Οι χειρότερες ταινίες που έχετε δει!

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό GangLoff » 03 Οκτ 2013, 09:30

Black Sheep
Αιμοδιψή πρόβατα στην Νέα Ζηλανδία να εμφανίζονται σε έναν λόφο σαν τους δεινόσαυρους στο Jurasic Park 1 .

Doghouse
Μία παρέα ανδρών πάνε εκδρομή σε ένα παραδοσιακό χωριό της Αγγλίας και καταλήγουν να τους κυνηγάνε όλες οι γυναίκες του χωριού που έχουν γίνει Zombie.

Καλύτερες χειρότερες ταινίες Ever :D
http://www.a-pharmacy.gr
Άβαταρ μέλους
GangLoff

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό senso » 11 Οκτ 2013, 23:25

Οπα νομιζω το πηρες λιγο λαθος..Μαλλον ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια τετοιου ειδους καλτ μπι μουβις (δικος μου ο ορος :Ρ) ..Δε νομιζω πως μπορουν να χωρεσουν σε συγκρισεις..

Για το Hangover 3 θα συμφωνησω πως δεν εχει λογο υπαρξης..Αν αρχιζε ομως με τον τροπο που τελειωσε κατι θα γινοταν βεβαια..
senso

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό kumas » 18 Οκτ 2013, 19:29

ηταν μια ταινια πολυ παλια δεν θυμαμαι το ονομα της δεν με αρεσε καθολου αμα θυμυθω το ονομα θα ποσταρω.
Άβαταρ μέλους
kumas

Δημοσιευσεις : 115

Δημοσίευσηαπό malkataz » 19 Οκτ 2013, 11:04

kumas έγραψε:ηταν μια ταινια πολυ παλια δεν θυμαμαι το ονομα της δεν με αρεσε καθολου αμα θυμυθω το ονομα θα ποσταρω.

Πολύ καλή η περιγραφή της ταινίας!!! Θα την αποφύγω σίγουρα!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
malkataz

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό habbit » 22 Οκτ 2013, 20:30

Από τις χειρότερες που έχω δει το The Lucky One. Καθ όλη της διάρκεια της ταινία προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι απλά λίγο πιο ρομαντική απ' ότι την περίμενα, αλλά στο τέλος κατάλαβα ότι τσάμπα έχασα 2 ώρες από την ζωή μου...
habbit

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 10 Νοέμ 2013, 21:57

μιλαμε οτι χειροτερο εχω δει
αυτη η σειρα ταινιων εχει παλιωσει πλεον
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 12 Νοέμ 2013, 14:14

Θα ξεκινήσω σήμερα και θα τελειώσω σε ένα μήνα και δεν το θέλω. Για αυτό θα αναφέρω μόνο δύο ταινίες που απλούστατα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βρείτε χειρότερες!!! Πάμε και στοίχημα! Η μία λέγεται The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It. Είναι αηδιαστική, χωρίς καθόλου χιούμορ και γεμάτη ατάλαντους ηθοποιούς. Η άλλη λέγεται An American Carol και ίσως είναι η πιο ρατσιστική ταινία όλων των εποχών. Δείτε τες και πείτε μου αν πραγματικά έχετε δει χειρότερες.
Τελευταία επεξεργασία από TheLuckyShamrock και 03 Δεκ 2013, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό ifi12 » 22 Νοέμ 2013, 21:37

Tο τελευταιο scary movie εφαγε delete στο πρωτο τεταρτο χωρις δευτερη σκεψη :evil:
ifi12

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 22 Νοέμ 2013, 23:09

Ο συνύγορος (the counselor) αξίζει όντως για ένα μην σας πω και μειον ενα
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 23 Νοέμ 2013, 09:43

nikkork έγραψε:Ο συνύγορος (the counselor) αξίζει όντως για ένα μην σας πω και μειον ενα

Απο τα trailers και τα preview νομιζα οτι αξιζει, θα πηγαινα και να την δω :(
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB