- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Αγαπημένα καρτούν
Αγαπημένα καρτούν
Ποια ήταν τα αγαπημένα σας καρτούν που βλέπατε στην τηλεόραση όταν ήσασταν μικροί (ή ακόμα και τώρα); Ήμουν οπαδός του Walt Disney, μου άρεσε και το Scooby-Doo, όπως και το The Simpsons (το πετύχαινα σπάνια στο Μακεδονία TV). Δεν τα θυμάμαι όλα, αλλά θυμάμαι κάποια που μου κάνανε αίσθηση, όπως το Count Duckula, το Pinky and the Brain, τον Αστυνόμο Σαΐνη και άλλα πολλά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Και εμένα μου αρέσει το futurama, αλλά δεν το έβλεπα όταν ήμουν πολύ μικρός, αλλά πιο μετά.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Dragonball σίγουρα η αγαπημένη σειρά αλλά στην ίδια θέση με Kaba maru
Από κει και πέρα θέση στην καρδιά μου έχουν τα:
SilverHawks,Thundercats,He-Man, She-Ra,Saber Rider, Robotech, Voltron, Mazinger Z
ποοοπο τι θυμάμαι ο άνθρωπας!!!
Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά ακόμη όμως...
Συμπέρασμα: Τελικά μικρός έβλεπα πολύ τηλεόραση!
Από κει και πέρα θέση στην καρδιά μου έχουν τα:
SilverHawks,Thundercats,He-Man, She-Ra,Saber Rider, Robotech, Voltron, Mazinger Z
ποοοπο τι θυμάμαι ο άνθρωπας!!!
Σίγουρα έχω ξεχάσει πολλά ακόμη όμως...
Συμπέρασμα: Τελικά μικρός έβλεπα πολύ τηλεόραση!
-
Volga - Δημοσιευσεις : 174
Thundercats,SilverHawks,Batman,G.I. Joe και γενικα οτι ειχε το πρωι των ΣΚ στα καναλια Mega και Antenna οταν πρωτοξεκινησαν στις αρχες του '90. Λουκι Λουκ το μεσημερι στην ΕΡΤ και Καρουσελ δεν ειναι καρτουν αλλα οκ 
Ω ρε τι μου θυμησες τωρα!

Ω ρε τι μου θυμησες τωρα!
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Θυμάμαι που μικρός ξύπναγα νωρίς για να δω παιδικά. Ωραίες εποχές. 

-
The Simpsons,Yugioh,Dragonball κα που δε μου ερχονται στο μυαλο,χαιροσουν να βλεπεις παιδικα παλια και να ξυπνας νωρις,τωρα αν κοιταξει κανεις το προγραμμα του star και του mega τα ΣΚ,αυτα που εχει ουτε ενα 9χρονο παιδακι δε θα καθοταν να τα δει
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
agphmena paidika
palia: batman spiderman simpsons scooby doo
twra: scooby doo spiderman kai genika ola ta paidika sto cartoon network

twra: scooby doo spiderman kai genika ola ta paidika sto cartoon network

- chris le
- Δημοσιευσεις : 1
Τώρα πια, βλέπω ακόμα The Simpsons και Futurama, αν και το Futurama είπανε ότι το σταματήσανε οριστικά φέτος. Το The Simpsons όμως, δε βγάζει πια τόσο γέλιο όπως παλιά. Μάλλον πάει κάπως έτσι: You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain!

-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες