News: PlayStation 4

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Havok-Alex » 30 Νοέμ 2013, 14:32

ichigo13 έγραψε:

Χαχα, δείτε τον Έλληνα στην διαφήμιση παιδιά :P

Μετά πως να μην έχεις αδυναμία σε αυτή την εταιρία; Άλλο ένα μεγάλο μπράβο για την ένταξη μας στο τρέιλερ. This is #4thePlayers :D
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Havok-Alex

Δημοσιευσεις : 509

Δημοσίευσηαπό DrManolo » 30 Νοέμ 2013, 16:16

^ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα "πλινκ!".
Εικόνα

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move. Douglas Adams
Άβαταρ μέλους
DrManolo

Δημοσιευσεις : 68

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Νοέμ 2013, 17:52

Έκανα σήμερα βόλτα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων μπας και βρω κανένα παιχνίδι που να με συγκινεί και έπεσε το μάτι μου στο Ratchet and Clank To the Nexus, €40...ε μα για έλεος...από τη μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν ορισμένοι;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό gamelover » 30 Νοέμ 2013, 21:19

γιατί τι έχει;40 ευρώ σχετικά καλή τιμή είναι...εγώ περίμενα για κανα 50-60άρι ότι θα έχει...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 30 Νοέμ 2013, 22:11

Είναι τίτλος μικρής διάρκειας (κάτω από 7 ώρες) και υποτίθεται ότι ανήκει στους budget τίτλους που έχει υποσχεθεί η εταιρεία ότι θα κυκλοφορεί σχεδόν κάθε χρόνο...για €40 βεβαίως μόνο budget τίτλο δεν τον χαρακτηρίζεις...και ασφαλώς αναφέρομαι στην αλυσίδα καταστημάτων που το πουλάει τόσο μιας και σε άλλα καταστήματα ξεκινάει με τιμή κάτω των €28...Επίσης μην ξεχνάμε έρχεται και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες το PS4...δεν θα έπρεπε τα καταστήματα να έχουν ήδη ρίξει τις τιμές σε τίτλους του PS3;
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Shepard » 01 Δεκ 2013, 12:19

PS4: Sony aware of log-in issues as influx of European players begins
PlayStation 4 launched in Europe today, and with it a torrent of new European players. Sony has recognised that some users are experiencing difficulty logging into PSN, and is looking into the matter.
http://www.vg247.com/2013/11/29/ps4-sony-aware-of-log-in-issues-as-influx-of-european-players-begins/

PS4 Berlin launch produces crazy queue, see it here – video

PS4 launch Europe: this is what the console’s UI looks like from today – video
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό gamelover » 01 Δεκ 2013, 13:00

nkav64 έγραψε:Είναι τίτλος μικρής διάρκειας (κάτω από 7 ώρες) και υποτίθεται ότι ανήκει στους budget τίτλους που έχει υποσχεθεί η εταιρεία ότι θα κυκλοφορεί σχεδόν κάθε χρόνο...για €40 βεβαίως μόνο budget τίτλο δεν τον χαρακτηρίζεις...και ασφαλώς αναφέρομαι στην αλυσίδα καταστημάτων που το πουλάει τόσο μιας και σε άλλα καταστήματα ξεκινάει με τιμή κάτω των €28...Επίσης μην ξεχνάμε έρχεται και στην Ελλάδα σε λίγες μέρες το PS4...δεν θα έπρεπε τα καταστήματα να έχουν ήδη ρίξει τις τιμές σε τίτλους του PS3;

δεν ήξερα ότι ήταν budget τίτλος...και σίγουρα για ένα παιχνίδι 7 ωρών δεν αξίζει να δώσεις 40 ευρώ...!πάντως τώρα για το θέμα των ps3 τίτλων το πιστεύω και γώ αυτό θα έπρεπε να γίνει ή τεσπα να γίνει σύντομα η μείωση,τουλάχιστον μετά την έλευση του ps4,πάντως εγώ που μπήκα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων έχουν άλλα παιχνίδια πιο παλιά σε τέτοιες τιμές....ωπότε δεν μου κάνει αίσθηση...αυτή είναι η αγορά της ελλάδος.'Οποιος θέλει αγοράζει απο αυτούς όποιος θέλει το ψάχνει σε πιο μικρά μαγαζιά ή στο εξωτερικό...έμενα δλδ δεν με ενοχλεί πλεόν ΤΟΣΟ! όταν ξέρω ότι υπάρχουν-έχω εναλλακτικές...αν δεν υπήρχαν θα το αντιμετώπιζα διαφορετικά...
Άβαταρ μέλους
gamelover

Δημοσιευσεις : 287

Δημοσίευσηαπό evergrey » 02 Δεκ 2013, 11:45

Τελικα μια χαρα τα πηγε και στο U.K απο πωλησεις! http://uk.ign.com/articles/2013/12/02/p ... in-history
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό sados13 » 02 Δεκ 2013, 16:25

Θα ειναι πολυ ωραιο
sados13

Δημοσιευσεις : 23

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 02 Δεκ 2013, 18:13

και η βομβα επεσε στην Κυπρο καταστημα εφερε πριν το επισημο λανσαρισμα στη χωρα την κονσολα και ακουστε τιμη!!! 799 ευροπουλάκια μόνο με ένα μοχλο !! Τι να πεις έλεος ελπίζω η sony να κάνει εκείνο που πρέπει
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB