Tomb Raider

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 08 Απρ 2013, 22:22

gavros10 έγραψε:αυτο νομιζω οτι δειχνει και το ποσο λαθος κανουν οσοι λενε οτι το 1 ή τα προηγουμενα αν θελετε, ειναι καλυτερα απο αυτο

Μα γι αυτό ακριβώς το λόγο άτομα όπως εγώ θεωρούμε ότι είναι χειρότερο TOMB RAIDER από τα προηγούμενα. To θέμα των TOMB RAIDER δεν είναι να προχωράς και να σκοτώνεις ότι και όποιον βρείς μπροστά σου. Το θέμα είναι να προσπαθείς να λύσεις κάποιο αρχαίο μυστήριο σε ξεχασμένους ναούς και να λύνεις γρίφους στη πορεία και άντε να σκοτώσεις κανένα που θέλει κάποιο artifact για κακό σκοπό ή καμιά μούμια. Όχι να ξεκλιρίζεις ολόκληρο χωριό. Από πότε κρίνουμε τα παιχνίδια από το πόσα πτώματα αφήνεις πίσω σου;

Υ.Γ. Για uncharted με βυζιά (όπως είπε και ο maniac) μπορεί να είναι όντως παιχνιδάρα. Για TOMB RAIDER πάντως έχω τις επιφυλάξεις μου.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Μάιος 2013, 09:00

To τελευταίο μέρος της σειράς Tomb Raider ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό και το κοινό επιβεβαίωσε τα παραπάνω με τις αγορές που έγιναν. Η Square Enix δημοσίευσε μέσα στι προηγούμενες ημέρες ένα video, στο οποίο η ομάδα ανάπτυξης παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες στιγμές του εν λόγω game, μέσα από ένα σύντομης διάρκειας video. Δείτε το και πείτε μας αν συμφωνείτε...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό tak96 » 09 Αύγ 2013, 12:44

Το τερματησα πριν λιγες μερες στο ps3...πολυ καλο...και τα γραφικα για ps3 πολυ καλα και το gameplay επισης....ενα 9/10 απο μενα γιατι ειχε κατι θεματακια...
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό stegal » 09 Αύγ 2013, 13:05

εγω ακομα δεν το εχω αγορασει... :(
Άβαταρ μέλους
stegal

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό SirLvr » 10 Αύγ 2013, 02:02

stegal έγραψε:εγω ακομα δεν το εχω αγορασει... :(

Άντε τι περιμένεις; :P Εδώ ανακοινώθηκε το sequel. Τρέξε! :lol:
Άβαταρ μέλους
SirLvr

Δημοσιευσεις : 237

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Δεκ 2013, 11:03

Tomb Raider: Definitive Edition Trailer VGX 2013 (PS4/XboxOne)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 08 Δεκ 2013, 12:04

Ευτυχώς δεν το έπαιξα στην προηγούμενη γενιά!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Shepard » 08 Δεκ 2013, 12:09

nikkork έγραψε:Ευτυχώς δεν το έπαιξα στην προηγούμενη γενιά!

Παιξε σε PC... ακομα καλυτερο ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό Panos_90 » 12 Δεκ 2013, 19:54

Κατ'αρχήν για μένα (προσωπική πάντα άποψη) είναι μακράν το καλύτερο Tomb Raider. Το κατα ευχαριστήθηκα και μπορώ να πω ότι είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ game τόσο πολύ. Θα συμφωνήσω με τον Shepard, εγώ το έπαιξα σε 360, το τερμάτισα, και μόλις το έπαιξα στο κτήνος pc του κολλητού μου όλα full high κλπ μου έπεσε το σαγόνι. Πραγματικά αξίζει πολύ να το παίξεις σε ένα δυνατό pc!
Άβαταρ μέλους
Panos_90

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Shepard » 14 Ιαν 2014, 16:28

Tomb Raider: Definitive Edition - PS4/PS3 Comparison and Analysis

A side-by-side comparison of Lara's PS4 and PS3 adventures, showcasing the updated character model, added effects, and 1080p resolution.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB