Αγορά κινητού

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

Αγορά κινητού

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 06 Δεκ 2013, 14:49

Γεια χαρά φίλοι!

Σκέφτομαι να αγοράσω επιτέλους ένα καινούργιο κινητό,και είμαι ανάμεσα σε αυτά:Sony Xperia Z,LG G2,HTC ONE,Samsung Galaxy S4.Ποιο από αυτά είναι το καλύτερο; Έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο;
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 06 Δεκ 2013, 15:15

Πάρε καλύτερα ένα ΖΤΕ να κάνεις τη δουλειά σου. Θα σου μείνουν και χρήματα για κάτι άλλο.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ZT ... skroutz.gr
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 06 Δεκ 2013, 15:19

Δεν είμαι μεγάλος οπαδός της ZTE..Δεν με ενδιέφερε ποτέ σαν εταιρεία.Θέλω να πάρω ένα καλό κινητό,με μεγάλη οθόνη και καλό επεξεργαστή που να μπορεί να αντέξει χρόνια..
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 06 Δεκ 2013, 15:24

Τάσο έχεις την εντύπωση ότι θα πάρεις σύγχρονο κινητό και θα αντέξει χρόνια; Λες πάνω στη 2ετία να μη σου βγάλει κάτι;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 06 Δεκ 2013, 15:26

Όταν λέω χρόνια,δεν εννοώ 10ετία :P Θέλω να αντέξει τουλάχιστον 2-4 χρόνια.Έχω βαρεθεί να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσίευσηαπό DaffysTT » 09 Δεκ 2013, 01:49

nkav64 2 χρόνια αν βγάλει καλά είναι!υπάρχουν κινιτά που δεν βγάζουν 2 μήνες! :/
Άβαταρ μέλους
DaffysTT

Δημοσιευσεις : 41

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 09 Δεκ 2013, 11:47

Ναι υπάρχουν και περιπτώσεις που το κινητό μπορεί να είναι για πέταμα...εγώ πάντως με καθημερινή "βαριά" χρήση όλα τα κινητά που είχα ως τώρα τα κράτησα 2- 3 χρόνια...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 09 Δεκ 2013, 14:30

Μεταξύ αυτών που ανέφερες στο HTC θα πήγαινα. Παρομοίων δυνατοτήτων με τα άλλα αλλά και με καλή ποιότητα κατασκευής , κάτι που απουσιάζει από το S4. Ίσως και να πρότεινα XPERIA Z1 αλλά είναι αισθητά ακριβότερο.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 09 Δεκ 2013, 18:25

Το LG G2 μάλλον. Έχω το LG Optimus G Pro και είναι τρομερό κινητό. Βλέποντας τα χαρακτηριστικά του LG G2 και γνωρίζοντας, λόγω του κινητού που ήδη έχω, ότι η LG βγάζει εκπληκτικά κινητά, πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή, αν και λίγο ακριβή.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 09 Δεκ 2013, 19:17

Μέχρι στιγμής το HTC με τραβάει περισσότερο.Το μόνο που δε μου αρέσει είναι το htc sense 5.Θα προτιμούσα να είναι όπως σε όλα τα android.Το xperia Z1 το είχα σκεφτεί,αλλά είναι ακόμα στα 500+ ευρώ.

Το LG G2 κινητάρα,αλλά από κάτι reviews που είδα,υστερεί σε κάποια πράγματα.

Όλα δείχνουν ότι μάλλον θα αγοράσω το HTC ONE.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB