριση. Έχεις κάποιο link χGodKillerX για να το τσεκάρω;
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Δεν νομίζω σε ένα video του Youtube να δεις τη μεγάλη διαφορά που έχουν οι δύο εκδόσεις μεταξύ τους.Αν θες κατέβασε το BF4 multiplayer video του PS4 από το Eurogamer (link στο spoiler).brutal3012 έγραψε:Το AC έχει κάποαι σημεάι όπως σωστά προανέφερες, όσο έχω δει τουλάχιστον. Το BF4 δεν το έχω δει σε σύγκριση. Έχεις κάποιο link χGodKillerX για να το τσεκάρω;
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης