Nintendo 64

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 19 Σεπ 2013, 16:43

Και ηταν πιο σωστα κατανεμημένο το βάρος με το rumble pack,πλέον δεν μπορώ να παιξω χωρις το βάρος του

Σε ποια παιχνιδια έπαιζες με σταυρό?
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 19 Σεπ 2013, 17:07

Ναι εννοείται αυτό για το βάρος. Και εμένα με βόλευε πολύ περισσότερο. Όταν το έβγαζα ήταν σαν να μην είχε βάρος το χειριστήριο. Δεν ήταν πολλά τα παιχνίδια που έπαιζα με σταυρό. Ίσως 1-2. Δεν θυμάμαι ακριβώς ποια ήταν ομώς θυμάμαι να τον χρησημοποιώ. Έχουν περάσει και τόσα χρόνια. Όταν βρώ τη σακούλα με τα παιχνίδια και τα ξαναπαίξω θα σου πω :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 19 Σεπ 2013, 17:17

Το μονο που θυμάμαι ειναι οτι κατι έκανε το L button στο golden eye,νομιζω σημάδευε,αλλα δεν βόλευε καθόλου να το πατήσεις
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 20 Σεπ 2013, 23:09

Χμμμμ. Με το R νομίζω έκανες Reload. Παίζει. Και σε μερικά mini games του mario party νομίζω κάτι έκανε το L. Αλλά στο Goldeneye δε θυμάμαι. Μπορεί να σου έφερνε λίγο πιο κοντά το όπλο. Εντάξει αν σημάδευες με το L απλά προχωρούσες με το δεξί χέρι στον μοχλό και την σκανδάλη.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 20 Σεπ 2013, 23:19

Με Α αναγέμιζες
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 21 Σεπ 2013, 16:29

Αγαπημένος μου πάντως ήταν αυτός του gamecube
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσίευσηαπό Chased » 05 Δεκ 2013, 01:27

Πωωωω... Αναμνήσεις ρε φίλε! Δυστυχώς δεν υπήρχαν λεφτά για πολλά games, αλλά οι αναμνήσεις ήταν το κάτι άλλο! Πόσα ξενύχτια, πόσα λιωσίματα με φίλους ή ακόμα και μόνοι, να στήνουμε διαδικασίες ολόκληρες για να βγάλουμε την κονσόλα κρυφά από το σπίτι χωρίς να μας πάρουν χαμπάρι οι γονείς και να πάμε να παίξουμε σε φίλους, μέχρι και ειδικές αποστολές υπήρξαν για να το ανακτήσουμε(όταν το έκρυβαν οι γονείς, ακόμα και σε άλλο σπίτι σε άλλη πόλη)...

Απίστευτα χρόνια! Ειδικά με DK64, GoldenEye και ακόμα πιο ειδικά με Perfect Dark. Πραγματικό λιώσιμο, όπως και το Mario64 και το OoT. Δυστυχώς, μου κάηκε η κονσόλα σχετικά νωρίς(μετά το Gamecube πάντως). Μετά,πήγαινα και ενοικίαζα πακέτα με παιχνίδια και κονσόλα, για να παίξω! Αρρώστια λέμε! Χαχα!

Μέχρι τότε, πάντως, δεν είχα πρόβλημα με τον μοχλό στο χειριστήριο, ίσα ίσα το θεωρώ τον καλύτερο αναλογικό μοχλό που έχει βγει ποτέ στην Ιστορία. Ανθεκτικός(έτυχε?), με τη σωστή αντίσταση στην κίνηση, με το 8γωνο πλαίσιο γύρω του ώστε να έχεις ακρίβεια και ένα χειριστήριο που "καθόταν" τέλεια στο χέρι! Επίσης, πιστεύω πως, μέχρι και σήμερα, έχει το πιο ελκυστικό, «σέξυ» πλήκτρο έναρξης. Εκείνο το κόκκινο κουμπάκι στη μέση με το ανάγλυφο «START» πάνω του, σε προκαλούσε πολύ έντονα!

Τώρα, στο GoldenEye, το L έβγαζε τον στόχο, το Z πυροβολούσε, το Α άλλαζε όπλο και το Β γέμιζε(ή το ανάποδο), ενώ τα C Buttons κινούσαν την κάμερα όταν δεν στόχευες με το L.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό master » 05 Δεκ 2013, 20:18

στο Nintendo 64 επαιζα μικρος με τον ξαδερφο μου το super mario και τοτε τα εσπαγε !
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό alexthrylos » 06 Δεκ 2013, 14:15

Ακόμα έχω το δικό μου και μάλιστα σε τέλια κατάσταση. Σκέφτομαι να το στήσω και να το κάψω λίγο :D
alexthrylos

Δημοσιευσεις : 178

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Δεκ 2013, 15:46

golden eye και τα μυαλα στο μπλεντερ
επικο παιχνιδι, ατελειωτες ωρες καψιματος
επισης mario kart 64, ειδικα multi γινοταν πανικος
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση