Champions League

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 04 Δεκ 2013, 17:48

Εγώ πάλι πιστεύω πως ούτε Arsenal θα περάσει, ούτε Barcelona( δόξα να έχει η διαιτησία), ούτε Paris Saint Germain, ούτε Bayern. Με Chelsea, Manchester United κάτι γίνεται. Κάποια ομάδα ξέχασα βέβαια.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 04 Δεκ 2013, 18:05

brutal3012 έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω πως ούτε Arsenal θα περάσει, ούτε Barcelona( δόξα να έχει η διαιτησία), ούτε Paris Saint Germain, ούτε Bayern. Με Chelsea, Manchester United κάτι γίνεται. Κάποια ομάδα ξέχασα βέβαια.

περα της bayerb οι υπολοιποι ειναι στα μετρα της
την αρσεναλ την περιμενουμε να ξεφουσκωσει,η pari δεν ειναι μεγαλη ομαδα για να κοιταξει στα ματια την juve, τωρα για barca τι να σου πω, θα ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο το ματς
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 04 Δεκ 2013, 20:28

Η μόνη μου ένσταση αν και μιλάς πολύ λογικά είναι κατά πόσον η Juve θα κρατηθεί στη φόρμα της. Όντως η Arsenal ξεφουσκώνει συνήθως αλλά φέτος έχω πίστη στην ομάδα που υποστηρίζω. Η Pari δεν έχει φανέλα αλλά μάλλον έχει το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη. Η Barca φθάνει συνήθως ως τους 4 και με σπρώξιμο και για αυτό θέλω να αποκλειστεί. Ξέχασα πριν την Atletico Madrid την πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη μαζί με τη Bayern.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσίευσηαπό master » 04 Δεκ 2013, 22:57

η μπαγερν που μπορει να το ξαναπαρει και τη παρι ζεν ρμεν τη βλεπω μεχρι τα ημιτελικα
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 04 Δεκ 2013, 23:09

Ολες οι ομαδες που θα τερματισουν πρωτες στους ομιλους τους, εκτος απο Τσελσι και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, εχουν αρκετες πιθανοτητες να φτασουν στον τελικο...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 04 Δεκ 2013, 23:26

Ε, όχι και όλες, η Atletico και η Arsenal δε θα αντέξουν τόσο ψηλά λογικά. Είμαι και Arsenalίστας όπως προείπα αλλά δεν τη βλέπω τόσο μακριά.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 06 Δεκ 2013, 17:00

Φετος εχει μικρυνει αρκετα η ψαλιδα μεταξυ αυτων των ομαδων...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 09 Δεκ 2013, 14:26

Άντε να δούμε και τον Ολυμπιακό αύριο. Σαν ουδέτερος του εύχομαι να κερδίσει, να πάρει και κανά βαθμό η Ελλάδα. Πολύ ενδιαφέρον έχει ο όμιλος της Άρσεναλ. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να αποκλειστεί ομάδα με 12 βαθμούς λόγω τριπλής ισοβαθμίας.Νομίζω πρώτη φορά θα γίνει αυτό.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 10 Δεκ 2013, 00:38

αν και ειμαι αεκαρα αυριο θελω να κερδισει ο ολυμπιακος διοτι τον εχω στανταρ στο στοιχημα :P
μιλαμε η αντερλεχτ φετος πολυ καφενειο
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 10 Δεκ 2013, 15:48

Πολλα καλα ματσακια σημερα για να παρακολουθησει κανεις,το Γαλατα-Γιουβεντους ειναι το πιο ενδιαφερων για μενα γιατι δεν εχει κριθει τιποτα ακομη στον ομιλο,παμε για προκριση ρε Γιουβε! :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB