Έχω αρχίσει να δίνω αμάξια μέσω auction...Όποιος θέλει ας τα τσεκάρει..Έχω βάλει μια GTO στα 60000 Και μια SL65 Black Series στα 60000 επίσης.
Επίσης ,παίζοντας λίγο με τa decals σε μια Μ3 Ε46 βγήκε το παρακάτω αποτέλεσμα που μου αρέσει...το χρησιμοποιώ πιο πολύ σαν drift design....πείτε μου τη γνώμη σας
Μόλις τελείωσα το καινούργιο μου σχέδιο...Δεν θα μπορούσα αν μην προσπαθήσω κάτι με τους αγαπημένους μου electro dj's..Τους daft punk..Όντας απο τους πρωτάρηδες του editor, το σχέδιο μου πήρε περίπου 10 ώρες συνολικής δουλειάς...Το έχω 'περάσει σε μια Μ5 που έχει μεγάλο καπό αλλά όποιος θέλει μπορώ να το φτιάξω για οποιο΄δηποτε αμάξι μιας και είναι φτιαγμένο στον editor...Το design για την Μ5 είναι ανεβασμένο στο storefront μμε τη περιγραφή 'δαφτ πθνκ ρετρο Μ5' ενώ το vinyl group απο μόνο του σαν 'daft punk retro'.Η τιμή μπορεί να φαίνεται λίγο τσιμπημένη αλλά κυριολεκτικά μου φυγε ο πάτος...Πείτε μου τη γνώμη σας...
Υ.Γ...Το σχέδιο πάει κυρίως για μαύρα αυτοκίνητα μιας και στο design δεν είναι μόνο άσπρες γραμμές αλλά και μαύρα 'σχέδια' για να καλύψω κάποια λευκά κομμάτια...Για διαφορετικού χρώματος μπορώ να το προσαρμόσω οπότε όποιος θέλει μου λέει