pc gaming

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Νοέμ 2013, 21:20

Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it
Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα παιχνιδακια που να ειναι λιγο παλια,χωρις πολλες απαιτησεις οπως τα παραπανω :)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό ckastam » 16 Νοέμ 2013, 02:59

greenkiller.13 έγραψε:Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it
Θα ηθελα να μου προτεινετε μερικα καλα παιχνιδακια που να ειναι λιγο παλια,χωρις πολλες απαιτησεις οπως τα παραπανω :)

όλα επιπλαστες αναγκες ειναι
μην παρασείρεσαι
εγω όταν πήρα τον 1ο μου Η/Υ ειχε μονο 8 mb ram ενω οι φιλοι μου ειχανε 16 κ παιζανε nba live, fifa, gta κτλπ

παρολαυτα εγω βρήκα καποια απλά παιχνιδάκια κ όταν τα βαρεθηκα έμαθα μονος μου να κανω παρουσιασεις στο powerpoint
οποτε μην ανυσυχεις -get a life

υ.γ. φανταζομαι γυναίκα δεν έχεις να ασχοληθεις μαζί της ?
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 16 Νοέμ 2013, 11:38

ckastam έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:Θελω να δοκιμασω κανα παιχνιδακι στο PC,δυστυχως ομως το PC μου ειναι παλιο, και δε το εχω αναβαθμισει οποτε παιζει λιγα παιχνιδια και αυτα ειναι σχετικα πιο παλια πχ fifa 10,nba live 8,call of duty 4 ειναι παιχνδια που μπορει να σηκωσει το pc μου απο οσο ειδα στο can you run it

όλα επιπλαστες αναγκες ειναι
μην παρασείρεσαι
εγω όταν πήρα τον 1ο μου Η/Υ ειχε μονο 8 mb ram ενω οι φιλοι μου ειχανε 16 κ παιζανε nba live, fifa, gta κτλπ

παρολαυτα εγω βρήκα καποια απλά παιχνιδάκια κ όταν τα βαρεθηκα έμαθα μονος μου να κανω παρουσιασεις στο powerpoint
οποτε μην ανυσυχεις -get a life

υ.γ. φανταζομαι γυναίκα δεν έχεις να ασχοληθεις μαζί της ?
φιλε σου απαντησα με pm αξιοπρεπεστατα νομιζω για να μη παρει παραπανω εκταση το θεμα στο forum,και ακομα μια φιλικη συμβουλη,να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους σε ανθρωπους που ουτε καν ξερεις και αρχιζεις και υποθετεις φανταστικα πραγματα για αυτους μεσα απο ενα forum ;)
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 16 Νοέμ 2013, 16:52

Μη δίνεις σημασία αδελφέ...Ο συγκεκριμένος έχει δείξει κατα καιρούς περι τίνος πρόκειται, οπότε μη τσιμπάς. Ευτυχώς πλέον δεν πρόκειται να μας ενοχλήσει ξανά με τις εξυπνάδες του...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό jmaster18 » 17 Νοέμ 2013, 14:02

Δοκιμασε το πρωτο Witcher, το Oblivion, τα 2 Star Wars Knights Of The Old Republic ( ή ολα τα Star Wars αν εισαι φαν), Company Of Heroes, Supreme Commander, Blazing Angels 2(φοβερο flight simulator), Silent Hunter 4(επισης φοβερο simulation), Football Manager, Team Fortress II, Portal, Command &Conquer, Sniper Elite, Fable 1,2, System Shock, Doom 3 και Torchlight . Σιγουρα υπαρχουν πολλα περισσοτερα που μου διαφευγουν αυτη τη στιγμη.

Επισης δοκιμασε ορισμενα console ports οπως το Syndicate τα οποια εχουν πολυ χαμηλα requirements επειδη εχουν κατασκευαστει για το hardware των κονσολων.

Αν θες ποσταρε τα specs του PC σου για να ξερουμε ακριβως τι μπορει να παιξει ;)
Άβαταρ μέλους
jmaster18

Δημοσιευσεις : 236

Δημοσίευσηαπό giode13 » 18 Νοέμ 2013, 02:20

Εγώ είχα φάει μεγάλο κόλλημα με τα πρωτα Commandos (Behind enemy lines και Beyond the call of duty)!Δοκίμασε τα!Είχαν πολύ χαμηλα requirements απ' ότι θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
giode13

Δημοσιευσεις : 40

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 18 Νοέμ 2013, 14:59

Πολυ καλα παιχνιδια τα Commandos αν και λιγο δυσκολα...
Χρειαζοται υπομονη στις αποστολες...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 19 Νοέμ 2013, 00:38

μαγκες προταση στα 600(χωρις οθονη) για gaming pc εχουμε ή μπα??
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Προηγούμενη

Επιστροφή στο PC Hardware

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB