Το δυσκολότερο game

Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 22 Απρ 2013, 05:12

@PetrifieD- Απο τους καλυτερους τιτλους που εχω παιξει ποτε μου! Οι γριφοι ηταν πολυ δυσκολοι, οπως και στο 3.

Οι μαχες, με εξαιρεση το στενο χωρο του νοσοκομειου, μπορουσαν να αποφευχθουν εντελως με λιγο τρεξιμο, αλλα πραγματικα δε μπορουσες να ησυχασεις με αυτη την αγχωτικη μουσικη! Ο Pyramid Head ομως παραμενει μεχρι και σημερα ενα απο τα πιο επικα bosses, αγωνια στο κατακορυφο κι επιβλητικη παρουσια! Τρομος πρωτογνωρος για την εποχη.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 22 Απρ 2013, 06:03

Και το ocarina of time μειχε δυσκολέψει αρκετα,
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 06 Μάιος 2013, 02:22

alex4444 έγραψε:@PetrifieD- Απο τους καλυτερους τιτλους που εχω παιξει ποτε μου! Οι γριφοι ηταν πολυ δυσκολοι, οπως και στο 3.

Οι μαχες, με εξαιρεση το στενο χωρο του νοσοκομειου, μπορουσαν να αποφευχθουν εντελως με λιγο τρεξιμο, αλλα πραγματικα δε μπορουσες να ησυχασεις με αυτη την αγχωτικη μουσικη! Ο Pyramid Head ομως παραμενει μεχρι και σημερα ενα απο τα πιο επικα bosses, αγωνια στο κατακορυφο κι επιβλητικη παρουσια! Τρομος πρωτογνωρος για την εποχη.

Ναι μπορούσες να τρέξεις αλλά φοβόσουν μη πεταχτεί τίποτα μπροστά σου :) δεν μπορούσες να τα σκοτώσεις όλα γιατί δεν είχες και πολλά πυρομαχικά οπότε σίγουρα παρέκαμπτες κάποια. Εγώ το έπαιζα μαζί με 2 φίλους μου και λύναμε μαζί γρίφους αλλά και πάλι ήταν δύσκολο. Καλά pyramid head αρκετά δύσκολος και πολύ τρομακτικός. Ήταν και η κάμερα λίγο περίεργη αν θυμάμαι καλά και το έκανε ακόμα πιο αγχωτικό. Θυμάμαι φώναζα από την ένταση την ώρα της μάχης. Και αν και 3 άτομα πάλι τρομάζαμε. Ο Αkira Yamaoka έφτιαξε εκπληκτική μουσική που συμπλήρωνε την ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό master » 04 Δεκ 2013, 09:32

ειναι το Silent Hill: Origins ps2
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό polakis » 06 Δεκ 2013, 14:23

To πιο δυσκολο game για μενα ειναι ενα παλιο Terminator 2 που ειχε βγει στο Snes!!! Αν εχανες την ενεργεια δεν ειχε continue τιποτα!!!
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό mtifosi » 06 Δεκ 2013, 15:13

Το STALKER Clear Sky ειναι οτι πιο δυσκολο εχω συναντησει και ο λογος που δεν το ολοκληρωσα αν και η ατμοσφαιρα του μου αρεσε πολυ αλλα αυτη η υπερμετρη δυσκολια μου χαλουσε ολη την εμπειρια.
Άβαταρ μέλους
mtifosi

Δημοσιευσεις : 56

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 06 Δεκ 2013, 15:48

black dahlia
οι φαν των adventure θα με καταλαβουν
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 31 Δεκ 2013, 21:38

Είχα σαν πιτσιρίκος (4-5 ετών) στο NES το Adventures of Lolo...

Ένα puzzle game στο οποίο προσπαθούσες να περάσεις μια σειρά από επίπεδα με διάφορα εμπόδια και κακούληδες στην προσπάθειά σου να ελευθερώσεις την αγαπημένη σου....

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Saves δεν υπήρχαν και οι πίστες στην πορεία γινόντουσαν ιδιαίτερα απαιτητικές..... :)

Εικόνα

Η πίστα που δεν μπόρεσα ποτέ να περάσω.... :(
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 01 Ιαν 2014, 12:30

Δεν θέλει ερώτημα! Demon's Souls
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 01 Ιαν 2014, 13:14

Μη με κοροϊδέψετε, αλλά εμένα, το μοναδικό παιχνίδι στη ζωή μου που πραγματικά με δυσκόλεψε, είναι το παιχνίδι State of Decay. Αμέσως μου τελείωναν τα όπλα και οι προμήθειες. Δεν μπορούσα με τίποτα να τα πάω καλά σε αυτό το παιχνίδι, οπότε και το παράτησα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Retro

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB