- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 16:17 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
News: PlayStation 4
δε το εχω παρει,αλλα σε ενα event που το δοκιμασα πριν λιγες μερες και επαιξα 2 ματσακια,ειναι οτι τα γραφικα εχουν βελτιωθει,το presentation ειναι επισης πολυ βελτιωμενο,τα coreo στις κερκιδες και οι οπαδοι.Στο gameplay η ignite δουλευει πολυ καλα,η μαχη σωμα με σωμα δηλαδη,αλλα οι υπολοιποι μηχανισμοι,σουτ πασες κτλ κτλ πανω κατω λειτουργουν το ιδιο.Εμενα παντως με ικανοποιησε αρκετα και φαινεται η διαφορα οτι ειναι next gen και οχι μια αρπαχτηpolakis έγραψε:Εχει παρει κανεις το φιφα14 για ps4 να μας πει εντυπώσεις;
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια κάποιου που έχει το PS4. Η κονσόλα είναι σχετικά αθόρυβη ΟΜΩΣ όταν ξεκινώ ένα παιχνίδι (στη προκειμένη περίπτωση το AC4) τα πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα, το disk drive λειτουργά σαν τρελό, και ακούγεται σαν να γυρίζει το δισκάκι πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό?
Στο PS3 δεν είχα έτσι πρόβλημα.
-
kakoskm - Δημοσιευσεις : 16
kakoskm νομιζω ενα απο τα παιδια του enternity θα μπορουσε να σου απαντησει στα σιγουρα οπου το εχουν τσεσταρει για τα καλα . παντος απο αυτα που διαυαζα ειναι οτι δεν πολη στρεσαρετε το συστημα μεχρι στιγμησ γιατι τα παιχνιδια δεν ειναι τοσο συνατα ακομα!
-
iakobosano - Δημοσιευσεις : 55
kakoskm έγραψε:Έχω ένα πρόβλημα και θέλω τη βοήθεια κάποιου που έχει το PS4. Η κονσόλα είναι σχετικά αθόρυβη ΟΜΩΣ όταν ξεκινώ ένα παιχνίδι (στη προκειμένη περίπτωση το AC4) τα πρώτα 10-15 δευτερόλεπτα, το disk drive λειτουργά σαν τρελό, και ακούγεται σαν να γυρίζει το δισκάκι πάρα πολύ. Είναι φυσιολογικό?
Ναι για λιγο ειναι φυσιολογικο, επιβεβαιωνω...
- polakis
- Δημοσιευσεις : 155
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες