Λοιπον η ιδεα αυτη μου εχει καρφωθει εδω και μια εβδομαδα, απο τοτε δηλαδη που συνδεσα το pc μου για πρωτη φωρα με τηλεοραση(HDTV 32'')
Στην αρχη οταν ανοιξα το pc μου και ειδα την επιφανεια εργασιας ξενερωσα βεβαια γιατι λογο της αναλησης που ειχε(1980x1050) δεν μπωρουσα να ξεχωρισω και να διαβασω σχεδον τιποτα, αυτο βεβαια λυθυκε ευκολα αφου κατεβασα το resolution και σε 1680x1050 ολα ηταν κομπλε!
Και ηρθε η ωρα να δοκιμασω και τα πρωτα games με πρωτο και καλυτερο το assassin's creed iv black flag.
Παιδες το μονο που εχω να πω ειναι οτι πραγματικα πορωθηκα!!!
Ειχα ξαναπαιξει βεβαια το ιδιο game στην ιδια οθονη σε ps3 αλλα η διαφωρα σε σχεση με αυτο που ειδα ηταν τεραστια, τα γραφικα ηταν υπεροχα και το να παιζω σε TV 32'' μου αφησε ακομα καλυτερες εντυπωσεις!
Για να μην τα πολυλογω θελω τωρα να παρω μια tv για το pc μου.
Ομως προσεξα καποιες λεπτομεριες που με κανουν λιγο σκεπτικο με το τι πρεπει να κανω, αν αγορασω η οχι.
Αν και στο Black Flag ολες οι ρυθμησεις ηταν αρκετα ψυλα, η μεγιστη αναλυση που μπωρουσα να διαλεξω ηταν 1280x1050, ενω στην επιφανεια εργασιας διαλεγα οποια ηθελα(εως 1980x1050)
Στη συνεχεια δοκιμασα ενα ακομα game το injustice gods among us στο οποιο ειχα τη δυνατοτητα να το τρεξω σε 1980x1050.
Αυτο ηταν κατι που με προβληματησε λιγο και θα ηθελα να μου πει καποιος για ποιο λογο γινεται, γιατι θελω να αγορασω μια HDTV για το pc και θελω να το ψαξω λιγο ακομα πριν καταληξω καπου.
Μια tv που εχω βρει ειναι αυτη http://www.e-shop.gr/product?id=PER.152145
- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 23:58 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
TV για pc
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Οι τηλεορασεις ειδικα οι φτηνες υστερουν πολυ σε σχεση με τις οθονες για pc. Εκτος απο το θεμα των αναλύσεων-συχνοτητων που δεν υποστηριζουν σωστα, ειναι και οι χρονοι αποκρισης, το input lag και σε γενικες γραμμες θα εχεις σιγουρα προβλημα στα περισσοτερα παιχνιδια με τετοια επιλογη. Καλυτερα να βάλεις λιγα παραπανω απο οσα θα ξοδευες για μια τετοια TV και να παρεις μια καλη οθονη για το pc σου . (Τα τελευταια χρονια βλεπω πολλους που προτιμανε monitor για pc ΚΑΙ στις κονσολες τους.)
-
moviemagic - Δημοσιευσεις : 21
Εχω δοκιμασει αρκετα παιχνιδια ως τωρα, σε καποια η μεγιστη αναλυση ειναι 1366 x 768 και σε αλλα 1920x1080, αλλα ακομα και στη μικρη αναλυση το αποτελεσμα της εικονας που ειχα ηταν παρα πολυ καλο, απο την αλλη imput lag δεν ειχα σε κανενα game και γενικα κανενα απολυτος προβλημα και για να πω την αληθεια σε παιχνιδι που σε μονιτορ το ετρεχα σε 1680x1050 σε μετρια γραφικα στην TV με μεγιστη αναλυση 1366 x 768 μπωρουσα να το τρεξω με τα γραφικα σχεδον στο τερμα και να εχω καλυτερο οπτικο αποτελεσμα απο οτι ειχα στο μονιτορ!
Και δηλαδη στην παραπανω TV που στα προσθετα χαρακτηριστικα γραφει PC Resolution: εώς και 1920x1080 60HZ δεν θα εχω τα ιδια η και καλυτερα αποτελεσματα απο οτι σε αυτη που δοκιμαζω τωρα που ειναι τηλεοραση τριετιας(Toshiba regza 32'')?
Αν υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει η εχει χρησιμοποιηση TV για monitor ας μου πει εντυπωσεις η τυχων προβληματα που ειχε.
Και δηλαδη στην παραπανω TV που στα προσθετα χαρακτηριστικα γραφει PC Resolution: εώς και 1920x1080 60HZ δεν θα εχω τα ιδια η και καλυτερα αποτελεσματα απο οτι σε αυτη που δοκιμαζω τωρα που ειναι τηλεοραση τριετιας(Toshiba regza 32'')?
Αν υπαρχει καποιος που χρησιμοποιει η εχει χρησιμοποιηση TV για monitor ας μου πει εντυπωσεις η τυχων προβληματα που ειχε.
- playmen
- Δημοσιευσεις : 54
Αν μπορείς να δώσεις τόσα λεφτά,πάρε αυτήν εδώ http://www.skroutz.gr/s/3255421/Sony-KD ... +kdl42w650.Υπέροχη τηλεόραση και αν συνδέσεις το pc,το input lag θα πέσει στα 5ms.
-
tasos_gr - Δημοσιευσεις : 226
Βασικά ακατόρθωτο είναι...αλλά!Με 80-100 ευρώ παραπάνω παίρνεις 32άρα FULL HD με 100 ΗΖ ρυθμό ανανέωσης και με τα USB της και με τα HDMI της!Αξίζει να κάνεις υπομονή λίγο ακόμη για να μαζέψεις αυτό το έξτρα ποσό...
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Η συγκεκριμενη που βρεικα με 200 ευρω πιστευεται δεν αξιζει? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.152145
Ξερω δεν ειναι full hd αλλα σε αυτη τη τιμι δεν εχω βρει αλλη..
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας!
Ξερω δεν ειναι full hd αλλα σε αυτη τη τιμι δεν εχω βρει αλλη..
Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σας!
- playmen
- Δημοσιευσεις : 54
29 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες