Αγαπημένα καρτούν

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Αγαπημένα καρτούν

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 05 Δεκ 2013, 01:39

Ποια ήταν τα αγαπημένα σας καρτούν που βλέπατε στην τηλεόραση όταν ήσασταν μικροί (ή ακόμα και τώρα); Ήμουν οπαδός του Walt Disney, μου άρεσε και το Scooby-Doo, όπως και το The Simpsons (το πετύχαινα σπάνια στο Μακεδονία TV). Δεν τα θυμάμαι όλα, αλλά θυμάμαι κάποια που μου κάνανε αίσθηση, όπως το Count Duckula, το Pinky and the Brain, τον Αστυνόμο Σαΐνη και άλλα πολλά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό master » 06 Δεκ 2013, 19:55

The Simpsons,transformers,gonzila,futurama,dragon ball z,spiderman,batman,ρομπεν των δασων και αλλα που δεν θυμαμαι
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 07 Δεκ 2013, 00:06

Και εμένα μου αρέσει το futurama, αλλά δεν το έβλεπα όταν ήμουν πολύ μικρός, αλλά πιο μετά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό Volga » 07 Δεκ 2013, 07:34

Dragonball σίγουρα η αγαπημένη σειρά αλλά στην ίδια θέση με Kaba maru

Από κει και πέρα θέση στην καρδιά μου έχουν τα:
SilverHawks,Thundercats,He-Man, She-Ra,Saber Rider, Robotech, Voltron, Mazinger Z

ποοοπο τι θυμάμαι ο άνθρωπας!!!

Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά ακόμη όμως...

Συμπέρασμα: Τελικά μικρός έβλεπα πολύ τηλεόραση!
Άβαταρ μέλους
Volga

Δημοσιευσεις : 174

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 07 Δεκ 2013, 18:41

Thundercats,SilverHawks,Batman,G.I. Joe και γενικα οτι ειχε το πρωι των ΣΚ στα καναλια Mega και Antenna οταν πρωτοξεκινησαν στις αρχες του '90. Λουκι Λουκ το μεσημερι στην ΕΡΤ και Καρουσελ δεν ειναι καρτουν αλλα οκ :P

Ω ρε τι μου θυμησες τωρα!
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Δεκ 2013, 02:54

Θυμάμαι που μικρός ξύπναγα νωρίς για να δω παιδικά. Ωραίες εποχές. :-)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Δεκ 2013, 11:36

The Simpsons,Yugioh,Dragonball κα που δε μου ερχονται στο μυαλο,χαιροσουν να βλεπεις παιδικα παλια και να ξυπνας νωρις,τωρα αν κοιταξει κανεις το προγραμμα του star και του mega τα ΣΚ,αυτα που εχει ουτε ενα 9χρονο παιδακι δε θα καθοταν να τα δει
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 08 Δεκ 2013, 12:02

Τα Ρακούν που παίζουν ξανά αυτό το διάστημα στο Ε!
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

agphmena paidika

Δημοσίευσηαπό chris le » 08 Δεκ 2013, 13:27

palia: batman spiderman simpsons scooby doo :twisted: :twisted:
twra: scooby doo spiderman kai genika ola ta paidika sto cartoon network :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
chris le

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 08 Δεκ 2013, 13:42

Τώρα πια, βλέπω ακόμα The Simpsons και Futurama, αν και το Futurama είπανε ότι το σταματήσανε οριστικά φέτος. Το The Simpsons όμως, δε βγάζει πια τόσο γέλιο όπως παλιά. Μάλλον πάει κάπως έτσι: You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB