- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 16:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
Σοβαρά;Ποιος ο λόγος;Scott_Pilgrim έγραψε:Το είπαν και οι ίδιοι πως το πρόσωπο υπέστει αλλαγή.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Θα μας κουφάνουν!Δεν νομίζω μια τέτοια αλλαγή να ήταν αναγκαία.Scott_Pilgrim έγραψε:Κάτι άκουσα για να μην μοιάζει με την έκδοση PC αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει...
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
polakis έγραψε:kakoskm έγραψε:Έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια κάποιου που έχει το PS4. Η κονσόλα είναι σχετικά αθόρυβη ΟΜΩΣ όταν ξεκινώ ένα παιχνίδι (στη προκειμένη περίπτωση το AC4) τα πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα, το disk drive λειτουργά σαν τρελό, και ακούγεται σαν να γυρίζει το δισκάκι πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό?
Στο PS3 δεν είχα έτσι πρόβλημα.
Ναι για λιγο ειναι φυσιολογικο, επιβεβαιωνω...
Ευχαριστώ παιδιά. Επειδή ψάχνοντας το λίγο βρήκα ότι πολλοί ειδικά Αμερική παρέλαβαν PS4 με ελλατωματικά disk drives. Φυσικά αυτούς είτε δεν δεχόταν το δισκάκι, ακουγόταν όπως ταμειακή κλπ.
Να επισημάνω πως το PS4 γενικά είναι τρομακτικά αθόρυβο. Είναι απίστευτο το πόσο λίγο ακούγεται το fan του. Με το καλό να το πάρετε και εσείς τη Παρασκευή.

-
kakoskm - Δημοσιευσεις : 16
polakis έγραψε:Εχει παρει κανεις το φιφα14 για ps4 να μας πει εντυπώσεις;
Το έχω στο xbox1 και μπορω να σου πω οτι ειναι πολυ καλο . Πολυ όμορφο, παρά τα όσα λέγονται ειναι πολυ ανώτερο απο τις εκδόσεις για xbox360/ps3 . Η ανάλυση 1080p δημιουργεί μεγαλη διάφορα .
Φτάνει και η ώρα του ps4 , εγω σκέφτομαι μαζί με το killzone να πάρω και το assassins creed 4 . Οποίος παρει το knack ας γράψει εντυπώσεις .
- Fulcizombie
- Δημοσιευσεις : 18
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες