Ποιο Linux distro σας αρέσει;

Λειτουργικά, εφαρμογές, internet, προγραμματισμός, 0010101

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 04 Δεκ 2013, 08:48

Volga έγραψε:
lordlothar έγραψε:Debian γιατί είναι σταθερά και πάρα πολύ παραμετροποιήσιμα. Είχα δοκιμάσει και Linux Mint Debian Edition, αρκετά καλά αλλά με πολύ αργά updates...Ubuntu ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα :P.

Τα Ubuntu γενικά έχουν ψιλοχαλάσει το Interface τους (λόγω touch). Γενικότερα νομίζω οτι το πάνε κατα κει το θέμα.

Θα συμφωνήσω για τα Debian και θα προσθέσω και τα Kubuntu στη λίστα, αν και εγώ γέρνω προς τα Debian.

Πάντως γενικά για κάποιον που ξεκινάει τώρα με υπολογιστές θεωρώ πιο εύκολο το linux από τα Windows.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ (με κόπο και πόνο) να μάθω το Gimp στο επίπεδο που ξέρω το Photoshop. Αν και έχει κάποιες ελλείψεις ακόμη που από οτι ξέρω θα διορθωθούν στην επόμενη έκδοση. Αν λοιπόν διορθωθούν νομίζω οτι θα φύγω εντελώς από το "καράβι" που λέγεται Microsoft.

σορρυ φιλε αλλα δεν προκειται ποτε ενα "gimp" να φτασει εστω ενα απο τα προγραμματα της adobe
ωραια καλα τα linux αλλα σε suites δεν !!!!!!!
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό Volga » 04 Δεκ 2013, 09:03

Για τη δουλειά που το θέλω εγώ μιλάω πάντα

Layers, Vector Shapes, Text Object Manipulation κλπ τα κάνει και με το παραπάνω (και έχει και περισσότερα Filters)

Σίγουρα υπάρχουν ΑΠΕΙΡΑ πράγματα που δεν κάνει απλά για τη δουλειά μου είναι αδιάφορα. Αυτό εννοώ :D
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 04 Δεκ 2013, 09:08

αν ειναι ετσι, ναι

edit:παντως μαγκες οποιος θελει ελαφρυ linux ας δοκιμασετε και το peppermint
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό bobo1704 » 07 Δεκ 2013, 23:02

Η Mint κατά την άποψή μου είναι πολύ δυνατή και τη χρησιμοποιώ...
Άβαταρ μέλους
bobo1704

Δημοσιευσεις : 142

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Software

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB