- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 02:42 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Εγώ πάλι πιστεύω πως ούτε Arsenal θα περάσει, ούτε Barcelona( δόξα να έχει η διαιτησία), ούτε Paris Saint Germain, ούτε Bayern. Με Chelsea, Manchester United κάτι γίνεται. Κάποια ομάδα ξέχασα βέβαια.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:Εγώ πάλι πιστεύω πως ούτε Arsenal θα περάσει, ούτε Barcelona( δόξα να έχει η διαιτησία), ούτε Paris Saint Germain, ούτε Bayern. Με Chelsea, Manchester United κάτι γίνεται. Κάποια ομάδα ξέχασα βέβαια.
περα της bayerb οι υπολοιποι ειναι στα μετρα της
την αρσεναλ την περιμενουμε να ξεφουσκωσει,η pari δεν ειναι μεγαλη ομαδα για να κοιταξει στα ματια την juve, τωρα για barca τι να σου πω, θα ειναι πολυ ενδιαφερον αυτο το ματς
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Η μόνη μου ένσταση αν και μιλάς πολύ λογικά είναι κατά πόσον η Juve θα κρατηθεί στη φόρμα της. Όντως η Arsenal ξεφουσκώνει συνήθως αλλά φέτος έχω πίστη στην ομάδα που υποστηρίζω. Η Pari δεν έχει φανέλα αλλά μάλλον έχει το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη. Η Barca φθάνει συνήθως ως τους 4 και με σπρώξιμο και για αυτό θέλω να αποκλειστεί. Ξέχασα πριν την Atletico Madrid την πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη μαζί με τη Bayern.
-
Ολες οι ομαδες που θα τερματισουν πρωτες στους ομιλους τους, εκτος απο Τσελσι και Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, εχουν αρκετες πιθανοτητες να φτασουν στον τελικο...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Ε, όχι και όλες, η Atletico και η Arsenal δε θα αντέξουν τόσο ψηλά λογικά. Είμαι και Arsenalίστας όπως προείπα αλλά δεν τη βλέπω τόσο μακριά.
-
Άντε να δούμε και τον Ολυμπιακό αύριο. Σαν ουδέτερος του εύχομαι να κερδίσει, να πάρει και κανά βαθμό η Ελλάδα. Πολύ ενδιαφέρον έχει ο όμιλος της Άρσεναλ. Υπάρχει σημαντική πιθανότητα να αποκλειστεί ομάδα με 12 βαθμούς λόγω τριπλής ισοβαθμίας.Νομίζω πρώτη φορά θα γίνει αυτό.
-
Πολλα καλα ματσακια σημερα για να παρακολουθησει κανεις,το Γαλατα-Γιουβεντους ειναι το πιο ενδιαφερων για μενα γιατι δεν εχει κριθει τιποτα ακομη στον ομιλο,παμε για προκριση ρε Γιουβε! 

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες